mr_Kumpir 151 Napisano 14 godzin temu chociaż najbardziej lubię sprzątać w niedzielę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 151 Napisano 14 godzin temu chciałem se kupić koszulę ale siė okazało że mam ich dużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 4 Napisano 13 godzin temu 58 minut temu, mr_Kumpir napisał: chociaż najbardziej lubię sprzątać w niedzielę Fajna godzina na porządki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 642 Napisano 11 godzin temu 3 godziny temu, mr_Kumpir napisał: chociaż najbardziej lubię sprzątać w niedzielę Włóż do szafy kostki mydła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 20 Napisano 11 godzin temu Też na dzisiaj to zaplanowałam, ale bardziej mi chodzi o uszczuplenie garderoby... mam sporo ubrań w których nie chodzę, a zostawiłam bo szkoda było się pozbyć albo czekały na niewiadomo co. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 395 Napisano 10 godzin temu 25 minut temu, 250GodzinTak napisał: Włóż do szafy kostki mydła Mydło w szafie, to "babcine" metody. Od dawna stosuje się zawieszki lub odświeżacz żelowy do szafek gdzie masz pościel, ręczniki, czy ubrania składane. Pod warunkiem, że się nie używa pachnącego płynu do płukania lub perfum do prania Wiszące ubrania na wieszakach (prawdopodonie) przesiąkły zapachem perfum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1093 Napisano 7 godzin temu 6 godzin temu, mr_Kumpir napisał: chciałem se kupić koszulę ale siė okazało że mam ich dużo no i? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 23 Napisano 7 godzin temu No i dlatego nie kupił chyba logiczne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 1093 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezbożna napisał: No i dlatego nie kupił chyba logiczne wcale nie tez mam dużo ale ostatnio sobie kupiłem kilka nowych zawsze można zrobić przegląd, coś wyrzucić i znajdzie się miejsce na nową nie ma co szukać sobie wymówek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 7 godzin temu U mnie jeszcze pół kuchni łazienka przedpokoju i salon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 23 Napisano 7 godzin temu A na choi kase wydawać na kolejne gunwo jak się ma 500 no niewazne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 23 Napisano 7 godzin temu Jesteśmy minimalist z lezak koniec z szoping tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, BabkaBożaBezbożna napisał: A na choi kase wydawać na kolejne gunwo jak się ma 500 no niewazne Ja robię progres rzeczywistości w końcu nie będzie jak ulepszyc rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, BabkaBożaBezbożna napisał: A na choi kase wydawać na kolejne gunwo jak się ma 500 no niewazne A to minimum płyty 2 u mnie pod choinkę to jusz tradycja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 23 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Bogactwo wszechświata tak napisał: Ja robię progres rzeczywistości w końcu nie będzie jak ulepszyc rzeczywistości No wtedy to już tylko depresja jak wszystkie cele osiągnięte. Dlatego ja zyje bez celu i mi jaja dyndajom na rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 7 godzin temu W tym roku hen w stellbooku będzie i tekken 8 4k60 xsx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBezbożna napisał: No wtedy to już tylko depresja jak wszystkie cele osiągnięte. Dlatego ja zyje bez celu i mi jaja dyndajom na rzeczywistości Wtedy planuje słodycze i prase jak stary dziad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 7 godzin temu Jakieś ciastko z cukierni kallax 2x2 slodyczy lub komoda 3szt i gazeta huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 23 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Bogactwo wszechświata tak napisał: Wtedy planuje słodycze i prase jak stary dziad I krzyżówki koniecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBezbożna napisał: I krzyżówki koniecznie Raczej kompendium PlayStation tam jest lista gier na końcu i mozna odhaczac ściągnięte albo nagrywac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 7 godzin temu Nie lubię krzyżówek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 23 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Bogactwo wszechświata tak napisał: Nie lubię krzyżówek Ide sprzątać bajojajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bogactwo wszechświata tak 19 Napisano 7 godzin temu Tak samo mi zawsze lachona pokazujom puzzle a ja nie widzę siebie bym pół dnia robil coś tak bezcelowego lepiej już pada wypucowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 151 Napisano 7 godzin temu 54 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: wcale nie tez mam dużo ale ostatnio sobie kupiłem kilka nowych zawsze można zrobić przegląd, coś wyrzucić i znajdzie się miejsce na nową nie ma co szukać sobie wymówek wszystkie są prawie nowe albo nowe xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 151 Napisano 7 godzin temu dziś w nocy skręcam szafę chyba się obędzie bez hałasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 23 Napisano 6 godzin temu Haha kùrwa kiedyś sto lat temu wszystkie meble przestawiałam w nocy bo mnie naszła wizja xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 151 Napisano 6 godzin temu ja se lubiłem co jakiś czas przestawiać w chałupie a mój ojciec przynosić graty z śmietnika i odnawiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 23 Napisano 6 godzin temu Kiedyś sąsiadka miała problem nawet z tym że słyszy wodę w nocy bo się myłam xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca z kawusią 4 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBezbożna napisał: Kiedyś sąsiadka miała problem nawet z tym że słyszy wodę w nocy bo się myłam xD Jeśli masz ten model baterii łazienkowej co ja kiedyś, to miała prawo cię zab.ić w afekcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezbożna 23 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Caryca z kawusią napisał: Jeśli masz ten model baterii łazienkowej co ja kiedyś, to miała prawo cię zab.ić w afekcie. Nie wiem co mialam. W nocy to się spi a nie nasluchùje co sąsiadka nocą robi. Ja w nocy spie i mam wyebane ze wybuchła Hiroszima za oknem ale stare baby muszą mieć o czym pjerdolic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach