Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
gnomee

Potrzebuję porady. Mężczyzna, mam 40 lat, niedawno zdiagnozowane zaburzenie osobowości unikającej z silną fobią społeczną oraz objawami ADHD/ADD.

Polecane posty

14 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Pozyskany z forum mąż nadal ustala kwotę alimentów z pierwszą żoną 😅A Króliczek się tylko przelogowuje na inne nicki i wykonuje klick swoją myszką 😎

To napiszesz, gdzie twój mąż, bo cały czas obsesyjnie piszesz o cudzym? 🙂 

1 minutę temu, Sassy&Wicked napisał:

Ha ha ha  🐇 

Z NieTakiKróliczekZły wyklikała, bo dawała lajki. Myśli, że ktoś jest tak ślepy i głupi jak ona 🙂

Przed chwilą, 250GodzinTak napisał:

Z NieTakiKróliczekZły wyklikała, bo dawała lajki. Myśli, że ktoś jest tak ślepy i głupi jak ona 🙂

Nie wiem, dlaczego miałabym wyklikiwać temat, na którym to ty wyszłaś na tępą, obsesyjną na punkcie cudzego faceta babę, a twoja psiapsi na bełkoczącą pijuskę z oddanym synem (czyli klasycznie). 

Dobra, w sumie nie chce mi się tracić postów na starą wariatkę. 

18 minut temu, bad behaviour napisał:

Jak dobrze, że Grubcia jest inna 😎

No jest inna, obraza sie jak kobieta ale umie sie odobrazić i nie ma przewleklego bool doopy za to co sie pisze na forum o qpie. Czego ty i reszta femgangu nie opanowalyscie..

Edytowano przez Ovidio Lopez

Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał:

No jest inna, obraza sie jak kobieta ale umie sie odobrazić i nie ma przewleklego bool doopy za to co sie pisze na forumco qpie. Czego ty i reszta femgangu nie opanowalyscie..

No i nic przecież nie stoi na przeszkodzie waszemu szczęściu (no może Makaron, bo Bunio chyba został zamordowany, wyzwij go może na pojedynek na muzyczkę) 😎

Nara, kleksiu. 

Przed chwilą, Sassy&Wicked napisał:

Sama dobrze wiesz, że to, co piszesz nie jest prawdą, więc po co tak na siłę próbujesz odbijać piłeczkę?

Zgłoś to. Dostanie bana i skończy się 🤦🤦

Sama dobrze wiesz, że to, co piszesz nie jest prawdą, więc po co tak na siłę próbujesz odbijać piłeczkę?

To co ty piszesz jak upośledzona papuga po swojej psiapsi, też nie jest prawdą, więc po co na siłę się produkujesz 🙂 

A syna masz ewidentnie i ewidentnie go nie wychowujesz. 

3 minuty temu, Ovidio Lopez napisał:

No jest inna, obraza sie jak kobieta ale umie sie odobrazić i nie ma przewleklego bool doopy za to co sie pisze na forum o qpie. Czego ty i reszta femgangu nie opanowalyscie..

Jestem kochana i mam wielkie serce. 

Makaron sprawdzał 😍

6 minut temu, bad behaviour napisał:

Nie wiem, dlaczego miałabym wyklikiwać temat, na którym to ty wyszłaś na tępą, obsesyjną na punkcie cudzego faceta babę, a twoja psiapsi na bełkoczącą pijuskę z oddanym synem (czyli klasycznie). 

Dobra, w sumie nie chce mi się tracić postów na starą wariatkę. 

1 minutę temu, 250GodzinTak napisał:

Makaron sprawdzał 😍

Współczuję chłopu....

1 minutę temu, bad behaviour napisał:

To co ty piszesz jak upośledzona papuga po swojej psiapsi, też nie jest prawdą, więc po co na siłę się produkujesz 🙂 

A syna masz ewidentnie i ewidentnie go nie wychowujesz. 

A gdzie twój syn? Przecież nie masz dziecka, a cudze małżeństwo rozwaliłaś. Ogarnij budę i jak masz odrobinę honoru to ić stont do Gapy. Może wrócił od swojej pierwszej żony 😉

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Makaron sprawdzał 😍

A tę du...ę widział? Jeśli nie, to lepiej mu pokaż, bo żadne serce nie pomoże, jeśli dostanie od tego tyłka chwilowej ślepoty, jak mój mąż po twojej wbitce z zadem na jego priva 😎  Taka rada Madziu - żadne serce nie pomoże, jeśli się nie podobasz fizycznie 😉 

4 minuty temu, Sassy&Wicked napisał:

Przykro mi, że doświadczasz takich rzeczy. Dlatego to forum wkrótce będzie puste. Zostanie kościółkowa z Szamotuły, Królik i Gapa z pierwszą żoną ✨

2 minuty temu, 250GodzinTak napisał:

Makaron sprawdzał 😍

te femcele siedzą w przepierdzianych dresach cale dnie i mają żale ze ktos ma nowe i go stać. no żal..

A gdzie twój syn? Przecież nie masz dziecka, a cudze małżeństwo rozwaliłaś. Ogarnij budę i jak masz odrobinę honoru to ić stont do Gapy. Może wrócił od swojej pierwszej żony 😉

A gdzie twój? Ja mam rodzinę, ty masz koty, nie strzelaj sobie w stopę, Grubciu. Pa. 

Przed chwilą, bad behaviour napisał:

A tę du...ę widział? Jeśli nie, to lepiej mu pokaż, bo żadne serce nie pomoże, jeśli dostanie od tego tyłka chwilowej ślepoty, jak mój mąż po twojej wbitce z zadem na jego priva 😎  Taka rada Madziu - żadne serce nie pomoże, jeśli się nie podobasz fizycznie 😉 

Mnie zawsze podrywano realnie, a ty? 10 lat hejtowałas, żeby doczekać się rozwodnika i prać gacie, która pierwsza żona prała 😅Ja nie musiałam siedzieć w sieciach i udawać. Ty tak i kogo wzięłaś? Rozwodnika, który ma cię dosyć ☺️Powodzenia. 

2 minuty temu, Ovidio Lopez napisał:

te femcele siedzą w przepierdzianych dresach cale dnie i mają żale ze ktos ma nowe i go stać. no żal..

Łapią wszystko co tu piszę 😉Ale tak to jest jak się żyje tylko forum, na koszt państwa i męża wyrwanego w sieci 💃🙂Porażka co za baby. 

1 minutę temu, Sassy&Wicked napisał:

Do tego błąkające się gdzieś na obrzeżach babki srabki, srelcie i inne boty typu odleżyna, których nawet nie czytam. 

Srelcia sobie poradzi. 

Nie ma Baby, Rym Cyma, Brum, Pokraki, bo każdy ma dosyć ataków rudej und jej gacha. 

Przed chwilą, bad behaviour napisał:

Taka rada Madziu - żadne serce nie pomoże, jeśli się nie podobasz fizycznie 😉 

atrakcyjnosc fizyczna liczy sie dla chloptasióf. męzczyzna moze miec kazdego lachona ale wybiera tylko te ktore dają mu to czego brakuje. ty nie wiesz co to jest dlatego tak sie zafiksowalas na swoim wyglądzie. a dobry wygląd idzie ramie w ramie z tzw. sperdoleniem ksieżniczkowatym nabytym.. faceci to widzą, nie wiele trzeba by wyluskac

• Thanks 1

1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał:

atrakcyjnosc fizyczna liczy sie dla chloptasióf. męzczyzna moze miec kazdego lachona ale wybiera tylko te ktore dają mu to czego brakuje. ty nie wiesz co to jest dlatego tak sie zafiksowalas na swoim wyglądzie. a dobry wygląd idzie ramie w ramie z tzw. sperdoleniem ksieżniczkowatym nabytym.. faceci to widzą, nie wiele trzeba by wyluskac

No rozumiem ból du... kleksiu, już nie płacz 😎

2 minuty temu, Ovidio Lopez napisał:

O której jutro wstajesz? Też jesteś motłochem wstającym do kołchozu? 😅😝

6 minut temu, 250GodzinTak napisał:

Mnie zawsze podrywano realnie, a ty?

Nie podrywano cię, Grubciu, bo pamiętam, że kiedyś na jakimś temacie o podrywie, opisałam sytuację (tę najbardziej aktualną), kiedy akurat próbowano mnie poderwać wprost na ulicy, to nie dosyć, ze dostałaś ataku dosłownie (:D), to jeszcze tak się zakręciłaś w tym amoku, że zaczęłaś twierdzić, że podrywane są tylko brzydkie, a te ładne jak ty - nie 😎

No tak, na srelcie choćby mocz leciał to ta się cieszy, że deszcz pada. ☔️ a skąd wiesz o tych Szamotułach? 

Elka nie chodzi do Kościoła i nie udaje katoliczki.. 

Szamotuły? Powiat poznański 😅

O której jutro wstajesz? Też jesteś motłochem wstającym do kołchozu? 😅😝

jutro spie do oporu..

2 minuty temu, Sassy&Wicked napisał:

No tak, na srelcie choćby mocz leciał to ta się cieszy, że deszcz pada. ☔️ a skąd wiesz o tych Szamotułach? 

Zgłoś post ten o dziecku. Ja też zgłoszę. Są pewne granice przyzwoitości 🤗🎄

1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał:

jutro spie do oporu..

A ja motłoh muszę wcześnie wstać.. Ale na chwilę i do domu ☺️Później relaks, druga partia ciasteczek i wyjazd do lasu 😌💞💚

Już to zrobiłam, jak zresztą każdy jej ordynarny. 🩷

Cieszę się 💚

A ja motłoh muszę wcześnie wstać.. Ale na chwilę i do domu ☺️Później relaks, druga partia ciasteczek i wyjazd do lasu 😌💞💚

i co tam w lesie bedzisz robic? oby ci do glowy nie przyszlo sie okazywać spod plaszcza grzybiarzo 😉

Edytowano przez Ovidio Lopez

7 minut temu, Sassy&Wicked napisał:

Nie ma mnie w temacie a i tak mi dúpe obrabiasz, ciekawe dlaczego.

3 minuty temu, Ovidio Lopez napisał:

i co tam w lesie bedzisz robic? oby ci do glowy nie przyszlo sie okazywać spod plaszcza grzybiarzo 😉

Kocham miasta i las nocą, a jest zimno, więc pogoda będzie idealna 😍

Wdycham powietrze i zbieram sily do końca miesiąca ❤️‍🩹

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się