Spaghetti... 417 Napisano wtorek o 23:24 (edytowany) Muze i tyle na temat ... Edytowano wtorek o 23:24 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 417 Napisano wtorek o 23:41 Dobrej nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 417 Napisano czwartek o 00:08 ... . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Icebound Harpy 66 Napisano czwartek o 06:09 Komu w drogę, temu czas. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 280 Napisano czwartek o 11:56 . 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1407 Napisano czwartek o 12:42 Fajna piosenka 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 205 Napisano czwartek o 15:54 N Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 417 Napisano piątek o 00:26 ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1407 Napisano piątek o 10:44 ... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 417 Napisano piątek o 23:42 Jestem zmęczony i zły ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 417 Napisano 6 godzin temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 417 Napisano 5 godzin temu Muza na noc i dobranoc ... . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 724 Napisano 5 godzin temu Dobranoc (słaby internet) 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 5 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, 250GodzinTak napisał: Dobranoc (słaby internet) z okazji zbliżających się świąt - jest taka piosenka, którą każdy zna i nie zna wkrótce później stała się hitem po innym tytułem i delikatnie zmienionym tekstem Christmas Song for the Broken Hearted 2 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1407 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: z okazji zbliżających się świąt - jest taka piosenka, którą każdy zna i nie zna wkrótce później stała się hitem po innym tytułem i delikatnie zmienionym tekstem Christmas Song for the Broken Hearted Ta też świąteczna: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcie 14 Napisano 3 godziny temu Last Krismas aj gejw ju maj hart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 417 Napisano 3 godziny temu 13 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: z okazji zbliżających się świąt - jest taka piosenka, którą każdy zna i nie zna wkrótce później stała się hitem po innym tytułem i delikatnie zmienionym tekstem Christmas Song for the Broken Hearted Nie znamy przyszłości, więc lepiej skupić się na tym co jest teraz Wesołych Świąt i zdrowia życzę. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 5 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Ta też świąteczna: teraz to trzeba uważać bo gość jedną ręka powozi saniami, a drugą macha dzwonkiem można zostać rozjechanym przez renifera! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 417 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: można zostać rozjechanym przez renifera! 40 zeta i nazywasz mnie reniferem sam będąc jeleniem? Nawet kużwa życzeń nie potrafisz przyjać z klasą. Dlatego Szynszyla ma Cię wiesz gdzie. Edytowano 3 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1407 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: teraz to trzeba uważać bo gość jedną ręka powozi saniami, a drugą macha dzwonkiem można zostać rozjechanym przez renifera! Ty taki renifer . Zobacz jaka piosenka: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 62 Napisano 3 godziny temu Nie świątecznie : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 62 Napisano 3 godziny temu Ponoć czterdziestolatkowie tak mają, że w tym wieku wracają do tego czego słuchali w swojej pierwszej młodości... : ) Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 5 Napisano 3 godziny temu 23 minuty temu, Onaaaa napisał: Ty taki renifer . Zobacz jaka piosenka: jeżyki zawsze na propsie całe szczęście, że myśliwi nie polują na jeże 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 5 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, yeya napisał: Ponoć czterdziestolatkowie tak mają, że w tym wieku wracają do tego czego słuchali w swojej pierwszej młodości... : ) Dobranoc żona Magda i dwoje dzieci: Jagoda i Marek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 62 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: żona Magda i dwoje dzieci: Jagoda i Marek Ostatnio coś takiego słyszałam i wg mnie coś w tym jest... a i u Was też widzę czasem kawałki z tej pierwszej młodości : ) o żonach/mężach i dzieciach nic tam nie było... : ) Edytowano 3 godziny temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, yeya napisał: Ostatnio coś takiego słyszałam i wg mnie coś w tym jest... a i i Was też widzę czasem kawałki z tej pierwszej młodości : ) o żonach/mężach i dzieciach nic tam nie było... : ) a tak mi się skojarzyło z czterdziestolatkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 62 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a tak mi się skojarzyło z czterdziestolatkiem Oki teraz rozumiem : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 5 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, 250GodzinTak napisał: (słaby internet) a i pamięć chyba nie taka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach