250GodzinTak 698 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Nie napisalem, ze nie chciałem mieć córki tylko, że nie bylem pewny czy chcę mieć dziecko. Bo czulem, ze byc może moj zwiazek nie ma sensu. Resztę jak zwykle wymyśliłaś tak jak to, ze chcialem mieć syna zamiast córki. Podejrzewam, ze przeczytałaś moj post do Elci sprzed miesięcy, że chcialbym mieć syna, zeby bawić sie z nim klockami Lego. Ale czego można sie po tobie spodziewać, kompulsywnie kłamiesz i to juz choroba. Dobranoc Nie tłumacz się. Salix była zniesmaczona, że to wtedy napisałeś. Stwierdziła, że byłoby jej przykro przeczytać, że ojciec jej nie chciał, tylko syna Albo jesteś tak stary, że nie pamiętasz co piszesz, albo masz jednak coś nie tak po kopułą Obstawiam jedno i drugie. Przebadaj się u teścia, będzie taniej w pakiecie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 570 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Nie napisalem, ze nie chciałem mieć córki tylko, że nie bylem pewny czy chcę mieć dziecko. Bo czulem, ze byc może moj zwiazek nie ma sensu. Resztę jak zwykle wymyśliłaś tak jak to, ze chcialem mieć syna zamiast córki. Dokładnie tak było potwierdzam, nawet chyba wtedy zasugerowałam ci że pisanie tutaj o tak osobistych sprawach to nie najlepszy pomysł no i nie myliłam się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 131 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Moja przewaga nad tobą polega na tym, że ja cię widziałam (cena prób spodobania się salowym i iskrom, zero instynktu samozachowawczego) A ja po twoich wypowiedziach i stylu bycia, nawet nie chciałbym cię oglądać. Dobranoc już było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 698 Napisano 5 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 213 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Doktor z Zielonej Góry napisał: Nie napisalem, ze nie chciałem mieć córki tylko, że nie bylem pewny czy chcę mieć dziecko. Bo czulem, ze byc może moj zwiazek nie ma sensu. Resztę jak zwykle wymyśliłaś tak jak to, ze chcialem mieć syna zamiast córki. Podejrzewam, ze przeczytałaś moj post do Elci sprzed miesięcy, że chcialbym mieć syna, zeby bawić sie z nim klockami Lego. Ale czego można sie po tobie spodziewać, kompulsywnie kłamiesz i to juz choroba. Dobranoc Pamietam tę rozmowę, no niestety tutaj tak jest i nic nie poradzisz, moja słowa też są notorycznie przekręcane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 131 Napisano 5 godzin temu Kur.. jestem kotem tutaj. Zaybistosc wylewa mi się z japy. Styl nie do podyebania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 30 Napisano 5 godzin temu 4 godziny temu, Baba napisał: Mi nie wystarczy, bo z tej "świątecznej wyżerki" lubię tylko ciasta, owoce i pierogi. To za 25zl widziałem duzy kawalek taki okrągły na mrozonkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 71 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nie tłumacz się. Salix była zniesmaczona, że to wtedy napisałeś. Czyli ty wylewasz na niego codziennie wiadro tych samych pomyj, kłamiąc w żywe oczy, a kiedy on prostuje sprawę, to mu piszesz, żeby się nie tłumaczył? Kobieto, tobie powinien ktoś obić gębę realnie i to tak żebyś zapamiętała raz na zawsze. A Salix właśnie cię wyjaśniła. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 131 Napisano 5 godzin temu Płynie we mnie królewska krew, że ja też takim kmiotom odpowiadam. Ojciec nie byłby zadowolony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 698 Napisano 5 godzin temu Długie te pożegnania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 69 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, salix napisał: Dokładnie tak było potwierdzam, nawet chyba wtedy zasugerowałam ci że pisanie tutaj o tak osobistych sprawach to nie najlepszy pomysł no i nie myliłam się. Tak. Dziękuję ogólnie za wszystko. Ciężko bylo sobie wyobrazić, że ci ludzie będą tak kłamać i wykorzystywac nawet dziecko. W realu nie spotkałem jeszcze takich okazów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 131 Napisano 5 godzin temu Jeszcze przez przypadek wszedłem na jej profil i się podnieci. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 131 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Długie te pożegnania Chyba trzeba bajkę opowiedzieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 570 Napisano 5 godzin temu 1 godzinę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Ja uważam, że dobrze, że team "ogórowy" wyszedł z krzaków, popłakać nad hejtem, im więcej moralnych ludzi tym lepiej To jest totalny absurd. Zebrały się w kółeczku i płaczą nad 'hejtem', choć same rzucają się na innych, a gdy ktoś im odpowiada, od razu płaczą nad wyimaginowanym hejtem szczyt hipokryzji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 698 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Czyli ty wylewasz na niego codziennie wiadro tych samych pomyj, kłamiąc w żywe oczy, a kiedy on prostuje sprawę, to mu piszesz, żeby się nie tłumaczył? Kobieto, tobie powinien ktoś obić gębę realnie i to tak żebyś zapamiętała raz na zawsze. A Salix właśnie cię wyjaśniła. Jak smakuje seks z żonatym? Fajnie? Tylko błagam nie wyjeżdżaj z zazdrością. Mnie obić gębę? A za co agresywna żono podstarzałego rozwodnika? Z czym do ludu przy twojej wadze 40 kg? Opanuj się i idź spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor z Zielonej Góry 69 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: Pamietam tę rozmowę, no niestety tutaj tak jest i nic nie poradzisz, moja słowa też są notorycznie przekręcane. Innego pomysłu jak to o Lego nie mam- skąd ona bierze te bzdury. Wiem, ze najgorzej wejść w te dialogi z nimi. Dziękuję, Elciu. Milego wieczoru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 698 Napisano 4 godziny temu Obić nikowi gębę. To musiał napisać staruszek milioner Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 698 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Chyba trzeba bajkę opowiedzieć. Pół godziny się żegnają i wyjść ani dojść nie mogą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
big bu 14 Napisano 4 godziny temu Każdy wie jaka jest Salowa, ale całkiem tak z d... też by chyba sobie nie wymyśliła tego z tą córką? Wszystko zawsze wyolbrzymia i przekręca, wiadomo, ale nie wymyśla tak od zera raczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 213 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Doktor z Zielonej Góry napisał: Innego pomysłu jak to o Lego nie mam- skąd ona bierze te bzdury. Wiem, ze najgorzej wejść w te dialogi z nimi. Dziękuję, Elciu. Milego wieczoru Nie jestem pewna czy nie pisalam w tamtej rozmowie że chciałabym mieć córkę, dziwne ze mi tego nie wypominają. Miłego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 131 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Pół godziny się żegnają i wyjść ani dojść nie mogą Są rozjuszeni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 202 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Nie jestem pewna czy nie pisalam w tamtej rozmowie że chciałabym mieć córkę, dziwne ze mi tego nie wypominają. Miłego. Będziesz miała jeszcze dwie còrki . 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 698 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Nie jestem pewna czy nie pisalam w tamtej rozmowie że chciałabym mieć córkę, dziwne ze mi tego nie wypominają. Miłego. Możesz jeszcze mieć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
( ^_^)/ 0 Napisano 4 godziny temu 14 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie tłumacz się. Salix była zniesmaczona, że to wtedy napisałeś. Stwierdziła, że byłoby jej przykro przeczytać, że ojciec jej nie chciał, tylko syna Albo jesteś tak stary, że nie pamiętasz co piszesz, albo masz jednak coś nie tak po kopułą Obstawiam jedno i drugie. Przebadaj się u teścia, będzie taniej w pakiecie. I wygląda na to, że znowu wszystko przekręciłaś. Kiedy się w końcu zaszyjesz łysa amebo? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 30 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Możesz jeszcze mieć. Oj cieplutki barszczyk pije Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
suse 10 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie jestem pewna czy nie pisalam w tamtej rozmowie że chciałabym mieć córkę, dziwne ze mi tego nie wypominają. Miłego. Spokojnie, jeszcze będziesz miała i ją nauczysz jak ciągnąć socjal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 30 Napisano 4 godziny temu Także jutro zrobię jeszcze łazienka a w niedziele zwrot bo pewnie jutro dojdzie paczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 71 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jak smakuje seks z żonatym? Fajnie? Jak wiadomo, na tyle fajnie, że chciałaś sama spróbować, ale byłaś za tępa, za stara i miałaś za wielki tyłek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 698 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Oj cieplutki barszczyk pije Ja mam herbatkę z miodem Miód pozyskany z prawdziwej pasieki 2 minuty temu, ( ^_^)/ napisał: I wygląda na to, że znowu wszystko przekręciłaś. Kiedy się w końcu zaszyjesz łysa amebo? No powinieneś dawno to zrobić Moon od romantycznych spacerów po balkonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beka z was 4 Napisano 4 godziny temu 16 minut temu, salix napisał: Weź koło i walnij się w czoło. Jeśli każda konstruktywna uwaga kogoś obraża i nazywa ją hejtem, to ma coś z głową i problem nie leży w krytykujących, tylko w czyjejś potrzebie, żeby nikt mu nie zwracał uwagi. Nazwanie rzeczy po imieniu nie jest żadnym atakiem ani skakaniem z ryjem, jak komuś nie odpowiada fakt że ktoś go może skomentować i z tego korzysta to nie powinien się udzielać w internecie. Nikomu też nic nie zabraniałam, tylko zwracałam uwagę na nota bene regularny hejt, który sobie urządziło towarzystwo 'hejtowanych' i wtedy jakos wszystko było w porządku, akceptowalne i nikt się nie oburzał na hejt lejący się strumieniami wrecz przeciwnie wszyscy świetnie się bawili jak rzadko kiedy. No tak, oczywiście, ty jedynie "krytykujesz", ale inni to już "hejtują", hahaha. Typowe. Kolejna przewrażliwiona z ego top, która myśli, ze może tu więcej niż reszta. Sama się rzucasz o "hejt" do każdego kto jakkolwiek skrytykuje eve czy krejzi, więc spójrz najpierw na siebie, bo totalna hipokrytkę z siebie robisz, ale pewnie i tak nie zauważysz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach