Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Prześcieradła jusz tak

W każdej chwili mogę kupić super kompa

Polecane posty

Czyli mam odpowiedź. Przykre strasznie, mam nadzieję, że jednak matka cię zaprosi... Jesteś mocno chory i nienawistny, ale wciąż jesteś człowiekiem...

Nie jestem chory i chuuj cię to interesuje frajerze

Zdychaj ty pëdale katowicki 

Idźcie z libedem robić loda klientom na dworcu hahah

Jestem zajeebisty, ja jestem człowiekiem, a wy nie

Wy jesteście zwykle koorwy xD. Gorzej niż zwierzęta haha

4 minuty temu, Fifofa napisał:

Takie czasy płytkę kineskopu robili z dektury laminat

Ta, komuna i cięcie kosztów gdzie się da... 

4 minuty temu, _RC+ napisał:

Ja interesuje taką tematyką.

Po wojnie jak było wszystko zniszczone odbudowywali. Gospodarka PRL była planowana więc brakowało wszystkiego od masła do papieru toaletowego.

Wtedy inżynierowie robili na tym co mieli, nie można mieć do nich pretensji. Rodzinny przemysł jak UNITRA  Kasprzak zakłady a teraz co mamy nic. Diora FSO?

Nasi sprzedali kraj zachodowi 89 to i się uwłaszczyli na majątku Polakôw.

Zobacz Czesi mają Skodę do dziś.

Edytowano przez Fifofa

Przed chwilą, Fifofa napisał:

Po wojnie jak było wszystko zniszczone odbudowywali. Gospodarka PRL była planowana więc brakowało wszystkiego od masła do papieru toaletowego.

Wtedy inżynierowie robili na tym co mieli, nie można mieć do nich pretensji.

Wiadomo, w tamtych czasach ruskie miały świetnych inżynierów, to trzeba im przyznać, jest to nacja, która mimo chyba najgorszego możliwego systemu ku temu, mimo to, była przez wiele lat na pierwszym miejscu jeśli chodzi o "podbój" kosmosu, gdy USA próbowały w pocie czoła nadążać, ale w końcu niewydolny system wysadził ten reżim i chwała niebiosom 😉

1 minutę temu, _RC+ napisał:

Wiadomo, w tamtych czasach ruskie miały świetnych inżynierów, to trzeba im przyznać, jest to nacja, która mimo chyba najgorszego możliwego systemu ku temu, mimo to, była przez wiele lat na pierwszym miejscu jeśli chodzi o "podbój" kosmosu, gdy USA próbowały w pocie czoła nadążać, ale w końcu niewydolny system wysadził ten reżim i chwała niebiosom 😉

Inne państwa bloku wschodniego mają do dziś swuj przemysł i marki. Polska nie.ma Miler i reszta komuchòw sprzedawała za grosze majątek Narodowy ale do własnej kieszeni.

nie wchodzi link sprawdz w zakoncoznych aukcjach po 60zl ktos kupil w aukcji ze smartem czyli 15zl za paczke bo to duze 10zl prowizja i co z tego masz ?

nie oplac sie zdjec robic i pakwoac

zamiast sluchac lezaka o tym ze elektorosmieci zyskuja na wartosci z czasem

Edytowano przez IV Knur RP

20 minut temu, _RC+ napisał:

Czyli mam odpowiedź. Przykre strasznie, mam nadzieję, że jednak matka cię zaprosi... Jesteś mocno chory i nienawistny, ale wciąż jesteś człowiekiem...

on ma mniej empatii niz zwierze

ty nikogo nie czytasz ani nie słuchasz lipedz, bo jesteś jeebanym tumanem xD

Leżak do ciebie to Steve Jobs czy Albert Einstein tuumanie hahahah jajaja

Edytowano przez Kocham3lcië

Mam bardzo dużo empatii, a wy jesteście gorzej niż zwierzęta xD
Jesteście frajerzy wszyscy xD

17 minut temu, _RC+ napisał:

to nie byla zadna tektura normalny laminat ktory sie wytrawialo teraz sa bardzo podobne plytki nie wiem co ten ogor znowu wymysla. nawet lepsze byly bo miedziane

Jak tam kariera na nerwicy lipedz, mieli cię tam dosyć i już spowrotem tu wróciłeś, ty przychlascie?

Hahahah

Pewnie mieli dość twojego bełkotu hahahah

16 minut temu, Fifofa napisał:

Wtedy inżynierowie robili na tym co mieli, nie można mieć do nich pretensji. Rodzinny przemysł jak UNITRA  Kasprzak zakłady a teraz co mamy nic. Diora FSO?

Nasi sprzedali kraj zachodowi 89 to i się uwłaszczyli na majątku Polakôw.

czlowieku przeciez ty sam piszesz ze kupujesz na temu a pozniej sie dziwisz ze nie ma unitry itd. to wlasnie przez takich jak ty nie ma bo kupujesz co tanie chinskie a nie dlatego ze ktos sprzedal cos zachodowi tylko przez ciebie wlasnie. pedzisz tam gdzie tani zlom to do kogo masz pretensje. podatki placisz chinczykom a pozniej dziwisz sie ze w pl nic nie ma a z czego ma byc jak wiekszosc to takei ogory jak ty ? zaoszczedza 5zl i kupia na temu bo im chinski rzad doplaci do paczki. 

2 minuty temu, IV Knur RP napisał:

to nie byla zadna tektura normalny laminat ktory sie wytrawialo teraz sa bardzo podobne plytki nie wiem co ten ogor znowu wymysla. nawet lepsze byly bo miedziane

Nie wypowiadam się, bo nie mam bladego pojęcia jak za komuny robili te telewizory. Mam pojęcie na jakiej zasadzie działa CRT, technologia kineskopowa, działo elektronowe itp ale jakość wykonania w tamtych czasach, to dla mnie bardzo limitowana wiedza. Wiem tylko, że radzieckie telewizory miały opinie bardzo zawodnych, a wręcz niebezpiecznych. 

4 minuty temu, IV Knur RP napisał:

nie wchodzi link sprawdz w zakoncoznych aukcjach po 60zl ktos kupil w aukcji ze smartem czyli 15zl za paczke bo to duze 10zl prowizja i co z tego masz ?

nie oplac sie zdjec robic i pakwoac

zamiast sluchac lezaka o tym ze elektorosmieci zyskuja na wartosci z czasem

Mało oglądam teraz na bieżącą tematykę.ale na YT. są kanały retro gier, niechce mi się szukać ostatnio ktoś tam kupił

Trzeba siedzieć w temacie. Po prostu jest grono fanôw.

Szukają takich sprzętòw.

12 minut temu, Fifofa napisał:

Inne państwa bloku wschodniego mają do dziś swuj przemysł i marki. Polska nie.ma Miler i reszta komuchòw sprzedawała za grosze majątek Narodowy ale do własnej kieszeni.

co ty znowu bredzisz 😄 w wiekszosci panstw bloku komuinistycznego jest gorzej niz u nas. co prawda to zasluga kursu dolara ale mamy 20pkb na swiecie a nie rumunia czy kazachstan 😄 per capita mamy jakis 40 to i tak lepiej niz wiekszosc panstw postsowieckich 

41 minut temu, IV Knur RP napisał:

dzieki ale ma na strychu stare i amige tez i to sa bezwartosciowe rzeczy

to daj wezmę

3 minuty temu, Kocham3lcië napisał:

Jak tam kariera na nerwicy lipedz, mieli cię tam dosyć

nie to ciebie mieli dosyc i ci bana dali juz nie pamietasz 😄 ? 

schizofrenia nieleczona juz ci tak mozg zniszczyla z enie pamietasz nawet ze cie stamtąd wywalili 3 miesiace temu niedlugo zapomnisz jak masz na imie. 

2 minuty temu, IV Knur RP napisał:

co ty znowu bredzisz 😄 w wiekszosci panstw bloku komuinistycznego jest gorzej niz u nas. co prawda to zasluga kursu dolara ale mamy 20pkb na swiecie a nie rumunia czy kazachstan 😄 per capita mamy jakis 40 to i tak lepiej niz wiekszosc panstw postsowieckich 

Skoda to co to jest?dobra czy nie?

Czechosłowacja jakos tak.

Tylko tam komunistòw rozstrzelali albo powiesili i nas się dorobili.

Edytowano przez Fifofa

22 minuty temu, Fifofa napisał:

skoda to wlasnosc niemiecka glabie 😄 

Lipedz mam nadzieję że uda wam się z ogórem odrobić szkole specjalna, z której was wyrzucili hajahah

Edytowano przez Kocham3lcië

Skoda to de facto VW - niestety dla Czechów. Mój Ojciec ma Skodę... zamawiając części do Skody, zamawiasz do Volkswagena... niestety pozostał tylko brand i jakaś tam limitowana wolność Czechów przy projektach, ale limitowana, bo wiadomo, że cała technologia idzie z Niemiec. 

1Nie mam schizofrenii, a o bana sam poprosiłem

ty masz schizofrenię i nerwice, ślinotoku dostajesz i belkoczesz hahaha

Weź się lecz a potem odrobcie z ogórem szkole specjalna dla upośledzonych psychicznie dyslektyków i dysortografow xD

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się