250GodzinTak 753 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ona może a inni nie bo sa rówi i równiejsi. Krejzi kolejny rok będzie przeżywać, że ktoś ją obraził. Po innych można się wozić, ale po madame z Paryża w kapeluszu na rolkach już nie Okropnie wredna i agresywna się zrobiła i nie chce się tutaj pisać. Ale jest wytłumaczenie - Trudno być normalną, mając takiego narzeczonego, który ma takie nicki i ledwo w awatar się mieści Tak samo Fifi, z którym słodko sobie pierdziała i lajkowała jego hejterskie wpisy. Dramat z Paryża 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 70 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, kris888 napisał: Jakiś Kingston pendrive. Przyda się. O na tym nic bym nie trzymał wszystko co źle z pamięci mi się przydarzylo z Kingstonami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Krejzi kolejny rok będzie przeżywać, że ktoś ją obraził. Po innych można się wozić, ale po madame z Paryża w kapeluszu na rolkach już nie Okropnie wredna i agresywna się zrobiła i nie chce się tutaj pisać. Ale jest wytłumaczenie - Trudno być normalną, mając takiego narzeczonego, który ma takie nicki i ledwo w awatar się mieści Tak samo Fifi, z którym słodko sobie pierdziała i lajkowała jego hejterskie wpisy. Dramat z Paryża a ty kolejny rok bedziesz powtarzala te same frazy czy dodasz cos nowego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 3 godziny temu Zgłaszam każdy hejterski post i jak ktoś nazywa piękna Krejzi od tutek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 3 godziny temu 25 minut temu, 250GodzinTak napisał: Krejzi kolejny rok będzie przeżywać, że ktoś ją obraził. Po innych można się wozić, ale po madame z Paryża w kapeluszu na rolkach już nie Okropnie wredna i agresywna się zrobiła i nie chce się tutaj pisać. Ale jest wytłumaczenie - Trudno być normalną, mając takiego narzeczonego, który ma takie nicki i ledwo w awatar się mieści Tak samo Fifi, z którym słodko sobie pierdziała i lajkowała jego hejterskie wpisy. Dramat z Paryża Zgłoszone za mowe nienawiści Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roksana Wójcik, OPS Włochy 12 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Wjechało świąteczne uśpienie, czy banik? Ciebie za te świństwa, wjazdy na cudzych rodziców i ohydny hejt, powinni zbanować dożywotnio. Ale kiedyś przyjdzie na to czas, bo sobie zapracowałeś. @wakanka1 banik Ostrava ciekaw dlaczego pozwalacie, żeby ten łysy gnoj tak sobie pozwalał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 40 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Krejzi kolejny rok będzie przeżywać, że ktoś ją obraził. Po innych można się wozić, ale po madame z Paryża w kapeluszu na rolkach już nie Okropnie wredna i agresywna się zrobiła i nie chce się tutaj pisać. Ale jest wytłumaczenie - Trudno być normalną, mając takiego narzeczonego, który ma takie nicki i ledwo w awatar się mieści Tak samo Fifi, z którym słodko sobie pierdziała i lajkowała jego hejterskie wpisy. Dramat z Paryża A ty rozumiem teraz trzymasz ze strona która ci pisala ze śpisz z ojcem? I widmok miał bekę z jego śmierci? to ci dopiero plot twist No pozazdrościć dystansu takiego faktycznie nie mam Edytowano 3 godziny temu przez Szpinak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 7 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Krejzi kolejny rok będzie przeżywać, że ktoś ją obraził. Po innych można się wozić, ale po madame z Paryża w kapeluszu na rolkach już nie Okropnie wredna i agresywna się zrobiła i nie chce się tutaj pisać. Ale jest wytłumaczenie - Trudno być normalną, mając takiego narzeczonego, który ma takie nicki i ledwo w awatar się mieści Tak samo Fifi, z którym słodko sobie pierdziała i lajkowała jego hejterskie wpisy. Dramat z Paryża Najbardziej ty przezywasz pisząc na każdy post który godzi w twojo osobo "zgloszone" I tyle z twojego dystansu damo z klaso sråjaca na plebs w święta. A teraz odjedź na krnąbrnym wózku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KochamElcié.;P napisał: Zgłaszam każdy hejterski post i jak ktoś nazywa piękna Krejzi od tutek dolaczysz do widmoka i ci sie tylko atak nasili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 3 godziny temu 16 minut temu, Onaaaa napisał: Cicho nie mów lepiej tu I tak nie załapią, bo nienawiść ich zaślepia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 753 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KochamElcié.;P napisał: Zgłoszone za mowe nienawiści Zgłaszaj nawet do świętego Mikołaja. I nie strasz mnie, bo ja się ciebie nie boję. Sio do namiotu Ty życzyłeś mi śmierci i żebym dołączyła do ojca i jeszcze póki co żyje. Won ode mnie, bo wzbudzasz strach, a ja wariatów unikałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 3 godziny temu Widmo jest fajniejszym facetem od ciebie sribed xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 40 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, BabkaBożaBezdomna napisał: U ciebie odwrotnie. Ty dajesz grać na swoim fleciku żeby mieć gdzie mieszkać. Widzisz jakie to życie jest przewrotne. A on dalej pogania tych Wietnamczyków z batem i zabrania im wyjść do toalety? biedni ludzie co oni sobie myśleć o naszym narodzie jak taki ulom jest ich szefem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 3 godziny temu 24 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zgłaszaj nawet do świętego Mikołaja. I nie strasz mnie, bo ja się ciebie nie boję. Sio do namiotu Ty życzyłeś mi śmierci i żebym dołączyła do ojca i jeszcze póki co żyje. Won ode mnie, bo wzbudzasz strach, a ja wariatów unikałam Zgloszone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Оut napisał: I tak nie załapią, bo nienawiść ich zaślepia. ach te twoje spiski i hasla do rozmow ty to jestes widmok tajny agent tylko uwazaj na ten telewizor bo on znowu cie podslu...e Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 210 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, BabkaBożaBezdomna napisał: U ciebie odwrotnie. Ty dajesz grać na swoim fleciku żeby mieć gdzie mieszkać. Widzisz jakie to życie jest przewrotne. To u Ciebie będziesz grała na flecie krzywym od rana do wieczora i zamieszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Szpinak napisał: A on dalej pogania tych Wietnamczyków z batem i zabrania im wyjść do toalety? biedni ludzie co oni sobie myśleć o naszym narodzie jak taki ulom jest ich szefem Znam jego nazwisko więc kwestia czasu aż mu załatwię kontrolę za handel ludzmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcza jukon welcome 13 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, Onaaaa napisał: Jak filip piszę żebyśmy zdechli na raka to ty zadowolona i z nim piszesz... ja uważam że nie powinno się nikomu życzyć raka i to napisałam. Dzisiaj twój ulubieniec Łogór gdy userka wrzuciła zdjęcie swojego kota to w reakcji zapytał ją czy uprawia z nim seks, spodobałoby ci się, lubisz takich ritardów i zwyroli Co bys napisala Łogórowi gdy pyta laske, czy robi minete kotu? Napisalałabys mu, że nie powinien tak pisac do nikogo bo to świadczy, ze jest ritardem i zwyrolem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: To u Ciebie będziesz grała na flecie krzywym od rana do wieczora i zamieszka Za bardzo cie interesuje kto komu na czym gra Piotrze. Brzmi to upiornie biorąc pod uwagę że jesteś ojcem nastolatki której dane znamy. Nie boisz się o własne dziecko i że mu niszczysz życie? To wystarczający powód by cię nie szanować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 40 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBożaBezdomna napisał: Znam jego nazwisko więc kwestia czasu aż mu załatwię kontrolę za handel ludzmi Tez znam:p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 594 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: O na tym nic bym nie trzymał wszystko co źle z pamięci mi się przydarzylo z Kingstonami Dobra zobaczy się jak się będzie sprawiał. Ważne pliki to i tak mam na czym innym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, IV Knur RP napisał: ach te twoje spiski i hasla do rozmow ty to jestes widmok tajny agent tylko uwazaj na ten telewizor bo on znowu cie podslu...e No takie fakty że nie załapiesz z tutką co jest prawdą a co dla beki , by jesteście tępi i zaślepieni wiadomo czym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roksana Wójcik, OPS Włochy 12 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, Get Оut napisał: I tak nie załapią, bo nienawiść ich zaślepia. Ojoij @wakanka1 a jednak bant latają ;-)))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 753 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 8 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: O na tym nic bym nie trzymał wszystko co źle z pamięci mi się przydarzylo z Kingstonami Czemu nie wpuściłeś wczoraj zbłąkanego wędrowca? Bardzo nieładnie. Ale to świadczy, że jesteś dziwak i boisz się ludzi oraz nie chcesz pomagać innym. Nic od siebie nie dać, tylko brać od Państwa, siostry i Kościoła. Wstyd Edytowano 3 godziny temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Szpinak napisał: Tez znam:p I dobrze. Skończy się bezkarność męskich odpadów w końcu bo ile można udawac że takie teksty są normalne. Jak straci pracę to może odczuje wagę swojego srånia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 210 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, BabkaBożaBezdomna napisał: Znam jego nazwisko więc kwestia czasu aż mu załatwię kontrolę za handel ludzmi Będziecie razem grały na fletach Wietnamczykòw Libed będzie oglądać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, choroszcza jukon welcome napisał: Dzisiaj twój ulubieniec Łogór gdy userka wrzuciła zdjęcie swojego kota to w reakcji zapytał ją czy uprawia z nim seks, spodobałoby ci się, lubisz takich ritardów i zwyroli Co bys napisala Łogórowi gdy pyta laske, czy robi minete kotu? Napisalałabys mu, że nie powinien tak pisac do nikogo bo to świadczy, ze jest ritardem i zwyrolem? Munek tu też gnoisz dumbo, a później gadacie jakby nic się nie stało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 40 Napisano 3 godziny temu Czy to ścierwo widmokowskie wydaliło z siebie kiedykolwiek kilka slow prawdy czy jedyny przypadek tego to było jak jęczał ze mu dach przecieka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: No takie fakty że nie załapiesz z tutką co jest prawdą a co dla beki , by jesteście tępi i zaślepieni wiadomo czym ty przeciez opisujesz tu jedynie swoje fantazje nie pamietam zebys cos prawdziwego napisal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Będziecie razem grały na fletach Wietnamczykòw Libed będzie oglądać Pisz jeszcze a wypjerdole za chwilę twoje dane. Nie mam już skrupułów bo nie jestem niczyim chłopkiem do napjerdalania metalowym prętem. Myślisz że ile moja cierpliwość będzie trwać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach