choroszcza jukon welcome 13 Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, IV Knur RP napisał: ak nie ma w glowie to musi czym innym nadrabiac myslisz ze w jej szerokosci geograficznej to latwo o kogos lepszego ? a tam baba bez chlopa to czarna owca w rodzinie i wstyd na cala wies. Jaki ona ma wybor jak komplement, że bez szpachli przypomina człowieka był pewnie najlepszym w jej zyciu skoro uważa ten tekst za docenienie że jest taka krasnaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 70 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Za dużo filmów się naoglądałeś Jprd jaki odlot Moją siostrę i szwagier okradli z całego towaru kiedyś w kominiarkach dlatego wyjechli do uk To wtedy było 20tys ale warte jak 1/3 mieszkania dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 5 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Roksana Wójcik, OPS Włochy napisał: zero wymagan A CZY TO ZNACZY ZE JAK CIĘ SRELCIA NIE CHCIAŁA I MA ZERO WYMAGAŃ TO TY JESTEŚ MNIEJ NIŻ ZERO? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 44 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, BabkaBożaBezdomna napisał: Z pod xD hahah no pierwsza wersja widmoka to bylo ze jest z pod karpacia jak sie smialismy to teraz widze ze zmniel na spod podkapracia ciekawe kiedy trafi na wlasciwa pisownie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 3 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, IV Knur RP napisał: z pod karpacia jestem widze ze rozne warianty probujesz moze wreszcie kiedys dobrze napiszesz i ten cym.bal innych poprawia ze bledy robia przez 3 lata nie nauczyc sie napisac poprawnie No kompleksy musisz mieć potężne , bo nikt tutaj tak nie płacze jak ty akurat pod kątem tych rejonów ze ściany wschodniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 70 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Mało tych arów jak za taką cenę Nie korzystam z Allegro Pay. Trochę ponad 400m2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 7 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, IV Knur RP napisał: no pierwsza wersja widmoka to bylo ze jest z pod karpacia jak sie smialismy to teraz widze ze zmniel na spod podkapracia ciekawe kiedy trafi na wlasciwa pisownie Ty jestes jednak tępy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roksana Wójcik, OPS Włochy 12 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, IV Knur RP napisał: z pod karpacia jestem widze ze rozne warianty probujesz moze wreszcie kiedys dobrze napiszesz i ten cym.bal innych poprawia ze bledy robia przez 3 lata nie nauczyc sie napisac poprawnie Coś mi mówi, że nasza dziewczyna Krejzi wiedząc o konsekwencjach i tak plułaby w ryja prosto z moskwy takiemu putinowi ciekawe przed czym ją ostrzegałeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 752 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Moją siostrę i szwagier okradli z całego towaru kiedyś w kominiarkach dlatego wyjechli do uk To wtedy było 20tys ale warte jak 1/3 mieszkania dzisiaj Pewnie koledzy szwagra okradli, skoro szwagier w dziwnym towarzystwie się obraca i jest po wyrokach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 44 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, choroszcza jukon welcome napisał: Jaki ona ma wybor jak komplement, że bez szpachli przypomina człowieka był pewnie najlepszym w jej zyciu skoro uważa ten tekst za docenienie że jest taka krasnaja krasnaja to czerwona piekna to krasiwaja tak btw 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 1 godzinę temu Szwagier leżaka to leszcz na strzała xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1420 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, Get Оut napisał: Dopóki nie nauczysz się kłamać, to nici z mojego misternego planu. Dam radę serio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 1 godzinę temu Mi kiedyś wynieśli z mieszkania aparat fotograficzny i 5500 zdjęć na karcie ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 70 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Pewnie koledzy szwagra okradli, skoro szwagier w dziwnym towarzystwie się obraca i jest po wyrokach Tak i dlatego ja nie wpuszczam bylych szemranych kolegów wreszcie zalapalas 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 752 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Tak i dlatego ja nie wpuszczam bylych szemranych kolegów wreszcie zalapalas Błagam cię, skończ wymyślać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 1 godzinę temu Ja znam realia w Polsce i byłem sam na mieszkaniu ale ciężko mi było w samotności i zacząłem zapraszać byle kogo, tylko żeby chociaż do kogoś gębe otworzyć i aparat straciłem za kilka chwil ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 44 Napisano 1 godzinę temu swiateczny festiwal mitomani na kafeterii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 1 godzinę temu A ty knur wez zdechnij w końcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 3 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: krasnaja to czerwona piekna to krasiwaja tak btw To munek taki ukr i nie wie . Musisz być starej daty jeżeli w szkole miałeś rosyjski, albo mieszkasz blisko ukrainy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1420 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, choroszcza jukon welcome napisał: Jaki ona ma wybor jak komplement, że bez szpachli przypomina człowieka był pewnie najlepszym w jej zyciu skoro uważa ten tekst za docenienie że jest taka krasnaja Następny co wie jakie ja dostaje komplementy. Gratulacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 3 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Dam radę serio To będzie trudne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 44 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, KochamElcié.;P napisał: A ty knur wez zdechnij w końcu jutro bo dzisiaj sie obżarłem to mi sie nie chce i kto pozniej kupe posprzata jak zdechne taki nazarty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 44 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: To munek taki ukr i nie wie . Musisz być starej daty jeżeli w szkole miałeś rosyjski, albo mieszkasz blisko ukrainy. no mialem a ty jaki miales bo kaleczysz kazdy jezyk z polskim na czele Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 1 godzinę temu Haha xD Spoko ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 210 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Get Оut napisał: No kompleksy musisz mieć potężne , bo nikt tutaj tak nie płacze jak ty akurat pod kątem tych rejonów ze ściany wschodniej. Większość grzybiarki leśne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1420 Napisano 1 godzinę temu 20 minut temu, Thoosa napisał: I jeszcze nieślubne dziecko, pewnie dyskwalifikuje ja na tej jej wiosce doszczętnie, stąd zero wymagań. Nie mieszkam we wiosce a nie zawzze da sie by dziecko miało ojca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 1 godzinę temu Ale tyłka to dawałaś, bo dziecko znikad się nie wzięło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 70 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, KochamElcié.;P napisał: Ja znam realia w Polsce i byłem sam na mieszkaniu ale ciężko mi było w samotności i zacząłem zapraszać byle kogo, tylko żeby chociaż do kogoś gębe otworzyć i aparat straciłem za kilka chwil ;/ Bez forum dyskusyjne i bez ai może faktycznie psyche paść nvm mi tam jest dobrze samemu Mi najwięcej zginęło 200zł jak kolega grał do 5 rano ze mnom w fife Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 27 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Nie mieszkam we wiosce a nie zawzze da sie by dziecko miało ojca. Przy twoim guście do mężczyzn i znajomości ludzi to nawet szans nie było na to by dziecko miało ojca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roksana Wójcik, OPS Włochy 12 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie mieszkam we wiosce a nie zawzze da sie by dziecko miało ojca. Wujek pe/dofil widmo zaopiekuje się wami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach