BabkaBożaBezdomna 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Pisze o tym że jesteś niekonsekwentna taka duрa wołowa i co za tym idzie twoje pogróżki są nic nie warte. Już cię pojasnilam że jesteś tylko tepym rekwizytem który nie jest świadomy niczego. Idz i z jeżem koresponduj bo mnie już nudzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 70 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie ma ci czego zazdrościć Ale nadal wmawiaj sobie, co tam chcesz O koorwa nie znasz życia jeszcze by komuś powiedzial ile mam i by mnie okradli mieszkanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 26 minut temu, BabkaBożaBezdomna napisał: Zreszto wy i tak tu jesteście tylko tlem głównej bitwy drogie dzieci boze. Ale z nowym rokiem ona się kończy definitywnie i wypjerdalam z tego burdelu bo ile można z siebie robić krėtynke. Żeby mi chociaż za to placilili. Pro boni pjerdole To WYPIEERDALAJ Ja nie dam tu żyć tym koorwom jak salowa, co mnie obrażaja od prostytutek albo jakieś gienie szmaaty Edytowano 3 godziny temu przez KochamElcié.;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 3 godziny temu 24 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: O koorwa nie znasz życia jeszcze by komuś powiedzial ile mam i by mnie okradli mieszkanie Dziwie się tobie, że nie boisz się tak w internecie pisać i chwalic i tym co masz i w ogóle ludziom innym, którzy pokazują to na social media Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 245 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, IV Knur RP napisał: to juz lepiej wywal cycki elzbiety niz dane ludzi usposledoznych wez popatrz na jego znajomych to co lubi itd. przeciez widac ze to lódzka patola ich zycie kreci sie wokol monpolowego 24h. moim zdnaiem jego graza tam pracuje. czego ty od tego chlopa wymagasz on jak na swoje mozliwosci to i tak radzi sobie znakomicie. graze ogarnal czego wielu inceli stad nie potrafilo. Skąd ma mieć moje cycki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaBezdomna napisał: Zreszto wy i tak tu jesteście tylko tlem głównej bitwy drogie dzieci boze. Ale z nowym rokiem ona się kończy definitywnie i wypjerdalam z tego burdelu bo ile można z siebie robić krėtynke. Żeby mi chociaż za to placilili. Pro boni pjerdole Tysiące razy już miałaś odchodzić i jedyna opcja to chyba przez komin jak ktoś za ciebie zadecyduje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 753 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KochamElcié.;P napisał: Zdychaj SZMAATO Za to co pisałaś mi o tym że jestem prostytuutka możesz zdychać na raka ścięto A konto sobie założę nowe, mam 200 kont ty SZMAATO No właśnie.. Zadzwonić po pogotowie? Ja mam jeszcze wiele rzeczy do zrobienia, ale przy twoim trybie życia, bezdomności, choroby, którą zarazili cię partnerzy, ty chyba umrzesz pierwszy. Nie pisz do mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KochamElcié.;P napisał: To WYPIEERDALAJ Ja nie dam tu żyć tym koorwa jak salowa, co mnie obrażaja od prostytutek albo jakieś gienie szmaaty Zamknij ryj zasråncu. Twoje krzyki na puszczy na mnie nie robią wrażenia. Się popisuj ale nie przede mno. Serio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 3 godziny temu 24 minuty temu, 250GodzinTak napisał: No właśnie.. Zadzwonić po pogotowie? Ja mam jeszcze wiele rzeczy do zrobienia, ale przy twoim trybie życia, bezdomności, choroby, którą zarazili cię partnerzy, ty chyba umrzesz pierwszy. Nie pisz do mnie Dzwoń ścieero i WYPIEERDALAJ w końcu a najlepiej zdechnij ty prostytutko i idź robić loda Alfonsowi, bo inaczej cię z chaty wyjeebie hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 70 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KochamElcié.;P napisał: Dziwie się tobie, że nie boisz się tak w internecie pisać i chwalic i tym co masz i w ogóle ludziom innym, którzy pokazują to na social media Nie świecę tu twarzom i dane osobowe i adresowe zauważ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1420 Napisano 3 godziny temu 19 minut temu, Get Оut napisał: I tak nie załapią, bo nienawiść ich zaślepia. Dobra to kiedy ta kłótnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 3 godziny temu 25 minut temu, BabkaBożaBezdomna napisał: Zamknij ryj zasråncu. Twoje krzyki na puszczy na mnie nie robią wrażenia. Się popisuj ale nie przede mno. Serio Ja tylko pisze SZMAATO ryj mam zamknięty stara prukwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 3 godziny temu 24 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Nie świecę tu twarzom i dane osobowe i adresowe zauważ No może i nie, ale po co tak się chwalić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 70 Napisano 3 godziny temu Mi raz ukradli wycieraczke i kabel neta a co gdyby wiedzieli co jest za tymi drzwi które som bez szału 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 3 godziny temu 26 minut temu, 250GodzinTak napisał: No właśnie.. Zadzwonić po pogotowie? Ja mam jeszcze wiele rzeczy do zrobienia, ale przy twoim trybie życia, bezdomności, choroby, którą zarazili cię partnerzy, ty chyba umrzesz pierwszy. Nie pisz do mnie Nigdy żadnych partnerów nie miałem, zgłaszam cię za mowe nienawisci ścieero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 7 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KochamElcié.;P napisał: Ja tylko pisze SZMAATO ryj mam zamknięty stara prukwo Zaraz ci żyła za uszami pęknie. A mnie takie spięcia nie ruszajom bynajmiej więc idz pajacuj przed salowo. Ona to traktuje jako sprawę życia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, BabkaBożaBezdomna napisał: Już cię pojasnilam że jesteś tylko tepym rekwizytem który nie jest świadomy niczego. Idz i z jeżem koresponduj bo mnie już nudzisz Tak się pocieszaj, ale to nie sprawi że nagle staniesz się konsekwentna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 3 godziny temu 27 minut temu, 250GodzinTak napisał: No właśnie.. Zadzwonić po pogotowie? Ja mam jeszcze wiele rzeczy do zrobienia, ale przy twoim trybie życia, bezdomności, choroby, którą zarazili cię partnerzy, ty chyba umrzesz pierwszy. Nie pisz do mnie Zadzwoń na odwyk albo na pogotowie i niech po ciebie przyjadą wstretna łysa SZMAATO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 753 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, KochamElcié.;P napisał: Dzwoń ścieero i WYPIEERDALAJ w końcu a najlepiej zdechnij ty prostytutko i idź robić loda Alfonsowi, bo inaczej cię z chaty wyjeebie hahah Dom jest na mnie i drugi po ojcu jeszcze mam, a ty co masz? Chorobę w oczach i obłąkanie. Perkusita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Dobra to kiedy ta kłótnia Tajemnica. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 753 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Mi raz ukradli wycieraczke i kabel neta a co gdyby wiedzieli co jest za tymi drzwi które som bez szału Zgłosiłeś to na policję? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 245 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Mi raz ukradli wycieraczke i kabel neta a co gdyby wiedzieli co jest za tymi drzwi które som bez szału Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 3 godziny temu 24 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Dom jest na mnie i drugi po ojcu jeszcze mam, a ty co masz? Chorobę w oczach i obłąkanie. Perkusita Chooya mnie to interesuje, ty masz łysa głowę i chorobę alkoholizm, szkoda mi ciebie Zgłosiłabyś się na odwyk lepiej, bo alkohol ci nie służy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBezdomna 7 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Dom jest na mnie i drugi po ojcu jeszcze mam, a ty co masz? Chorobę w oczach i obłąkanie. Perkusita Od kiedy ty z oczu czytasz? Akurat u niego nie ma szaleństwa w oczach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 70 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Zgłosiłeś to na policję? Sąsiad zgłosił do administracji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 753 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, KochamElcié.;P napisał: Chooya mnie to interesuje, ty masz łysa głowę i chorobę alkoholizm, szkoda mi ciebie Zgłosiłabyś się na odwyk lepiej, bo alkohol ci nie służy xD Nigdy nie piłam i nie pije.. Oglądam serial w domu i żyje jak człowiek. Nie leżę na mrozie w namiocie, bo nawet rodzina się ciebie boi. Skończ nudzić łysy. Zacznij się leczyć i nie pisz do mnie więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 70 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Mi do śmiechu nie było 15zł ciężko wydane na promce hipermarket obecnom od spodu farbom podpisalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 753 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Sąsiad zgłosił do administracji Znaczy się spółdzielni mieszkaniowej A masz domofon? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, BabkaBożaBezdomna napisał: Skoncz bo jeszcze uwierzę w twoje miłosierdzie. Szkoda że go zabrakło ty była beka z grubej berty gruba berta byla anonimowa 9 minut temu, Thoosa napisał: A Jeż, no cóż zawsze były kobiety, które realizowały się życiowo jako ściery i podnóżki. jak nie ma w glowie to musi czym innym nadrabiac myslisz ze w jej szerokosci geograficznej to latwo o kogos lepszego ? a tam baba bez chlopa to czarna owca w rodzinie i wstyd na cala wies. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miss kelifornia 5 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: choroby, którą zarazili cię partnerzy, JAKIE? MOŻNA WIEDZIEĆ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach