Fifofa 210 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Thoosa napisał: Przy twoim guście do mężczyzn i znajomości ludzi to nawet szans nie było na to by dziecko miało ojca. Ale jesteś obrzydliwa twoja mama też cie niechcący wypluła. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1420 Napisano 3 godziny temu 36 minut temu, IV Knur RP napisał: gruba berta byla anonimowa jak nie ma w glowie to musi czym innym nadrabiac myslisz ze w jej szerokosci geograficznej to latwo o kogos lepszego ? a tam baba bez chlopa to czarna owca w rodzinie i wstyd na cala wies. Przesadzasz teraz inne czasy są i chlop nie jest ważny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 3 godziny temu Mi było zle, bo w Anglii miałem przyjaciół i codziennie na miasto wychodziłem z anglikami, a w Polsce przyjeżdżam i nikogo a mieszkanie puste i sam byłem i nawet nikogo nie ma i chuujowo było A moi sąsiedzi to byli ćpuny i złodzieje Pisanie to nie jest to samo co real xD. Ja lubię sobie po angielsku pogadać z anglikami xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Przesadzasz teraz inne czasy są i chlop nie jest ważny. jakby nie byl to bys tak desperacko za nimi nie biegala. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 70 Napisano 3 godziny temu Ogólnie będąc samemu ciężko będzie takiego typa się pozbyć dlatego nie otworzę drzwi przy nim nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 27 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Ale jesteś obrzydliwa twoja mama też cie niechcący wypluła. Nie odzywaj się do ludzi zoofilski oblechu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 210 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Thoosa napisał: Nie odzywaj się do ludzi zoofilski oblechu. Oblechem jesteś obrażacie swoje mamusie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1420 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, Get Оut napisał: To będzie trudne. Troszeczkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 210 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, IV Knur RP napisał: jakby nie byl to bys tak desperacko za nimi nie biegala. Następny oblechu jak jej mąż umarł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Następny oblechu jak jej mąż umarł. przeciez ja nie pisze o jej mezu jak nie rozumiesz prostych zdan to nie komentuj. ja pisze o tym co teraz robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 27 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Oblechem jesteś obrażacie swoje mamusie. A ty mamusi co przynosisz tym wypisywaniem w internecie skrajnie obleśnych zwyrolskich tekstów do młodych dziewczyn, raczej nie dumę co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roksana Wójcik, OPS Włochy 12 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Następny oblechu jak jej mąż umarł. Ty ogór umarłeś w oczach: córki byłej żony całej rodziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 210 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: przeciez ja nie pisze o jej mezu jak nie rozumiesz prostych zdan to nie komentuj. ja pisze o tym co teraz robi. Ma do tego prawo i wybrać tak jak chce. Nie słuchać hejteròw im.sie tak podoba. Zapewne prędzej koło siebie znajdzie szybciej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 210 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Roksana Wójcik, OPS Włochy napisał: Ty ogór umarłeś w oczach: córki byłej żony całej rodziny Zieliński Woła cię na Ukrainę abyś walczył. Spełnił obowiązek mięsa armatniego 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Ma do tego prawo i wybrać tak jak chce. Nie słuchać hejteròw im.sie tak podoba. Zapewne prędzej koło siebie znajdzie szybciej. a czy ja jej zabraniam ? kolejny raz pisze nie wcinaj sie bo z twoim iq to nie rozumiesz o czym ludzie rozmawiaja a koniecznie chcesz zabrac glos i tylko sie osmieszasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1420 Napisano 3 godziny temu 10 minut temu, Thoosa napisał: Przy twoim guście do mężczyzn i znajomości ludzi to nawet szans nie było na to by dziecko miało ojca. Lepiej zamilcz już. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roksana Wójcik, OPS Włochy 12 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Troszeczkę Dlaczego nie pójdziecie na priv? Krzysio jest zawsze zajęty czyszczeniem gaźników? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 27 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Fifofa napisał: Następny oblechu jak jej mąż umarł. Jednak jesteś głupszy niż przewiduje paragraf. To jest chwyt na upośledzonych inceli, żeby nie było, że się puszczała i została z dzieckiem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 210 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Thoosa napisał: Jednak jesteś głupszy niż przewiduje paragraf. To jest chwyt na upośledzonych inceli, żeby nie było, że się puszczała i została z dzieckiem. Puszczasz się od urodzenia komuś piszesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 27 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Lepiej zamilcz już. Bo co, może lepiej pedo treści albo kazirodcze jak promyczek, to będziesz popuszczać z radości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 56 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Thoosa napisał: Jednak jesteś głupszy niż przewiduje paragraf. To jest chwyt na upośledzonych inceli, żeby nie było, że się puszczała i została z dzieckiem. stary femcel z.kotem na kolanach robi wyklady dla anonimów w swieta. co za.przegrane zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 210 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Thoosa napisał: Bo co, może lepiej pedo treści albo kazirodcze jak promyczek, to będziesz popuszczać z radości. Krzysio ma cię dooopie nie kocha cię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 27 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Puszczasz się od urodzenia komuś piszesz. Tak to pewnie bylo niepokalane poczęcie cud incelski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 56 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Krzysio ma cię dooopie nie kocha cię. to śliwka jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 27 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: stary femcel z.kotem na kolanach robi wyklady dla anonimów w swieta. co za.przegrane zycie A co stary incel, wół roboczych na Graże i bombelki, nie spędzasz świąt z rodziną? Kasę dajesz i już im niepotrzebny jesteś? Edytowano 3 godziny temu przez Thoosa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 41 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: stary femcel z.kotem na kolanach robi wyklady dla anonimów w swieta. co za.przegrane zycie A ty co tu robisz? Ze stara połamałeś sie opłatkiem? A może miałeś chwile szczerości i przy stole wigilijnym popełniłeś wywod o red pillu i o tym jak gardzisz kobietami? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 753 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: stary femcel z.kotem na kolanach robi wyklady dla anonimów w swieta. co za.przegrane zycie Masz coś do kotów? Wypraszam sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 3 godziny temu Haha ja lubię tu czytać jak kobiety masakrują samców XDD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Thoosa napisał: A co stary incel, wół roboczych na Graże i bombelki, nie spędzasz świąt z rodziną? Kasę dajesz i już im niepotrzebny jesteś? jaka kase przeciez to zona pracuje na rodzine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Szpinak napisał: A ty co tu robisz? Ze stara połamałeś sie opłatkiem? A może miałeś chwile szczerości i przy stole wigilijnym popełniłeś wywod o red pillu i o tym jak gardzisz kobietami? synom moze jak skladal zyczenia to im red pilowa retoryke wylozyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach