Ovidio Lopez 56 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, IV Knur RP napisał: zona zona pracuje on sie dziecmi zajmuje i wbrew pozorom jedyne na czym sie lex zna to nad opieka nad dziecmi fachowe rady daje co zrobic jak sie dziecku uleje itd. u nich w rodzine chyba baba ma dobra robote dlatego on taki sfrustrowany. pierwszym bąblem ja sie zajmowalem bo chcialem. nie masz dzieci to nie wiesz. dla mnie to bylo bardzo wazne i wiem co zrobic jak ma kolke, jak nie moze spac, jak sie nie moze zalatwic itd ty nigdy nie bedziesz mial takich dosw. bo walisz miedzy żeberka kaloryfera a krejze dopinguje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Krejzi? to nie krejzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 70 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, KochamElcié.;P napisał: Żegnaj dziewczyno Strasznie ladnom blondynke takom szczuplom bez powodu zadzgal bezdomny w metrze jak siedziala słuchając muzyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 1 godzinę temu To Krejzi wpadnij do mnie, wyłączymy internet razem, odłączymy się od kafe i sobie pośpiewamy w lesie oglądając gwiazdy bejbe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Oj tam wystarczy trochę kłamać tylko. Napewno jaj psychopata to nie Jak trochę to nie będzie przekonujące jeżeli mamy kogoś wkręcać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 245 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: Nie wiem czemu ale zauważyłam że Ciebie się czepiają o to samo co mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 27 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, IV Knur RP napisał: zona zona pracuje on sie dziecmi zajmuje i wbrew pozorom jedyne na czym sie lex zna to nad opieka nad dziecmi fachowe rady daje co zrobic jak sie dziecku uleje itd. u nich w rodzine chyba baba ma dobra robote dlatego on taki sfrustrowany. Nie wierzę, choć to by wyjasnialo, to że nie może się rozwieźć, żona na kasę jak by dostała i dzieci, to on nie ma z czego płacić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 56 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Są pojedzone i leżą.. Coś ty taki nerwowy? Żona cię wkurzyła, czy przy Świętach nici z wyjścia na wyryw? malo żarcia zrobila.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 1 godzinę temu To ten murzyn? No czytałem o tym I się chwalił że I got that white girl xD Sama wracała z roboty to tak jest Tak jak tej Klaudii Marokańczyk wydłubał oczy śrubokrętem gdy wracała z pracy w piątek przez park z lubi z pracy w nocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 18 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Każdy to widział. Każdy to na ciebie patrzy umiera w środku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 70 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Każdy to widział. No i nie chce przed wigilię tak skończyć nie wiadomo co miał w głowie i po kieszeniach a tak za 2tyg ochlonie o ile się przypadkiem miniemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 753 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: to nie krejzi Dziwne, bo styl i emoty na końcu wali jak Krejzi Ale to przypadek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcié.;P 0 Napisano 1 godzinę temu Elcia jest piękna Ja gdy patrzę na Elcie to chce mi się żyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 245 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Prześcieradła jusz tak napisał: Strasznie ladnom blondynke takom szczuplom bez powodu zadzgal bezdomny w metrze jak siedziala słuchając muzyki Ten temat już był tutaj wałkowany, widocznie cie nie było, a tamten murzyn dostał przepustkę z więzienia i był chory psychicznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Thoosa napisał: No co nie śmieszy cię to? Wprawdzie to nie pedo i kazi albo zoofilskie jak u Ogóra ale choć się uśmiechnij Śliwkowy a ty nie z synem masturbujesz zwyrolu, a kogoś chcesz rozliczać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 27 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Krejzi? Nie, krejzi to Szpinak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 70 Napisano 1 godzinę temu Bo ogólnie trafiamy na siebie średnio raz na 1,5 roku więc to musi być niezły pech Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 18 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Krejzi? @wakanka1 zgłoszone za tępote Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Thoosa napisał: Nie wierzę, choć to by wyjasnialo, to że nie może się rozwieźć, żona na kasę jak by dostała i dzieci, to on nie ma z czego płacić. tak jego nie stac na alimenty byc moze nawet roboty nie ma bo po co by wymyslal ze jeste prawnikiem pozniej informatykiem itd. obstawiam ze gnije w domu albo jezdzi jakas taksowka i cale dnie spedza na kafeterii i ogladajac bzdury z tiktoka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 70 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ten temat już był tutaj wałkowany, widocznie cie nie było, a tamten murzyn dostał przepustkę z więzienia i był chory psychicznie. Ten tesz stypiara mówiła że prawdopodobnie siedzi a drugi niezyje i tesz jest psychicznie chory i wielokrotnie byl w psychiatryku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 18 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, IV Knur RP napisał: to nie krejzi a skąd wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Dziwne, bo styl i emoty na końcu wali jak Krejzi Ale to przypadek krejzi nie robi bykow a emoty na koncu daje kazdy ty tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thoosa 27 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Śliwkowy a ty nie z synem masturbujesz zwyrolu, a kogoś chcesz rozliczać. No niech jeż się pośmieje ma małego synka, do rozpuku ja to rozbawi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 70 Napisano 1 godzinę temu Być może tesz dostał przepustkę z więzienia albo psychatryka na święta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 753 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Thoosa napisał: Nie, krejzi to Szpinak. Wiem, ale czepiasz się tej od Widmo jak Szpinak i pewien detal rzucił się w oko. Nieważne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie wiem czemu ale zauważyłam że Ciebie się czepiają o to samo co mnie. Boli ich że macie si3 ku sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 56 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Thoosa napisał: Nie, krejzi to Szpinak. aha czyli śliwka... tak cos czulem po femcelskim napieciu w kazdym slowie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Żanetka napisał: a skąd wiesz widze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 56 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: krejzi nie robi bykow a emoty na koncu daje kazdy ty tez ty dajesz wiecej emot niz tekstu po tym cie mozna rozpoznać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Thoosa napisał: No niech jeż się pośmieje ma małego synka, do rozpuku ja to rozbawi. Z ciebie zawsze można się pośmiać bo ukrywasz się jak największy zwyrol, a kogoś chcesz moralizować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach