Kocham3lcîę:) 2 Napisano 4 godziny temu Ale dzisiaj wieje wiatr xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Żyje Wątpię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 4 godziny temu No to idź lipedz i nie wracaj gnooju I zdechnij w końcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 4 godziny temu Nudziarzem to ty jesteś xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 18 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Kocham3lcîę:) napisał: Ale dzisiaj wieje wiatr xD wiatr z gdyni do wroclawia zawsze słodko wieje (KLAUDIA) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 41 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Teraz przez kolejny rok będziesz przeżywała, że ktoś przez ułamek sekundy pomyślał, że jesteś Thoosa I nawet inne emoty wrzucasz. Następnym razem Beatka jak hejtujesz Jeża na dwóch różnych nickach, to chociaż zmień styl i szlifuj detale. Ps. Gdybym była moderatorem (odnoszę się do poprzednich twoich wpisów, bo masz coś z Libeda ) to Widmo, ty i Fifi dawno mielibyście dożywotniego bana. Nie pozdrawiam. nie muszę nikogo hejtowac z 2 nicka bo każdemu pisze co mysle a jeżowi to już wielokrotnie dobitnie, wiec po co mi 2 nick? Ale nigdy Madziu nie byłaś zbyt lotna. Kolportuj dalej co chcesz, tak jak mówiłam, nie pierwsza bzdura która o mnie rozpowiadasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Serio, krytykowanie oblecha od dzieci, do tego tępaka ośmieszającego się co drugie słowo gdy próbuje zgrywać wielkiego fafarafa to obsesja? Jeżeli biegasz za kimś od ponad dekady i z pamięci pamiętasz co pisał to psycholog miałby pełne ręce roboty z tobą zwyrolu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 757 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Wątpię Mało wiesz siedząc w piwnicy, bo siostra znowu cię zamknęła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 138 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Kilku fot i nie chodzi o szkic tępy uju Jaki ty żałosny jesteś. Wywalała mi kompromitujące screen na ciebie jak ty ładnej kobiety na oczy nie widziałeś, o czym tutaj dyskutować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 41 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, _RC+ napisał: No, co prawda to prawda... Choć ponoć te od nietoperzy jest wykorzystywane przez firmy kosmetyczne... Może Ibisz coś wie... Dobrej nocy wszystkim! xD Paaa, o właściwościach spermy slyszlaam, o gownie jeszcze nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Get Оut napisał: Jeżeli biegasz za kimś od ponad dekady i z pamięci pamiętasz co pisał to psycholog miałby pełne ręce roboty z tobą zwyrolu. toba psycholog by sie nawet nie zajmowal ciebie to mozna jedynie do jakiegos cyrkowego tresera zwierzat oddac na szkolenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 710 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: no z boku troche to tak wygląda Przygłup nieudolnie udający jukońśkiego ranczera cieszący się dorosłymi z dziećmi w wannie? No nie widzę tu porównań do Libeda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 4 godziny temu Spoko ja i tak wolę Krejzi od Klaudiusza xD Jak mam mieć obsesję to zdrowiej jest jak się będę jaral Krejzi xD a nie Klaudiuszem xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 4 godziny temu Chociaż krejzi też przez knura zajęta xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 138 Napisano 4 godziny temu Żeby mi się przypodobać, elka wrzucała screen na śmiecia, a ulom ja broni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 4 godziny temu Ojciec Klaudiusza nie puści jej do Wrocławia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 41 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, IV Knur RP napisał: tez ide nie bedzie dzisiaj chyba wystepow nawet juz nie ma co liczyc na pijanego bandziora sami nudziarze zostali Może potem Gienia wpadnie z clubbingu z żyletami 60+ to da jakis recital 🥲 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 4 godziny temu Nie jestem ulom Mnie Elcia nigdy nic nie zrobiła. Nawet ja kiedyś obrażałem, to trzymała klasę. Ale tego o was powiedzieć nie można. Jesteście kvrwy nie ludzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Szpinak napisał: Może potem Gienia wpadnie z clubbingu z żyletami 60+ to da jakis recital 🥲 juz chyba wrocila i pewnie spi pijana ona w srodku nocy jak niedopita sie budzi daje przedstawienie to juz nie doczekam tego bo spac mi sie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 4 godziny temu Ostatnio Gienia w nocy tu była chyba do 3 nad ranem, a ja sobie siedziałem w namiocie i słuchałem muzyki i oglądałem Wielka Podróż Bolka i Lolka XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 710 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Get Оut napisał: Jeżeli biegasz za kimś od ponad dekady i z pamięci pamiętasz co pisał to psycholog miałby pełne ręce roboty z tobą zwyrolu. Dekadę gadasz naćpane głupoty i się dziwisz, że ktoś ma z tego bekę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 41 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Zero cukru napisał: Żeby mi się przypodobać, elka wrzucała screen na śmiecia, a ulom ja broni Dobra mina do złej gry. Widmok wie ze musi zgrywać jelopa bo jedynie sie ośmieszy jak pokaże ze rozumie ze Elcia ryła z niego za plecami (jedna z nielicznych wspierających w końcu). a Elcia no coz… chwalebna postawa ‚bez kłótni’ (za to z obrobieniem duupy na zapleczu). bajo świąteczne Edytowano 4 godziny temu przez Szpinak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 4 godziny temu Gienia jeszcze nie wróciła xD wróci później Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 4 godziny temu Ten ulom to ja a nie świrmok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 41 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, IV Knur RP napisał: juz chyba wrocila i pewnie spi pijana ona w srodku nocy jak niedopita sie budzi daje przedstawienie to juz nie doczekam tego bo spac mi sie chce O to wstanie z tapczanu i zazwyczaj wtedy zdaje relacje kto jej na tym tapczanie towarzyszy i jaki ma ozór Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 18 Napisano 4 godziny temu może sam się prosze o bana @wakanka1 mialaś kiedyś cesarki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 28 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Przygłup nieudolnie udający jukońśkiego ranczera cieszący się dorosłymi z dziećmi w wannie? No nie widzę tu porównań do Libeda. ja nic takiego nie sugerowałam. To chyba nieporozumienie, zreszta pora późna nie ma co kruszyć kopii a już zwłaszcza w swieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 246 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Zero cukru napisał: Żeby mi się przypodobać, elka wrzucała screen na śmiecia, a ulom ja broni 30 razy jeszcze rozpoczynaj tą durną gadkę w kółko żeby coś ugrac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Jaki ty żałosny jesteś. Wywalała mi kompromitujące screen na ciebie jak ty ładnej kobiety na oczy nie widziałeś, o czym tutaj dyskutować Zresztą sprzedajna świnia jak ty mnie do niczego nie przekona , bo ma status cwеla i z takimi się nie dyskutuje. 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Mało wiesz siedząc w piwnicy, bo siostra znowu cię zamknęła Ale ja lubię piwnice, bo to jest komfort w niepewnych czasach, a tamten typ dawno wącha kwiatki od spodu więc nie widzę potrzeby go przeformatować jeszcze bardziej , bo zgnoiłem maksymalnie typa co napawa mnie dumą i wysokim morale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 4 godziny temu Ja późno spać chodzę bo w nocy jest zajebiście w namiocie Cisza i szum wiatru xD Teraz słyszę jak samolot leci haha Zajeebioza a na niebie gwiazdy i piękny ksiezyc jak banan Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach