_RC+ 92 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: 11 razy jelop zalozy konto zanim odplynąl w niebyt.... Choroba... co zrobisz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 210 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie ma Thosy z tajemniczą emotą na końcu zdania? () Zastanawiające Zapewne śpi z tatą w jednej wannie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie ma Thosy z tajemniczą emotą na końcu zdania? () Zastanawiające bo to byla krejzi i teraz pisze jak szpinak w twojej glowie niebawem zapewne zrodzi sie taka mysl tylko na razie te dwie komórki nie moge sie zderzyc zeby powstala mysl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 56 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie ma Thosy z tajemniczą emotą na końcu zdania? () Zastanawiające to komendantowa na bank, zostala wykryta i kombinuje jak sie znowu ukryc.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 18 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Kocham3lcîę:) napisał: Mam super charakter i odbij lipedz, bo Krejzi nigdy nie obraze, bo ja kocham xD A co takiego Elcia zrobiła, żeby srun tak ja obrazal albo Klaudiusza od lafirynd? o jeden post @wakanka1 omom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu Lubię swoją chorobę Cieszę się, że wy jej nie macie Bo jesteście miernoty życiowe które nic nie umieją xD Ja chociaż muzykę potrafię grać zajeebiscie i ludzie mi brawa bija xD Dlatego jesteście dla mnie zerami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 245 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: wiesz ze jest ...em i te niki nic nie znaczą? nie rozroznia dnia ani osoby z ktorą pisze. Tamten post to był żart z mojej strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Nie chcę już obrażać Klaudiusza albo Krejzi, bo potem będę płakał znowu Edytowano 1 godzinę temu przez Kocham3lcîę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Fifofa napisał: Zapewne śpi z tatą w jednej wannie ty z widmokiem to chyba po jednym ojcu jestescie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 56 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, IV Knur RP napisał: bo to byla krejzi i teraz pisze jak szpinak w twojej glowie niebawem zapewne zrodzi sie taka mysl tylko na razie te dwie komórki nie moge sie zderzyc zeby powstala mysl alez ty jestes tępy, za zadne pieniadze bym sie nie podjal opieki na takim downem jak ty. krejze musi byc splukana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szpinak 41 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Еlciаа napisał: Nie broń go, to było do niego i niech sam mi odpowiada. Ja go nie bronie. Po co? Po raz kolejny zwracam ci uwagę na to jak daleko Cie ta twoja postawa milusińskiej zaprowadziła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 753 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Fifofa napisał: Zapewne śpi z tatą w jednej wannie Mówił ci to ktoś, że w byciu obrzydliwym dobijasz do Widmo? Lecz się i zgłaszam wszystkie twoje ohydne wpisy. Rzucam też na ciebie fatum. A kysz. Wynoś się stont Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu To co tu wypisuja o mnie to 95% jest nieprawda, a fajne kobiety które lubię nie będę obrazal przez jakichś dziwaków stąd xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Ovidio Lopez napisał: to komendantowa na bank, zostala wykryta i kombinuje jak sie znowu ukryc.. dlaczego nazywasz ja komendantowa ? nie dziwie sie ze ja z iskra mylili tamta tez lazila za toba jak smród Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu haha biedna krejzi musi opiekować się knurem na wózku inwalidzkim i marnuje swoje życie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 1 godzinę temu 15 minut temu, _RC+ napisał: No, jak go będzie gdzieś na chodniku zaczepiał, to trzeba dokumentować. Na poprzedniej stronie zrobił opis i jeśli ten Leżaka opis to fakty, no to mamy do czynienia z osobą z problemami psychicznymi. Dasz takiemu strzała, zakładając, że ma dokumentację, to jeszcze sobie kłopotów narobisz, więc co można robić jak nie dokumentować i zgłaszać? Zdrowemu można sprzedać lepę, ale uderz typa na papierach, to będzie grubo. To jest tak samo traktowane jakby uderzyć kogoś na wózku i podwójny wyrok wtedy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu Ale szkoda mi tej Krejzi masakra Za co ja los pokarał takim knurem xD Biedna dziewczyna. Ciekawe co z exem nie wypaliło xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 56 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Szpinak napisał: Ja go nie bronie. Po co? Po raz kolejny zwracam ci uwagę na to jak daleko Cie ta twoja postawa milusińskiej zaprowadziła. a ty nie mozesz tego downa wywieżć do lasu na wycieczke i go tam zostawić? jestes z nim kojarzona i przez to dostajesz mimochodem za jego glupie teksty do powaznych ludzi.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu A mi tu jest dobrze Krejzi może do mnie wpaść i sobie pośpiewamy razem z ptaszkami na drzewach i będzie fajnie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Ovidio Lopez napisał: a ty nie mozesz tego downa wywieżć do lasu na wycieczke i go tam zostawić? jestes z nim kojarzona i przez to dostajesz mimochodem za jego glupie teksty do powaznych ludzi.. ten powazny to ty ? powiedz lepiej ile razy twoje dzieci wrocily z lasu do domu same ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu Współczuję twoim bachorom Kleks że mają ojca takiego downa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 753 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: to komendantowa na bank, zostala wykryta i kombinuje jak sie znowu ukryc.. Czepia się tylko psiapsi Widmo jak Szpinak, która przeżywa każdy wpis jak Ruda i Hugf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_RC+ 92 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Get Оut napisał: To jest tak samo traktowane jakby uderzyć kogoś na wózku i podwójny wyrok wtedy . Jest dodatkowy czynnik i to bardzo istotny, no bo wiadomo, że zdrowy chłop za pobicie też może pozwać, ale ten aspekt "niepełnosprytnośći", to po prostu już praktycznie sytuacja podbramkowa w każdym sądzie i nie będzie tutaj lajtowego rozstrzygnięcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 4 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Ovidio Lopez napisał: alez ty jestes tępy, za zadne pieniadze bym sie nie podjal opieki na takim downem jak ty. krejze musi byc splukana Dopóki żyją rodzice knura z automatu są prawnymi członkami hehe a później ślub z tutka paryską i na życie im starczy to co państwo jej da z tytułu opieki nad niepełnosprawnym knurem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ovidio Lopez 56 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, IV Knur RP napisał: dlaczego nazywasz ja komendantowa ? nie dziwie sie ze ja z iskra mylili tamta tez lazila za toba jak smród moj zasob cierpliwosci do ydyotow jest maly, wybacz ale ty go bardzo szybko wyczerpujesz. jestes glupszy od mojego 6latka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żanetka 18 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Еlciаа napisał: Tamten post to był żart z mojej strony. Nikt nie rozumie do końca, boś tępa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu Haha ale ta krejzi musi być zdesperowana że weźmie ślub z inwalida xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IV Knur RP 45 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Czepia się tylko psiapsi Widmo jak Szpinak, która przeżywa każdy wpis jak Ruda i Hugf kazda baba z dzieckiem by sie czepiala glupoty jeza wiec zapewne po prostu ma dziecko i mysli jak matka a nie jak baba szukajaca popychacza wyjasnie ci bo widze ze neurony cos u ciebie w swiatecznej spiaczce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 210 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Mówił ci to ktoś, że w byciu obrzydliwym dobijasz do Widmo? Lecz się i zgłaszam wszystkie twoje ohydne wpisy. Rzucam też na ciebie fatum. A kysz. Wynoś się stont Ja się nauczyłem od was co chcesz odemnie? Jak byś albo patrzeli w lustro albo w krzywym zwierciadle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kocham3lcîę:) 2 Napisano 1 godzinę temu Elciaa jest bardzo mądra xD Tępy to ty jesteś srun toksyku xD Ale ta elcia ma pecha Jakieś leżaki sruny xD Dobrze że w realu poznała fajnego małolata xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach