Zero cukru 145 Napisano 3 godziny temu Jeszcze 4 kg brakuje mi do 100 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 77 Napisano 3 godziny temu H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 145 Napisano 3 godziny temu Wziąłem tyle jedzionka od mamy, że ciężko wszytko upchać w lodówce. Będę cały dzień leżał i wcinał. Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 77 Napisano 3 godziny temu H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 77 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Wziąłem tyle jedzionka od mamy, że ciężko wszytko upchać w lodówce. Będę cały dzień leżał i wcinał. Tak. Mi się śniło że matka skoczyła z balkonu muszę se kawy zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 145 Napisano 2 godziny temu Ja gadam o jedzionku, a ty mi jakimiś kartami zasmiecasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 77 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Ja gadam o jedzionku, a ty mi jakimiś kartami zasmiecasz. Ale jakimi w cenie 3x 5090 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antichrist 0 Napisano 2 godziny temu chyba już zleżaka w kg przebiłeś, grubasie. graty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 145 Napisano 2 godziny temu Nie jestem gruby, tylko nabity. 96 kg mięśni. Ostatnio mi koleżanka mówiła, że widziała mnie w sklepie od tyłu i pomyślała, co to za kark. Dopiero jak się odwróciłem to mnie poznała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 77 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Nie jestem gruby, tylko nabity. 96 kg mięśni. Ostatnio mi koleżanka mówiła, że widziała mnie w sklepie od tyłu i pomyślała, co to za kark. Dopiero jak się odwróciłem to mnie poznała. Dla mnie wygladasz tak marnie że bym cie poczestowal dokladkom pierogow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
antichrist 0 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Zero cukru napisał: Nie jestem gruby, tylko nabity. 96 kg mięśni. Ostatnio mi koleżanka mówiła, że widziała mnie w sklepie od tyłu i pomyślała, co to za kark. Dopiero jak się odwróciłem to mnie poznała. no na pewno. ulałeś się zwyczajnie w tym roku, sam się wydałeś z tym niedawno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 145 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, antichrist napisał: no na pewno. ulałeś się zwyczajnie w tym roku, sam się wydałeś z tym niedawno. Nic się nie ulalem. Wszystko jest zaplanowane i nie ma w tym przypadku. Co roku robię masę na zimę, a później rzeźbie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 77 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Nic się nie ulalem. Wszystko jest zaplanowane i nie ma w tym przypadku. Co roku robię masę na zimę, a później rzeźbie. A kiedy wyjedziesz z gimnazjum mentalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 145 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, antichrist napisał: no na pewno. ulałeś się zwyczajnie w tym roku, sam się wydałeś z tym niedawno. Nie moja wina, że nie umiesz w kulturystykę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 31 Napisano 2 godziny temu 28 minut temu, Zero cukru napisał: Wziąłem tyle jedzionka od mamy, że ciężko wszytko upchać w lodówce. Będę cały dzień leżał i wcinał. Tak. co masz dobrego? Ja pierwszy raz jadłam kutie w tym roku bo dostałam w prezencie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 145 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: co masz dobrego? Ja pierwszy raz jadłam kutie w tym roku bo dostałam w prezencie Teraz pierożki z rydzami na dopchanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 145 Napisano 2 godziny temu 22 minuty temu, Prześcieradła jusz tak napisał: A kiedy wyjedziesz z gimnazjum mentalnie Widzę, że też zazdrościsz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 31 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Zero cukru napisał: Teraz pierożki z rydzami na dopchanie. kurde, też mam od mamy pierogi z grzybami, zapomniałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 589 Napisano 2 godziny temu 10 minut temu, Szon patrol$$$ napisał: co masz dobrego? Ja pierwszy raz jadłam kutie w tym roku bo dostałam w prezencie Kutie wręczono ci w formie prezentu, a nie jako świąteczna potrawę do spróbowania? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 31 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, salix napisał: Kutie wręczono ci w formie prezentu, a nie jako świąteczna potrawę do spróbowania? tak, od Janusza, bo nie ma pieniędzy, mieszka na ulicy i wygrzebał ze śmietnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 145 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Zero cukru napisał: Teraz pierożki z rydzami na dopchanie. Co to kutia. Dobre to? Muszę poleżeć, żeby się wszystko odłożylo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 31 Napisano 2 godziny temu zapisz sobie hejtero to bedziesz miała kolejny temat do hejtowania na cały kolejny rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 31 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Co to kutia. Dobre to? Muszę poleżeć, żeby się wszystko odłożylo. coś jak makówki tylko nie z maku ale z pszenicy, dobre jako świąteczny rarytasik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 145 Napisano 2 godziny temu Jeszcze wcisne kawałek przekładańca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 589 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Szon patrol$$$ napisał: tak, od Janusza, bo nie ma pieniędzy, mieszka na ulicy i wygrzebał ze śmietnika Klasyczny świąteczny prezent premium. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 145 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Szon patrol$$$ napisał: coś jak makówki tylko nie z maku ale z pszenicy, dobre jako świąteczny rarytasik Na słodko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Prześcieradła jusz tak 77 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Widzę, że też zazdrościsz Stałeś wgl obok atrakcyjej dziewczyny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 31 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Na słodko? tak, na miodzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 589 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Szon patrol$$$ napisał: zapisz sobie hejtero to bedziesz miała kolejny temat do hejtowania na cały kolejny rok Nie jestem tobą, więc nie zamierzam zapisywać ale kutia w prezencie to jest materiał na niezłą beke. Kutia w prezencie Edytowano 2 godziny temu przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 145 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Prześcieradła jusz tak napisał: Stałeś wgl obok atrakcyjej dziewczyny? Tak i nawet rozmawiałem z niom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach