Seven 12 Napisano 19 godzin temu 10 godzin temu, Fifofa napisał: W pokarmie to on miał zatrzymane w takim stanie ciężkim był. Ale już się cieszę sam je, przez 3 dni trzeba było mu wciskać pokarm rzadki przez strzykawkę do pyska. Już sam je Uf. To dobra wiadomość. Bo je, bo reaguje i daje znak życia. Wiesz? Kićka też nie jadła, nie piła wody, nic kompletnie. Siedziała nad talerzykiem w bezruchu cały dzień i noc. Coś dramatycznego, Piotrek. Moczyłam sobie palce i jej do ust przykładałam, też ją tak myłam po twarzy bo sama nie miała siły brać kąpieli. Gdy to wspominam to aż ciarki mam na karku. :// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 12 Napisano 19 godzin temu 11 godzin temu, Fifofa napisał: Lichman podobno miał być, tego nie widziałem. Nie wiem co się działo, tyle co czytałam w nocy. Spałam, obudziły mnie fajerwerki i tyle wiem. Znalazłam też jednego artystę na którego chętnie bym poszła, ale w marcu co mi nie pasuje. Szukam innych opcji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 12 Napisano 19 godzin temu Szlagier jak się patrzy. Wspomnień czar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 82 Napisano 19 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Fifofa napisał: W pokarmie to on miał zatrzymane w takim stanie ciężkim był. Ale już się cieszę sam je, przez 3 dni trzeba było mu wciskać pokarm rzadki przez strzykawkę do pyska. Już sam je Tak dopytuje, swoją kotkę po wypadku też przez kilka tyg. musiałam karmić strzykawka... tabletki wpychałam do pyszczka na tyle głęboko ze odruchowo musiała połknąć... a psu rano i wieczorem podaje tabletkę wciśniętą w niewielkim kawałek pasztetowej... podaje z ręki i przy mnie musi zjeść a po niej reszta jedzenia... Taki mam patent dlatego zapytałam... ok. rozumiem jeśli był bardzo słaby to łaknienie też żadne i pewnie nic sam by nie zjadł... Jak sam je to już b.dobry znak. Edytowano 18 godzin temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 227 Napisano 18 godzin temu 3 minuty temu, Seven napisał: Nie wiem co się działo, tyle co czytałam w nocy. Spałam, obudziły mnie fajerwerki i tyle wiem. Znalazłam też jednego artystę na którego chętnie bym poszła, ale w marcu co mi nie pasuje. Szukam innych opcji. Ta piosenka jest sednem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 227 Napisano 18 godzin temu 3 minuty temu, yeya napisał: Tak dopytuje, swoją kotkę po wypadku też przez kilka tyg. musiałam karmić strzykawka... tabletki wpychałam do pyszczka na tyle głęboko ze odruchowo musiała połknąć... a psu rano i wieczorem podaje tabletkę wciśniętą w niewielkim kawałek pasztetowej... podaje z ręki i przy mnie musi zjeść a po niej reszta jedzenia... Taki mam patent dlatego zapytałam... ok. rozumiem jeśli był bardzo słaby to łaknienie też żadne i pewnie nic sam by nie zjadł... Jak sam je to już b.dobry znak. Tylko on zje zmielone mięsko, gryźć mocno na powoli próbuje. kupuje mu specjalną karmę aby miała dużo witamin Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 12 Napisano 18 godzin temu No właśnie. Zatrzymaj się, rozejrzyj się i spójrz co widzisz tu. No i w tym jest sens, konsensus. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 12 Napisano 18 godzin temu 10 godzin temu, Fifofa napisał: Tylko on zje zmielone mięsko, gryźć mocno na powoli próbuje. kupuje mu specjalną karmę aby miała dużo witamin Najlepiej takie, które nie trzeba mielić w buzi. Tak, pasztety, papki i płynne pokarmy. Żółtko na przykład, galaretki, i tym podobne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 12 Napisano 18 godzin temu Mara. :] 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 42 Napisano 18 godzin temu 20 minut temu, Seven napisał: Jaka muzyka w Polsce przoduje z Nowym Rokiem? Poleć cosik. Disco polo opanowało planetę ziemia jak chińskie produkty. Żyjesz wciąż więc wszystkiego co chcesz na Nowy rok. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 50 Napisano 18 godzin temu 1 godzinę temu, Sassy&Wicked napisał: Jeszcze szmacisko do mnie z gachem z łapami i że ja pierwsza co ty masz za znajomych?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 12 Napisano 18 godzin temu 10 godzin temu, Get Оut napisał: Disco polo opanowało planetę ziemia jak chińskie produkty. Żyjesz wciąż więc wszystkiego co chcesz na Nowy rok. Disko ponad wszystko? Cześć słoneczko. :] Wszystko co dobre dla ciebie z nowym rokiem nowym krokiem. Szukałam cię tu wczoraj, zaglądałam. Myślałam. Dziś też z nadzieją, że się pojawisz. Buzi ogromne. :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 42 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, Seven napisał: Najlepiej takie, które nie trzeba mielić w buzi. Tak, pasztety, papki i płynne pokarmy. Żółtko na przykład, galaretki, i tym podobne. Paprykarz musi być dobry jeżeli koty to lubią , bo lubią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 82 Napisano 18 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Tylko on zje zmielone mięsko, gryźć mocno na powoli próbuje. kupuje mu specjalną karmę aby miała dużo witamin Powoli dojdzie do siebie... zmielone mięso też jest chyba lepkie można uformować kulkę a w środek tabletka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 12 Napisano 18 godzin temu Jeszczem za młoda żeby umierać. Jeszcze iskra się tli proszę ja ciebie. ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 12 Napisano 18 godzin temu 10 godzin temu, Get Оut napisał: Paprykarz musi być dobry jeżeli koty to lubią , bo lubią. Powiem ci, że wet dał saszetkę mięsowo ryżową i kociczka wcinała aż jej się uszy trzęsły. Po wyzdrowieniu znaczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 12 Napisano 18 godzin temu Chociaż z drugiej mańki czy da się z popiołu ogień rozpalić, hm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 42 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, Seven napisał: Disko ponad wszystko? Cześć słoneczko. :] Wszystko co dobre dla ciebie z nowym rokiem nowym krokiem. Szukałam cię tu wczoraj, zaglądałam. Myślałam. Dziś też z nadzieją, że się pojawisz. Buzi ogromne. :] Brakło mnie , ale nadal bez alkoholu i tych innych co napawa mnie dumą. Jestem masochistą biorąc życie na trzeźwo. Przytulne Cię mocno żeby powąchać Twoją czuprynę i nie czuje zakwaszenia organizmu więc bądź silna nadal i nie zmieniaj się podkreśle, bo wtedy się nie dogadam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 50 Napisano 18 godzin temu 1 godzinę temu, KochamËlcię napisał: A ja już po porannym saunowaniu w saunie parowej ale było zajeebiscie też byłam w suchej parowej i w jacuzzi i było ssspaniale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 12 Napisano 18 godzin temu Wiesz co? dawno, w Polsce gdy do czynienia z kocurami miałam to jadły wszystko jak leci, jak człowiek. A to kiełbaskę, a to kiszoną czy inne ludzkie potrawy. A ten tu to francuski piesek. Tego nie, to niedobre, tego skubnie ciutkę i zaczepia o inne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 42 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: Powiem ci, że wet dał saszetkę mięsowo ryżową i kociczka wcinała aż jej się uszy trzęsły. Po wyzdrowieniu znaczy. To co jem bezmięsne muszę im dać skosztować, bo oblegają mnie jak węże i nie mam sumienia odmówić. A najlepiej ryba na parze jak robię razem czekamy , albo pieczone warzywa na rosół vege. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 227 Napisano 18 godzin temu 11 minut temu, Seven napisał: No właśnie. Zatrzymaj się, rozejrzyj się i spójrz co widzisz tu. No i w tym jest sens, konsensus. Stranger things dziś wszedł nowy odcinek na Netflix o 2 w nocy aż Netflix się wysypał tak był obciążony . Wydup czył się Netflix ale naprawili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 50 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, KochamËlcię napisał: Jacuzzi jest zajeebiste xD U mnie na starej pływalni mieli wielkie jacuzzi. Tutaj w tym ośrodku zamknęli podczas covida ;/ U mnie jest spoko tylko sie naoglądam gołych dików. Ale dzisiaj mało było, skacowani jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 42 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, Seven napisał: Wiesz co? dawno, w Polsce gdy do czynienia z kocurami miałam to jadły wszystko jak leci, jak człowiek. A to kiełbaskę, a to kiszoną czy inne ludzkie potrawy. A ten tu to francuski piesek. Tego nie, to niedobre, tego skubnie ciutkę i zaczepia o inne. Za dużo w duрie ma i tak już nauczony. One też czują nastroje człowieka więc czują, że im sie ulegnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 12 Napisano 18 godzin temu 10 godzin temu, Get Оut napisał: Brakło mnie , ale nadal bez alkoholu i tych innych co napawa mnie dumą. Jestem masochistą biorąc życie na trzeźwo. Przytulne Cię mocno żeby powąchać Twoją czuprynę i nie czuje zakwaszenia organizmu więc bądź silna nadal i nie zmieniaj się podkreśle, bo wtedy się nie dogadam. Na umieranie za młoda a na zmiany za stara. Czyli nie ma obaw ku złemu prorokowaniu. Przytul i idź robić ważne i wracaj szybko. Będę się zbierać i ja, chcę łeb przewietrzyć. Sklepy markety do 8. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 12 Napisano 18 godzin temu 10 godzin temu, Get Оut napisał: To co jem bezmięsne muszę im dać skosztować, bo oblegają mnie jak węże i nie mam sumienia odmówić. A najlepiej ryba na parze jak robię razem czekamy , albo pieczone warzywa na rosół vege. Hehe, syczą jak węże? Ciekawe. Ten co był u mnie to nie syczał ale czasem tak śmiesznie biegał jak koń. Wiesz jak? No śmiałam się w głos, haha. ;] Raz mu rosół ugotowałam to dotknął i wzgardził. Czasem coś tam kupiłam z mięsa typu pierś to zjadł odrobinę. A, tak! Ryby tak, tuńczyka lubiła polizać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 42 Napisano 18 godzin temu 9 minut temu, yeya napisał: Powoli dojdzie do siebie... zmielone mięso też jest chyba lepkie można uformować kulkę a w środek tabletka. Tak jak psom odpowiednią tabletkę można rozkruszyć i z mielonym mięsem podać. Lepszej ogniskowej na Nowy Rok Maro i realizacji tego czego chcesz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 50 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, KochamËlcię napisał: Nago u Was można? Fajnie xD nie można tylko trzeba bo jest strefa nietekstylna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 12 Napisano 18 godzin temu 11 godzin temu, Fifofa napisał: Stranger things dziś wszedł nowy odcinek na Netflix o 2 w nocy aż Netflix się wysypał tak był obciążony . Wydup czył się Netflix ale naprawili Pierwszą część widziałam. Kolejne nie mam natchnienia. Może przyjdzie kiedyś. Oglądam o egzorcyzmach ostatnio. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szon patrol$$$ 50 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, KochamËlcię napisał: Aha u mnie tak nie ma niestety, a szkoda, bo kilka razy mi się zdarzylo, że byłem sam w saunie z 3 kobietami ;D Fajnie było A często saunujesz? Bo ja w sumie codziennie z rana/południe, czasem jeszcze wieczorami w zime dosc czesto chodzimy, może czesciej sie uda w tym roku bo sie super czuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach