Onaaaa 1467 Napisano poniedziałek o 21:44 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a to można sobie z grubsza zaplanować Można próbować ale jak będzie wcześniak i jeszcze wyjdzie panna zamiast lwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1467 Napisano poniedziałek o 21:45 3 minuty temu, Fifofa napisał: Waga jestem z Lwicą. To my też w takim razie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 18 Napisano poniedziałek o 21:45 3 minuty temu, Caryca z kawusią napisał: Ale nie chodzi o "kluczowy wskaźnik referencyjny stopy procentowej dla franka szwajcarskiego (CHF), zastępujący LIBOR CHF i oparty na rzeczywistych transakcjach na rynku repo..." nie wiedziałem, że takie coś istnieje nie wiem czy mogę tak upubliczniać kim jest Saron ale imię wybrałem ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 18 Napisano poniedziałek o 21:48 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Można próbować ale jak będzie wcześniak i jeszcze wyjdzie panna zamiast lwa człowiek strzela, Pan Bóg kule nosi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1467 Napisano poniedziałek o 21:51 (edytowany) 10 minut temu, Spaghetti... napisał: Osz Ty wydałaś mnie i to publicznie Oj tam nic ci nie będzie Twój wizerunek nie ucierpi chyba Edytowano poniedziałek o 21:52 przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1467 Napisano poniedziałek o 21:52 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: nie wiedziałem, że takie coś istnieje nie wiem czy mogę tak upubliczniać kim jest Saron ale imię wybrałem ja Możesz to nie tajemnica Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1467 Napisano poniedziałek o 21:57 9 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: człowiek strzela, Pan Bóg kule nosi Kurde ale czy Bóg istnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 427 Napisano poniedziałek o 22:00 15 minut temu, Onaaaa napisał: Można próbować ale jak będzie wcześniak i jeszcze wyjdzie panna zamiast lwa Ja jestem i wcześniakiem i panną. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 472 Napisano poniedziałek o 22:01 9 minut temu, Onaaaa napisał: Oj tam nic ci nie będzie Twój wizerunek nie ucierpi chyba Nie, ale jestem wrażliwy i drażliwy też potrafię być Właśnie o to chyba chodzi najbardziej, ale mam to gdzieś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 472 Napisano poniedziałek o 22:02 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Ja jestem i wcześniakiem i panną. Panny fajne są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 18 Napisano poniedziałek o 22:02 8 minut temu, Caryca z kawusią napisał: Ja też nie Zapachniało privkiem więc już nie drążę 9 minut temu, Onaaaa napisał: Możesz to nie tajemnica jak tak to już mówię Saron jest po prostu szczurem (takim zwierzątkiem domowym) ale ta chwilowa aura tajemnicy - nie mogłem nie skorzystać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 18 Napisano poniedziałek o 22:03 5 minut temu, Onaaaa napisał: Kurde ale czy Bóg istnieje a jeżeli istniej to czy nosi kule? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 427 Napisano poniedziałek o 22:06 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Panny fajne są Nie wszystkie. Libed jest panną... 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1467 Napisano poniedziałek o 22:06 5 minut temu, Еlciаа napisał: Ja jestem i wcześniakiem i panną. Wiem jak libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1467 Napisano poniedziałek o 22:08 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a jeżeli istniej to czy nosi kule? Jak istnieje to nie ma dużo empatii. A może nie ma empatii bo nosi kulę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 18 Napisano poniedziałek o 22:08 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie wszystkie. Libed jest panną... mężatki bardziej interesujące 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 472 Napisano poniedziałek o 22:09 (edytowany) 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie wszystkie. Libed jest panną... A to nie wiedziałem, bo ja o kobietach pisałem Edytowano poniedziałek o 22:09 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 18 Napisano poniedziałek o 22:10 Przed chwilą, Caryca z kawusią napisał: Lubię gryzonie pod warunkiem, że są w klatce a z grilla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 18 Napisano poniedziałek o 22:10 (edytowany) . Edytowano poniedziałek o 22:11 przez WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 246 Napisano poniedziałek o 22:14 28 minut temu, Onaaaa napisał: To my też w takim razie 2 miesiące tylko młodsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1467 Napisano poniedziałek o 22:17 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: a z grilla? Weź jak możesz nawet tak pisać jak taki przyjdzie i cie będzie lizał i całował a ty chcesz go zjeść 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1467 Napisano poniedziałek o 22:17 3 minuty temu, Fifofa napisał: 2 miesiące tylko młodsza Ja 2 miesiące młodsza od ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 246 Napisano poniedziałek o 22:20 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ja 2 miesiące młodsza od ciebie No kontabilni jakoś jesteśmy. Niektóre sama widzisz kłócą nie wiadomo o co, innym się coś uroni itd itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1467 Napisano poniedziałek o 22:21 11 minut temu, Spaghetti... napisał: A to nie wiedziałem, bo ja o kobietach pisałem Mężczyzna panna też moze być spoko i znam takiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 18 Napisano poniedziałek o 22:22 11 minut temu, Caryca z kawusią napisał: Gdybym była ogrzycą, to może tak, ale mam jednak ciut więcej wdzięku. zjeść z wdziękiem grillowanego szczura to dopiero jest dama! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 18 Napisano poniedziałek o 22:23 6 minut temu, Onaaaa napisał: Weź jak możesz nawet tak pisać jak taki przyjdzie i cie będzie lizał i całował a ty chcesz go zjeść 🫣 dla kolegi pytam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 472 Napisano poniedziałek o 22:25 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Mężczyzna panna też moze być spoko i znam takiego. Pewnie, że może z każego znaku zodiaku tak naprawdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 427 Napisano poniedziałek o 22:25 15 minut temu, Spaghetti... napisał: A to nie wiedziałem, bo ja o kobietach pisałem Wiem że o kobietach, a taki żarcik z mojej strony. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1467 Napisano poniedziałek o 22:25 1 minutę temu, Fifofa napisał: No kontabilni jakoś jesteśmy. Niektóre sama widzisz kłócą nie wiadomo o co, innym się coś uroni itd itd. No bo z tobą po co mam sie kłócić jak gada sie fajnie. Ty nie rzucasz sie na mnie nie wiadomo po co. Zresztą ja spokojna jestem i nie lubie kłótni. A jaki masz znak zodiaku? Ja koziorożec.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 427 Napisano poniedziałek o 22:26 17 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: mężatki bardziej interesujące Widzisz, a ja podwójna panna można powiedzieć. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach