Fifofa 305 Napisano 8 Luty Jeszcze jedna jej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 274 Napisano 8 Luty 39 minut temu, Zero cukru napisał: Co mnie jakieś walentynki obchodzą. zawsze możesz obchodzić Narodowy Dzień Pamięci Żołnierzy Armii Krajowej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1809 Napisano 8 Luty 21 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: zawsze możesz obchodzić Narodowy Dzień Pamięci Żołnierzy Armii Krajowej Albo dzień dokarmiania zwierzyny leśnej. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
..,,,..,,..,,.. 47 Napisano 8 Luty Pjoter jaki wsiok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 305 Napisano 8 Luty 9 minut temu, WywaloneJajaBoże napisał: Pjoter jaki wsiok 🫤 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 274 Napisano 8 Luty 23 minuty temu, Onaaaa napisał: Albo dzień dokarmiania zwierzyny leśnej. Bor... miodożera karmi się miodem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1809 Napisano 8 Luty 6 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Bor... miodożera karmi się miodem? Tak uwielbia 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1809 Napisano 8 Luty 8 minut temu, Fifofa napisał: 🫤 Orginal lepszy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 305 Napisano 9 Luty Na dobranoc trochę no nowsza ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1809 Napisano 9 Luty 1 minutę temu, Piękny widok sřaki tak napisał: Dzisiaj 2 donuty pączka i popcorn Ja też popcorn jadłam taki przesolony i spalony. Do tego 2 kawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Seven Napisano 9 Luty 11 godzin temu, Onaaaa napisał: Ja też popcorn jadłam taki przesolony i spalony. Do tego 2 kawy. Popkorn to jeden z produktów na czarnej liści jeżeli chodzi o zdrowie, nie wolno tego jeść! Tak czytałam i ci przekazuję, że to bilet w jedną stronę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1809 Napisano 9 Luty 3 minuty temu, Seven napisał: Popkorn to jeden z produktów na czarnej liści jeżeli chodzi o zdrowie, nie wolno tego jeść! Tak czytałam i ci przekazuję, że to bilet w jedną stronę. To chyba czipsy bardziej niezdrowe są? Mało co jem popcornu. Co słychać? Co dziś jadłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Seven Napisano 9 Luty 10 godzin temu, Onaaaa napisał: To chyba czipsy bardziej niezdrowe są? Mało co jem popcornu. Co słychać? Co dziś jadłaś? Wszystko co w głębokim tłuszczu nie sprzyja zdrowiu, myślę. Ciepło, 12 stopni na termometrze. Czipsy są okropne! Wczoraj zjadłam niemal całą paczkę i źle się po nich czuję, więc nie jadłam jeszcze nic. Herbatę piję za herbatą i się kuruję. A czipsy takie, obadaj: Chipsy Sensations Thai Sweet Chilli. Najlepsze bo i słodkie i pikantne czyli smaki mieszane. Jadłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Seven Napisano 9 Luty 10 godzin temu, KochamGine napisał: Ja jadlem. Z co-operative food. Moja ulubiona sieć supermarketów w UK Dobre, co nie? Uzależniające, więc jesz i jesz aż zjesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1809 Napisano 9 Luty 6 minut temu, Seven napisał: Wszystko co w głębokim tłuszczu nie sprzyja zdrowiu, myślę. Ciepło, 12 stopni na termometrze. Czipsy są okropne! Wczoraj zjadłam niemal całą paczkę i źle się po nich czuję, więc nie jadłam jeszcze nic. Herbatę piję za herbatą i się kuruję. A czipsy takie, obadaj: Chipsy Sensations Thai Sweet Chilli. Najlepsze bo i słodkie i pikantne czyli smaki mieszane. Jadłaś? Lubię najbardziej zieloną cebulkę ale i te ostre z chilli. Takich mieszanych nie jadłam. Właśnie z czipsami to jest tak że jak już się zacznie jeść to ciężko skończyć najlepiej kupować jesli już te małe paczki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Seven Napisano 9 Luty 10 godzin temu, KochamGine napisał: Ja jadlem. Z co-operative food. Moja ulubiona sieć supermarketów w UK Ginę kochasz? To miłe wyznanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Seven Napisano 9 Luty 10 godzin temu, Onaaaa napisał: Lubię najbardziej zieloną cebulkę ale i te ostre z chilli. Takich mieszanych nie jadłam. Właśnie z czipsami to jest tak że jak już się zacznie jeść to ciężko skończyć najlepiej kupować jesli już te małe paczki. Raz kupiłam sześciopak no i wszystkie zjadam. Teraz nie kupuję wcale. Te wczorajsze goście zostawili a mnie jeść się chciało i o, opędzlowałam. ;] Zielona cebulka? Kiedyś lejsy paprykowe były dobre. A jadłaś solone? Chyba jednak najlepsze, w kanapce. Okej, nie chcę myśleć o jedzeniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Seven Napisano 9 Luty 10 godzin temu, KochamGine napisał: Tak. Widziałam coś o filmie prawiłeś. Podasz tytuł? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Seven Napisano 9 Luty 10 godzin temu, KochamGine napisał: Mogą być. Ja lubie coop, bo wieczorami niezle przeceny, pieczywo i produkty z £3 na 20p, i czasem za grosze mam pełną torbę żarcia. W okolicy nie mam tego sklepu i muszę podjechać gdybym chciała. Ale kiedyś byłam kilka razy i zawsze kupowałam marcepan w bloku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Seven Napisano 9 Luty Tłusty Czwartek zaraz, serio? Co tak wcześnie? Walkers. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Seven Napisano 9 Luty Dzięki! Wieczorem sprawdzę. Aktualnie serial ukończony czyli można ten. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1809 Napisano 9 Luty 3 minuty temu, Seven napisał: Raz kupiłam sześciopak no i wszystkie zjadam. Teraz nie kupuję wcale. Te wczorajsze goście zostawili a mnie jeść się chciało i o, opędzlowałam. ;] Zielona cebulka? Kiedyś lejsy paprykowe były dobre. A jadłaś solone? Chyba jednak najlepsze, w kanapce. Okej, nie chcę myśleć o jedzeniu. Dlatego szeciopaku nigdy nie kupiłam lejsy właśnie lubie najbardziej i zielona cebulke a potem solone i paprykowe. Jeszcze sa dobre wiejskie ziemniaczki solone. Nic muszę uciekać bo klienta mam. Do potem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Seven Napisano 9 Luty 11 godzin temu, Onaaaa napisał: Dlatego szeciopaku nigdy nie kupiłam lejsy właśnie lubie najbardziej i zielona cebulke a potem solone i paprykowe. Jeszcze sa dobre wiejskie ziemniaczki solone. Nic muszę uciekać bo klienta mam. Do potem Idź i wróć! Żołądek to studnia bez dna gadają, a raczej umysł łakomy na smaczki wszelakie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach