Iibedowsky 16 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Szloro napisał: Ssij mi uja szloro Filipowa twa madka liże 0dbyt mej prababki Zawsze wiedziałam, że dumbo jest upoślakiem na rencie. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 60 Napisano 7 godzin temu 11 godzin temu, Szloro napisał: Paluchy grube z sezamem. Mam ochotę zrobić kulki z czoko obtoczone w sezamie Z makiem dobre były kiedyś. Teraz nie wiem, wielki nie jadłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szloro 3 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Iibedowsky napisał: Zawsze wiedziałam, że dumbo jest upoślakiem na rencie. xD Nie pyskuj impertynenckie szlorzysko tylko ssij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iibedowsky 16 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Seven napisał: Z makiem dobre były kiedyś. Teraz nie wiem, wielki nie jadłam. Cicho tam stara klempo na utrzymaniu arabów xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iibedowsky 16 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Szloro napisał: Nie pyskuj impertynenckie szlorzysko tylko ssij Ciekawe kiedy ciebie w pasiaki zawiną grubasko jedna xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szloro 3 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Iibedowsky napisał: Ciekawe kiedy ciebie w pasiaki zawiną grubasko jedna xD Nic złego w babie plus size Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szloro 3 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, Seven napisał: Z makiem dobre były kiedyś. Teraz nie wiem, wielki nie jadłam. Cały czas jest to. Mak i sezam są spoko do pieczywa, kajzerki 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 60 Napisano 7 godzin temu 10 godzin temu, Szloro napisał: Cały czas jest to. Mak i sezam są spoko do pieczywa, kajzerki Sezamki są przepyszne! Tak jak chałwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Iibedowsky 16 Napisano 7 godzin temu Dwie grube wariatki hihi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szloro 3 Napisano 7 godzin temu Ale wy ze srunem nudziarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Szloro 3 Napisano 7 godzin temu On też tak łazi uuu ale ja jestem jedyny fajny a wszyscy są dèbilami teraz zniszczę im dzień pleple Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 280 Napisano 2 godziny temu Same grube i stare baby na forum. Co ja tutaj robię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 533 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 30 minut temu, Zero cukru napisał: Same grube i stare baby na forum. Co ja tutaj robię. Właśnie, takie masz w głowie i na takie tam lecisz, więc czas się stąd zmywać Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach