Seven 61 Napisano 3 godziny temu 10 godzin temu, Fifofa napisał: Masz ajfona ja nie? Na Androidzie tak się robi. Niepoważny jesteś. Podważysz nawet, że dwa plus dwa to 4. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 61 Napisano 3 godziny temu 11 godzin temu, Fifofa napisał: Mam słuchawki na uszach teraz se gra. Ta aplikacja jest zminimalizowania mam przeglądarkę na wierzchu. Dziś się nie dogadamy. Cześć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 260 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, Seven napisał: Niepoważny jesteś. Podważysz nawet, że dwa plus dwa to 4. Bo to system za taką kasę może tam się da bez niczego. Weź na telefonie włącz muzykę z youtube weź załącz inna aplikacje i zobacz czy będzie grać i jak długo. Edytowano 3 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 260 Napisano 3 godziny temu Ja słucham a mam 4 apki uruchomione, mogę między apkami się przełączać a yt gra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 260 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Jak nie będzie reklam to będzie luksus, już słucham 27 minut i niema, czyli mam lekarstwo na reklamy bez premium i odtwarzanie w tle. Edytowano 3 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 260 Napisano 3 godziny temu muzyczka retro 90s Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 260 Napisano 2 godziny temu Albo to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 260 Napisano 2 godziny temu 39 minut temu, Seven napisał: Dziś się nie dogadamy. Cześć. Lubisz taką muzykę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 260 Napisano 2 godziny temu To przeróbka Bushunter Dota oryginał lepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 61 Napisano 2 godziny temu 11 godzin temu, Fifofa napisał: Lubisz taką muzykę? Co prawda mam cień podejrzenia, że uważasz mnie za romantyczną istotę, która zamiast czytać kryminały o mordercach tudzież seryjnych psycholach roztkliwia się za miłostkami. Zwykle pobożne życzenia nie są do spełnienia ot tak, więc nie słucham takiej muzy. Wielce zajęta chwilowo jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 61 Napisano 2 godziny temu Ogarniam rynek, papierologię tak zwaną i jutro po południu wyjeżdżam na jakiś czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 260 Napisano 1 godzinę temu 50 minut temu, Seven napisał: Co prawda mam cień podejrzenia, że uważasz mnie za romantyczną istotę, która zamiast czytać kryminały o mordercach tudzież seryjnych psycholach roztkliwia się za miłostkami. Zwykle pobożne życzenia nie są do spełnienia ot tak, więc nie słucham takiej muzy. Wielce zajęta chwilowo jestem. Nie wiem ja podchodzę tutaj do wszystkiego z dużym dystansem. Nawet jak bzdury pisze czy odpowiadam. Oczekiwañ niemam tutaj żadnych. Bzdury nieraz na forum mnie nudza bardzo przewidywalne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach