Dwa donuty pączek tak 23 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Charakter jest bardzo ważny ale angielski sie przydaje. Ona była dziwna coś jak ja w ładnym ciele i wszystkie etapy ksiazkowo przeszła Ostatnio w śnie miała 9mln więc jej się powodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 16 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Szloro napisał: No tak to wygląda w przyrodzie że słabszy robi laskę silniejszemu to fakt Albo ma alszfic i stoi w koncie tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 23 Napisano 11 godzin temu Po co mi 7 tabletów 3 som wystarczająco może 4 max ewentualnie 5 ale 7 nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1585 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Ona była dziwna coś jak ja w ładnym ciele i wszystkie etapy ksiazkowo przeszła Ostatnio w śnie miała 9mln więc jej się powodzi Dziwni ludzie są najfajniejsi. Ale że ty w ładnym ciele czyli że teraz masz brzydkie ciało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1585 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Miłości o jakiej marzysz za żadną kasę Za darmo owszem, ale to nadal nie to. Nie mam marzeń. Tak latwiej żyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 16 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Szloro napisał: Nie stwierdzono mi tego jeno ale ciekawe huh Niemożliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 16 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Szloro napisał: Możliwe, pytałam, tylko depresja skrajny introwertyzm sraka Ja ci stwierdzam i błogosławi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 23 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Dziwni ludzie są najfajniejsi. Ale że ty w ładnym ciele czyli że teraz masz brzydkie ciało? No ja w jej ciuchy bym się nie wcisnol długich blond włosów tesz nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 533 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Nie mam marzeń. Tak latwiej żyć. Masz, tylko ciężko się do nich przyznać, bo tak jest łatwiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 280 Napisano 11 godzin temu 15 minut temu, WywaloneJajåBoże napisał: A powinieneś laskę i może by było lepiej. Chyba nie umiem. Nie wiem, ale myślę, że dobrze bym targał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 16 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Chyba nie umiem. Nie wiem, ale myślę, że dobrze bym targał. Próbuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 11 Napisano 11 godzin temu 18 minut temu, #freeBunio napisał: Czyli przynajmniej nie "nasi";p Czyżby to ty, Krejzi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 16 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Wyspa Frankensztajna napisał: Czyżby to ty, Krejzi? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 280 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Szloro napisał: Ja mam teraz długie włosy za cyce cieszy mie to dobra ta maska loreala A zwisy po pępek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1585 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Szloro napisał: Ja mam teraz długie włosy za cyce cieszy mie to dobra ta maska loreala Ja mam do tyłka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 16 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Szloro napisał: To że ktoś nie jest chojrakiem to też nie znaczy że autyzm Ale ja ci diagnozuje i zakończmy temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 11 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: A zwisy po pępek? Po kolana 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1585 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: No ja w jej ciuchy bym się nie wcisnol długich blond włosów tesz nie mam Zawsze możesz zapuścić i schudnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 16 Napisano 11 godzin temu Obrzydza mnie to. U starych bab zwłaszcza. Nie wiem skąd przekonanie że im dłuższe tym lepsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1585 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Szloro napisał: A jaki kolor wlosia Ciemno brązowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 16 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Szloro napisał: A jakie ma pani wyksztalcenie Psychiatryczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1585 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, Spaghetti... napisał: Masz, tylko ciężko się do nich przyznać, bo tak jest łatwiej Może ale skoro jest łatwiej to chce by było łatwiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 23 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Nie mam marzeń. Tak latwiej żyć. Marzenia to chyba za drogi cel bo kiedyś marzyłem o 80-90" sharpa tv ale 30tys to był kosmos przy 20tys wszystkich oszczędności wtedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 11 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJajåBoże napisał: Ale ja ci diagnozuje i zakończmy temat. Ej Aj ją diagnozuje tak: Bełkotliwa mowa (bełkot), w terminologii medycznej często określana jako dyzartria (zaburzenie artykulacji) lub afazja (zaburzenie językowe), jest objawem uszkodzenia ośrodkowego lub obwodowego układu nerwowego. Najczęściej bełkotliwa mowa jest objawem następujących schorzeń: Udar mózgu lub TIA (przemijający atak niedokrwienny): Nagłe pojawienie się bełkotu jest jednym z najważniejszych sygnałów udaru. Stwardnienie rozsiane (SM): Choroba demielinizacyjna układu nerwowego. Choroba Parkinsona: Choroba neurodegeneracyjna wpływającą na kontrolę mięśni. Stwardnienie zanikowe boczne (ALS): Choroba neuronu ruchowego. Guzy mózgu: Ucisk na ośrodki mowy. Urazy czaszkowo-mózgowe: W wyniku wypadków. Choroba Wilsona: Genetyczne zaburzenie metabolizmu miedzi. Porażenie mózgowe:. Dementia (otępienie): W tym choroba Alzheimera. Zakażenia układu nerwowego: Np. borelioza (Lyme disease). Inne przyczyny: Bełkot może również wynikać z zatrucia (alkohol, leki uspokajające), ciężkich zaburzeń elektrolitowych, niedotlenienia lub problemów stomatologicznych (brak uzębienia). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 16 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Wyspa Frankensztajna napisał: Ej Aj ją diagnozuje tak: Bełkotliwa mowa (bełkot), w terminologii medycznej często określana jako dyzartria (zaburzenie artykulacji) lub afazja (zaburzenie językowe), jest objawem uszkodzenia ośrodkowego lub obwodowego układu nerwowego. Najczęściej bełkotliwa mowa jest objawem następujących schorzeń: Udar mózgu lub TIA (przemijający atak niedokrwienny): Nagłe pojawienie się bełkotu jest jednym z najważniejszych sygnałów udaru. Stwardnienie rozsiane (SM): Choroba demielinizacyjna układu nerwowego. Choroba Parkinsona: Choroba neurodegeneracyjna wpływającą na kontrolę mięśni. Stwardnienie zanikowe boczne (ALS): Choroba neuronu ruchowego. Guzy mózgu: Ucisk na ośrodki mowy. Urazy czaszkowo-mózgowe: W wyniku wypadków. Choroba Wilsona: Genetyczne zaburzenie metabolizmu miedzi. Porażenie mózgowe:. Dementia (otępienie): W tym choroba Alzheimera. Zakażenia układu nerwowego: Np. borelioza (Lyme disease). Inne przyczyny: Bełkot może również wynikać z zatrucia (alkohol, leki uspokajające), ciężkich zaburzeń elektrolitowych, niedotlenienia lub problemów stomatologicznych (brak uzębienia). Nie sądzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 72 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, WywaloneJajåBoże napisał: Nie wiem skąd przekonanie że im dłuższe tym lepsze. u Was to chociaż chodzi o włosy a co my mamy powiedzieć... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 16 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: u Was to chociaż chodzi o włosy a co my mamy powiedzieć... A nie wiem. Pewnie o zwisajonce jaja ale zwisa mi to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 23 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Ciemno brązowe. Ona tesz naturalne taki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wyspa Frankensztajna 11 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJajåBoże napisał: Nie sądzę Jak dla mnie to ona bełkocze cały czas, ale jaka dokładnie jest przyczyna to ciężko jednoznacznie stwierdzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 16 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Wyspa Frankensztajna napisał: Jak dla mnie to ona bełkocze cały czas, ale jaka dokładnie jest przyczyna to ciężko jednoznacznie stwierdzić. Pisze sprawnie. O jakim belkocie zatem mowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach