Onaaaa 1585 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Jak na razie, to słabo jedziesz z podrywem, a Magi czeka na Widmo Co Ty na to ? Widmo będzie w marcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 162 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJajåBoże napisał: Z guwna bata nie ukręcisz bo włosy to kwestia genów głównie. Ważne że w ogóle są i cieszmy się tym faktem tak. Jak ktoś lubi to niech se zamiata szosy. Moja babcia miała do kostek Moja babcia też miała długie ciemne warkocze które zaplątała pod chustkę... mycie i czesanie to był rytuał : ) po niej mam co najwyżej to, że wolniej siwieje, ale też kwestia czasu. : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1585 Napisano 8 godzin temu 17 minut temu, Spaghetti... napisał: Ja Ci ich do łożka dziś nie przyniosę, jestem w kuchni przyjdż i zjedz A co nogi cie bolą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 533 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Widmo będzie w marcu To dobrze, ja chyba też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 16 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, yeya napisał: Moja babcia też miała długie ciemne warkocze które zaplątała pod chustkę... mycie i czesanie to był rytuał : ) po niej mam co najwyżej to, że wolniej siwieje, ale też kwestia czasu. : ) W tamtych czasach to musiało być masakra. Jakieś myszy się mogły zalegnac. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 533 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Onaaaa napisał: A co nogi cie bolą Myślisz, że mam Ci usługiwać cwaniaro jedna Poproś kochanka jest chętny Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1585 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Myślisz, że mam Ci usługować cwaniaro jedna Poproś kochanka jest chętny Żeby mieć kochanka to trzeba mieć męża 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 162 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, WywaloneJajåBoże napisał: W tamtych czasach to musiało być masakra. Jakieś myszy się mogły zalegnac. Możliwe... chyba już od dziecka dziewczynki tak chodziły, a druga babcia (młodsza) już całkiem inaczej sie czesała... bez chusty ale za to obowiazko trwała : ) pa Edytowano 8 godzin temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 533 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Żeby mieć kochanka to trzeba mieć męża Magi, nie chcę się z Tobą kłocić wiesz o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 16 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, yeya napisał: Możliwe... chyba już od dziecka dziewczynki tak chodziły, a druga babcia (młodsza) już całkiem inaczej sie czesała... bez chusty ale za to obowiazko trwała : ) pa Helmofon xD bajojajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1585 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Magi, nie chcę się z Tobą kłocić wiesz o co chodzi Możesz się kłócić, chętnie posłucham twoich kłótni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 533 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: Możesz się kłócić, chętnie posłucham twoich kłótni Ale o co tak naprawdę, skoro non stop coś Ci nie pasuje, więc o co chodzi ja pierdziele Kużwa, mówię jak jest, a Ty masz wywalone i uciekasz Non stop uciekasz bez wyjaśnienia z priva... kużwa wkurza mnie to! Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 72 Napisano 8 godzin temu 15 minut temu, Onaaaa napisał: Zgłoszony Tylko raz dziennie mnie nakarm. i można kogoś zgłosić żeby było miło 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 16 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: i można kogoś zgłosić żeby było miło Zgłoszone 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 72 Napisano 8 godzin temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Żeby mieć kochanka to trzeba mieć męża i wtedy łatwiej związać koniec z końcem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1585 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJajåBoże napisał: Zgłoszone Za późno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 533 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: i wtedy łatwiej związać koniec z końcem Nie, małżeństwo ignorancie, to nie pewniak i dobrze wiesz, że mam rację Szyka też tak uważała i miała też rację. Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 16 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Za późno. Na bany nigdy tu nie jest za późno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1585 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: i można kogoś zgłosić żeby było miło Tylko pamiętaj nakarm mnie raz na kilka dni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 16 Napisano 8 godzin temu Madzia kochana potwierdzi jak wróci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 72 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Tylko pamiętaj nakarm mnie raz na kilka dni ale tylko ser pleśniowy, małże i krewetki - za to ile tylko chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 72 Napisano 8 godzin temu 11 minut temu, Spaghetti... napisał: Nie, małżeństwo ignorancie, to nie pewniak i dobrze wiesz, że mam rację Szyka też tak uważała i miała też rację. tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 72 Napisano 8 godzin temu 12 minut temu, WywaloneJajåBoże napisał: Na banany nigdy tu nie jest za późno. myślisz, że je banany admin? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 16 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: myślisz, że je banany admin? Nic nie myślę. Bany są faktem i sypia się równo bo macie nayebane pod deklem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 72 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJajåBoże napisał: Nic nie myślę. Bany są faktem i sypia się równo bo macie nayebane pod deklem. tutaj wszyscy są w normie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 72 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: tutaj wszyscy są w normie tak kolego, masz rację, ja tez tak myślę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 533 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: tak Cieszię się, żę się zgadzamy i mam nadzieję, że jest szczęśliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajåBoże 16 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: tutaj wszyscy są w normie No nie wnikam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 72 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: tak kolego, masz rację, ja tez tak myślę o to już jest nas trzech, bo ja też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 533 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: o to już jest nas trzech, bo ja też Weż już kużwa nie kozacz to nie jest śmieszne Kochasz ją nadal dobrze wiem tak jak ja Zgadłem ? Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach