Spaghetti... 535 Napisano 18 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, WywaloneJajåBoże napisał: To teraz tak się nazywa kobiete letkich obyczajów... Widać takich masz kolegów na forum Boni Edytowano 18 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 18 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, pedryl napisał: DLATEGO BARDZO CHCE JĄ WYRUUUCHAĆ I STRACIĆ PRAWICTWO Jak bardzo chcesz, to zapłać dziwce ze swojej wioski i skończ pjerdolić mi kocopały Edytowano 18 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJajåBoże napisał: Letkich obyczaji? No dobrze dam 50 za majteczki. Znaj mu gest To daj Prawiczkowi wyżej aż kwiczy z dużych liter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 18 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, pedryl napisał: U MNIE NA WIOSCE NIE MA ŻADNYCH DZIWEK POZA TYM I TAK NIE MAM PIENIĘDZY. A SZYNSZYLA DAJE KAŻDEMU SKORO NAWET Z TOBĄ SIĘ RUUCHAŁA Posłuchaj dziadu, mnie ani jej twój hejt nie ruszy, ale twoja desperacja sięga poziomu dna i dobrze o tym wiesz. Weż się za siebie zanim skończysz na ulicy bez internetu Edytowano 18 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 8 Napisano 18 godzin temu (edytowany) Szynszyla daje makaronom, murzynom, arabom XD Dlaczego miałaby nie dac pravikowi. Edytowano 18 godzin temu przez kochamelcie12 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 8 Napisano 18 godzin temu Mnie dzisiaj jakiś gościu w pubie mówi że mam big diick haha ja prdl A ja mowie, ze mam małego, a on akurat haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJajåBoże napisał: Dlaczego wy nie jesteście razem tak wogle? A co Ciebie to obchodzi, bo nie kumam Jesteś inteligentna podobno, więc powinnaś wiedzeć, że ludziom czasem nie wychodzi ze sobą rozstają się i idą dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 18 godzin temu 1 minutę temu, WywaloneJajåBoże napisał: Zasadniczo guwno ale skoro wszem wobec ciągle o szynszyli to czuje sie uprawniona do zadawania pytań o cokolwiek. Masz widły w dupje i to są fakty. W sumie to się nie dziwię szyszce...tak że bajojajo i se zostan że swojom muzom forever Mnie twoje zdanie nie interesuje. Nie znasz jej ani mnie prywatnie, ale na forum jedyne co potrtafisz to obrażać i hejtować do bólu, więc powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 18 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJajåBoże napisał: Szyszka była fajna ty nie jesteś. Ok, więc się zdecyduj, bo ją też wyzywasz z prawiczkami od dawana chociaż jej tu nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 8 Napisano 18 godzin temu Bycie praviczkiem to jakiś dramat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 17 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, WywaloneJajåBoże napisał: Ona mnie rozumie a ty tu gnij. I daj jej spokój bo to nie twoja baba żebyś ludziom dyktował co mają pisać i o kim. Posłuchaj, wież drugą dawkę ketrolu, bo zwyczajnie dziś Ci na moim punkcie i jej odpjerdala i piszesz od rzeczy Zaczepiasz mnie pierwsza powtarzam, obrażasz Szyszkę i jeszcze masz pretensje. Coś jeszcze, czy trzeba Ci 50 razy to wytłumaczyć ? Wypad hejtero. Edytowano 17 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 8 Napisano 17 godzin temu No dobra niech ci będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 8 Napisano 17 godzin temu Ja prdl srakaron golnij sobie flache i do spania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 17 godzin temu 5 minut temu, pedryl napisał: NIE NO POJEEBANA BYŁA BO OBRAŻAŁA NIMFE ALE FAJNE MIAŁA CYCKI A gdybym Ci powiedział, że to nie było jej prawdziwe foto, to co Ty na to teraz hejterze ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, pedryl napisał: Nie byłbym zaskoczony bo za ładna na tym FOTO była Widzisz, a na żywo jest jeszcze ładniejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 535 Napisano 17 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, pedryl napisał: I chciała mieć kontakt z takim dziadem jak ty ciężko w to uwierzyć A kto Ci tak powiedział ksiądz z łyszkowic ? Dziadem to jesteś Ty bezrobotnym i nawet kraść nie potrafisz. Edytowano 17 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach