WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, Caryca pieprzowa napisał: Pora na ziółka. Pepsi wjedzie I nastąpi wybuch Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 83 Napisano 22 godziny temu 2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Pora na ziółka. jedziemy po zioło jedziemy po zioło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 83 Napisano 21 godzin temu 14 minut temu, kochamelcie12 napisał: najbardziej mnie wykancza jak sobie pomysle ile mialem fajnych rzeczy, ubran, plyt z muzyka, kolegow, aparaty, komputer, mieszkanie a wszystko stracilem i chooy teraz 31 lata i nie mam nic koorwa. Ubran pelno potracilem, albo mi pokradli, mam chyba tylko namiot i telefon ze starym laptopem, to moj dorobek. nic tylko skoczyc z mostu. tak juz do usranej smierci. ale moze naturalnie umrę. pieerdolnie bomba atomowa albo ruska rakieta, to bede pośmiertnie dziękowal Panu Putinowi, ze zakończyl me męki. a czemu nie bierzesz pod uwagę tego, żeby zmienić swoje życie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 17 Napisano 21 godzin temu a co ja moge zmienic? mam tyle zlych wspomnien z przeszlosci, ze najchetniej to bym skonczyl ze soba ale moge pograc w gierke chociaz sobie to po co sie bede zabijal. do kolchozu nie musze jutro rano. kredytow na glowie tez nie mam. mafia mnie nie sciga. dobrze, ze mam spokoj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 21 godzin temu Oesu znowu masochistą toksyczng się odpala a wy go chcecie zbawiać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 15 Napisano 21 godzin temu (edytowany) Lubi dłubać w swoim truchle zamiast jaja wywalić ja to nie lubię tej walki z guwnem ponad siły oesu już meczy jak czytam Edytowano 21 godzin temu przez IjoIjo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 21 godzin temu Z gunwa bata nie ukręcisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 21 godzin temu Ale zawsze można wzionsc kij i je bic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 15 Napisano 21 godzin temu No ale nie da się czasem jaj wywalić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fate 12 Napisano 21 godzin temu 12 minut temu, kochamelcie12 napisał: a co ja moge zmienic? mam tyle zlych wspomnien z przeszlosci, ze najchetniej to bym skonczyl ze soba ale moge pograc w gierke chociaz sobie to po co sie bede zabijal. do kolchozu nie musze jutro rano. kredytow na glowie tez nie mam. mafia mnie nie sciga. dobrze, ze mam spokoj. Możesz wiele zmienić, jeśli chcesz. Zacznij od czegoś małego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 15 Napisano 21 godzin temu (edytowany) Ale on jest podły ogółem falszywy hałaśliwy że głowa boli i mi się nie chce pomagać Edytowano 21 godzin temu przez IjoIjo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 21 godzin temu A co nas to obchodzi zasadniczo. To nie armia zbawienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 17 Napisano 21 godzin temu musialbym w glowie pozmieniac, a nie pozmieniam moje zycie to teraz wirtual gierka spadam grac, nie traccie na mnie czasu. po co wam to. elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach