kochamelcie12 12 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Łyska z pokładu Idy napisał: jestes niestety no i dobrze mi z tym, i nie musze tego zmieniać. tobie albo innym to nie musi pasować. wali mnie to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 12 Napisano 8 godzin temu ja się za babami nie uganiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 8 godzin temu To akurat święta prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 8 godzin temu Wszędzie sobowtóry i jaszczury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 46 Napisano 8 godzin temu 19 minut temu, kochamelcie12 napisał: po lekach sie jest leniwy i 0 energii a ja ostatnio zaczalem biegac, a lezak czy pravik to knury dla mnie. dzisiaj z dwa kilometry ma basenie przeplynalem wezcie spadajcie samcy alfa, gnooje. Fajnie jest być knurem nikt nie zaczepia a pato karyny obczajajom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Fajnie jest być knurem nikt nie zaczepia a pato karyny obczajajom One czujom ten feromon samca dominatora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 12 Napisano 8 godzin temu tluszcz na ciele nie jest sexy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łyska z pokładu Idy 19 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Fajnie jest być knurem nikt nie zaczepia a pato karyny obczajajom Przypominam że z ciebie nawet budowlancy mieli beke w twojej wlasnej melinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 8 godzin temu My nie żyjemy zeby być seksi i żeby się karyny uśmiechały schizofremicznie ma saunie więc odbij boje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 46 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, kochamelcie12 napisał: tluszcz na ciele nie jest sexy. Bycie chudym szczurem którego może przewrócić wiatr albo skroic 10latek także Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Bycie chudym szczurem którego może przewrócić wiatr albo skroic 10latek także Nie z nami takie numery Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 11 Napisano 8 godzin temu Lerzaczek se zwalił Srynik nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 46 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Łyska z pokładu Idy napisał: Przypominam że z ciebie nawet budowlancy mieli beke w twojej wlasnej melinie Nie rozumieli geniuszu rzeczywistości ja w środku dnia szlafroczek i 270tys oszczędności oni ogórki z chlebem i spawanie na wysokości 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 8 godzin temu Hju hefner wajb huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 12 Napisano 8 godzin temu walenie jest chore psychicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 12 Napisano 8 godzin temu ciesze sie, ze nie jestem knurem tylko wysportowanym facetem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 8 godzin temu Walenie to niebinarny waleń i nie obrażaj abuzywnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 12 Napisano 8 godzin temu nogi mam zdrowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
IjoIjo 11 Napisano 8 godzin temu Czujesz swoją niższośc przed piwnica lerzaczka i rodzi się w tobie bunt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 12 Napisano 8 godzin temu nie obrazam lezak nagle sie chce licytowac ktory lepszy chyba stanowie zagrozenie dla jego jestejswa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 12 Napisano 8 godzin temu nie chce mi sie z wami licytowac xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 8 godzin temu Każdy samiec sigma czad ma swojom piwnice. Ale co sernik może wiedzieć na temat bejsmentu jak nawet konia nie wali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 12 Napisano 8 godzin temu ja sie juz w piwnicy dosyc nasiedzialem szkoda sobie marnowac zycie siedzac w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 12 Napisano 8 godzin temu konia tez sie nawaliłem w zyciu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1598 Napisano 8 godzin temu 20 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Nie o to chodzi, by złowić króliczka, Ale by gonić go, Nie zrobimy wam nic złego tylko dajcie nam jego Nieważne co się stanie żywego czy martwego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krzystof Kupa 🇨🇦 0 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, kochamelcie12 napisał: konia tez sie nawaliłem w zyciu Sobie czy kolegom, pedale? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 8 godzin temu Czeba w życiu dużo gunwa batem zbic żeby przejść ze skrajnosci w skrajność. I się mądrzyć nie będzie zaden fifarafa paniczyk tudzież szlachcianka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Krzystof Kupa napisał: Sobie czy kolegom, pedale? Twojemu staremu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 9 Napisano 8 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kochamelcie12 12 Napisano 8 godzin temu (edytowany) ja jakos jestem tyle lat bezdomny w UK, chodze nocami albo w dzien po miescie i zwiedzam wioski, i nikt mnie jakos nigdy nie zaczepil, a gimbus ktorego wiatr zdmuu...e na strzala haa haa. Edytowano 8 godzin temu przez kochamelcie12 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach