Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, malchik gay napisał: WIDZIELIŚMY te twoje dżinsy Oczywiście że do masturbacji użyłem najgorszych wartych 20 a nie 200 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 30 Napisano 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 304 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Monitory majom 8lat dzisiaj sprawdzałem po prostu zazdroscisz Som to panele fullhd hdmi ips dvi dsub dport pivot białe lg pod meble 1920x1080p każdy a ty piszesz z 1366x768p Dalej komputrey do xp retro som mocniejsze niż twój sprzęt 1,3Ghz celeron 2gb lol Ty nawet nie wiesz co to znaczy retro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 529 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Bo jestem ogarnięty Coś ta lasagne w klopie do tego nie pasuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 268 Napisano 3 godziny temu Ostatnio jak zobaczyłem kogoś jak był śnieg on w trapkach nike i skarpetki krótkie nogi gole widać. To tylko się przeżegnać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 268 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Jak jechałem tak napadało śniegu dużo komunikacja miejską, jakaś młoda w samych getrach było jej w do doope wchodzi i w pipe Edytowano 3 godziny temu przez Fifofa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stara menda balkonowa 2 Napisano 3 godziny temu Pewnie się podobało i nie można się było napatrzeć xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
malchik gay 6 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, Fifofa napisał: Jak jechałem tak napadało śniegu dużo komunikacja miejską, jakaś młoda w samych getrach było jej w do doope wchodzi i w pipe Ale ci musiał stanąć, pewnie se waliłeś później Edytowano 3 godziny temu przez malchik gay Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Ty nawet nie wiesz co to znaczy retro Mam dwa retro mff aopen bo som minimalist z komercyjnych zastosowań nie do zdarcia i podobał mi się dizajn Dużo lepiej to wygląda niż 2 budy stare wielkie atx imo Oba majom licencję xp oem Jeden jest 2 core 1,67Ghz 4gb ramu z mocom jak geforce 2-4 A drugi jest tryb turbo 4 core i5 jakiś 2,5Ghz z 4gb ramu a gpu mocniejszy 3x Wygląda to tak że jak sobie odpale gta3 pc to na jednym mam 1280x1024p 20-30fps A na drugim 1280x1024p 50-60fps co pozwala mieć oryginalne doświadczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Zero cukru napisał: Ty nawet nie wiesz co to znaczy retro Np na jednym jest 23fps w gta2 a na drugim 350fps Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 3 godziny temu 8 minut temu, Еlciаа napisał: Coś ta lasagne w klopie do tego nie pasuje. Zajmij się małolat i dziećmi lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 529 Napisano 3 godziny temu Chyba czas iść spać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 529 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Zajmij się małolat i dziećmi lepiej Nie mogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 268 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, stara menda balkonowa napisał: Pewnie się podobało i nie można się było napatrzeć xD Wierz mi tutaj 90 procent tutaj co piszą zaladowalo jak jak stała w tym tramwaju tak obcisle były wszytko było widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 304 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Np na jednym jest 23fps w gta2 a na drugim 350fps Dalej nie wiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stara menda balkonowa 2 Napisano 3 godziny temu Wygląda na to że lerzaczek ma was w dûpie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Dalej nie wiesz Dla każdego retro jest czymś innym Rozumiem że mój główny komputer 16gb ram i5 3,6Ghz 4core 2ssd raid0 3050rtx wyciągający 90fps na ultra w dead strending w fullhd i 30fps w 3 monitory a z dlss4.5 dwa razy tyle to dla ciebie retro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 304 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Dla każdego retro jest czymś innym Rozumiem że mój główny komputer 16gb ram i5 3,6Ghz 4core 2ssd raid0 3050rtx wyciągający 90fps na ultra w dead strending w fullhd i 30fps w 3 monitory a z dlss4.5 dwa razy tyle to dla ciebie retro I na tym zakończmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 30 Napisano 3 godziny temu Co tu sie odbywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 529 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, stara menda balkonowa napisał: Wygląda na to że lerzaczek ma was w dûpie Ogromną dupe musi mieć w takim razie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 529 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Co tu sie odbywa Sodoma i Gomora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 3 godziny temu Dla mnie retro to właśnie gta2 pc u kolegi co kupił bigboxa za 69 w kiosku kradnąc rodzicom 50 że stołu Dla kogoś innego retro to już ps4 A dla kogoś dopiero Atari Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 30 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Sodoma i Gomora. Dialogi bezcenne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 529 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Dialogi bezcenne Kiedyś były lepsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: I na tym zakończmy Ja jestem zadowolony mi wszystko chodzi 3 monitory 30fps na ultra 5760x1080p Przeszedłem se dead island 2 i świetnie się bawiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 30 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Kiedyś były lepsze. Kiedyś było kiedyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 529 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Kiedyś było kiedyś Nic dodać. nic ująć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 72 Napisano 3 godziny temu 12 minut temu, Zero cukru napisał: Dalej nie wiesz retro jest subiektywne: Wiek przedmiotuDla jednego retro to sprzęt z lat 70.–80. (Atari, Commodore 64) Dla innego retro to coś z lat 90.–2000 (PS1, PS2, stare PC) Emocje i wspomnieniaRetro to często to, co przypomina nam czasy dzieciństwa lub młodości Np. dla Ciebie PS2 Dubaj + HDD + fioletowa podstawka = retro, bo ma klimat, historię i nostalgię Styl i design Nie chodzi tylko o wiek, ale o estetykę klasyczną – minimalistyczną, charakterystyczną dla danego okresu Retro może być nawet nowe w produkcji, jeśli styl nawiązuje do dawnych lat Kontekst kolekcjonerskiRetro to też to, co ma wartość materialną i historyczną w oczach kolekcjonera Od ai Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 169 Napisano 3 godziny temu 2 godziny temu, Еlciаа napisał: Tyle że na nerwicy jest jeden temat ludzi z kafe i tam raz odpiszę ktoś po godzinie, raz po 5 godzinach a czasami następnego dnia, tak że tak. xD Jest więcej innych tematów... ostatnio (kilka dni temu) pisałam w jakimś o Woodstocku. Dziewczyna która go założyła ma fajną energię... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 169 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Wstałam tylko na chwilę, ale teraz to i tak pewnie ciężko będzie zasnąć : ) dobranoc Edytowano 3 godziny temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach