Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
+RC+

16:30 wyjeżdżam na Popielec.

Polecane posty

Przed chwilą, Koralgor napisał:

To jakim cudem libed dostał moda kiedyś? Musieli być społeczni

Tak, kiedyś byli społeczni, ale nadużywali swoich uprawnień, były aferki i wywalili cały koncept społecznej moderacji i mamy co mamy 😉

mi sie tutaj podoba handheld, bo mi gierki dzialaja zajeebista grafa i moge miec dwie gry odpalone, przegladarke, konsola sie nie grzeje.

a jak mialem kiedys laptopa za 3000zl z windows 10, karta nvidia geforce to byl dramat. a ten handheldzik niecale 1000zl. a roznica niebo a ziemia.

Testowalem tutaj juz linux i gierki z flatpak, to dziala. Ciekawe czy god of war 2 na emulatorze ps2 dzialalby lepiej na debianie niz na androidzie Xd.

2 minuty temu, +RC+ napisał:

Tak, kiedyś byli społeczni, ale nadużywali swoich uprawnień, były aferki i wywalili cały koncept społecznej moderacji i mamy co mamy 😉

Pewnie sprzedawali dane o ip kto skąd pisze i przeglądali wiadomości 

1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

Dla mnie pc to tylko ultrawide z bliska jak siedze z 1 monitor czuje się ślepy 

Ja teraz gram na PC podłączonym do TV i maksuje wszystkie ustawienia, jak znajdzie się źle zoptymalizowana gra (Unreal Engine of course) to robię ultra i 50 fps, bo TV natywnie wspiera 50 Hz i powiem ci że i tak sto razy lepiej niż konsola, bo mam wysoki framerate i max ustawienia, a która konsola ci to da? Albo coś na zasadzie średnich i 60 i to często z dropami, albo 30 i high/very high... Bo o ultra to konsolowcy nie słyszeli xD

ja gdy mialem swoje forum, to niczyjego IP nie widzialem, bo bylo zakryptowane wszystko. a mialem admina. tylko 127.0.0.1 pokazywalo

wiec to chamskie, ze tu IP normalnie widzą albo wiadomosci ze skrzynki. masakra.

Edytowano przez KochamBabkęBożą

1 minutę temu, Koralgor napisał:

Pewnie sprzedawali dane o ip kto skąd pisze i przeglądali wiadomości 

Na tych nowych platformach typu Invision moderator ma by default zablokowany dostęp do wglądu w adresy IP użytkowników, takie widoczki mają admini tylko. Admin tworzy grupy i przydziela im uprawnienia, ustawia co mogą widzieć, a czego nie.

Edytowano przez +RC+

2 minuty temu, +RC+ napisał:

Na tych nowych platformach typu Invision moderator ma by default zablokowany dostęp do wglądu w adresy IP użytkowników, takie widoczki mają admini tylko. Admin tworzy grupy i przydziela im uprawnienia, ustawia co mogą widzieć, a czego nie.

Libed co innego twierdził, że czytają wiadomości. A Ty skąd tyle wiesz skoro z kowbojek przyszedłeś?

Przed chwilą, Koralgor napisał:

Libed co innego twierdził, że czytają wiadomości. A Ty skąd tyle wiesz skoro z kowbojek przyszedłeś?

Libed sobie pobrał invision do testów i oczywiście z konta admina widział wszystko...wow, wielka niespodzianka xD... tylko, że o to właśnie chodzi, admin ma maksymalne uprawnienia, ale tworzy grupy, np administratorów niższego szczebla i moderatorów i ustawia im, jako grupom uprawnienia...

Czy niespodzianką jest, że korporacja, która jest spółką publiczną i odpowiada prawnie nie przydziela najwyższych uprawnień osobom nie związanym umową o pracę z korporacją? No raczej nie, wręcz jest to logiczne i jest standardem w korporacjach z sektora informatycznego. 

1 minutę temu, +RC+ napisał:

Libed sobie pobrał invision do testów i oczywiście z konta admina widział wszystko...wow, wielka niespodzianka xD... tylko, że o to właśnie chodzi, admin ma maksymalne uprawnienia, ale tworzy grupy, np administratorów niższego szczebla i moderatorów i ustawia im, jako grupom uprawnienia...

Czy niespodzianką jest, że korporacja, która jest spółką publiczną i odpowiada prawnie nie przydziela najwyższych uprawnień osobom nie związanym umową o pracę z korporacją? No raczej nie, wręcz jest to logiczne i jest standardem w korporacjach z sektora informatycznego. 

Oni tu chyba umywają ręce od wszystkiego skoro nimfy nudesy latały i ktoś sobie w awatary je wkładał i zakładali konta z jej nazwiskiem. Gdyby odpowiadali na poważnie to moment byłoby posprzątane ze strachu przed sprawą.

tez moglem byc adminem, ale przez narkotyki i alkohol zjeebalem. nietrzezwy admin to klopoty.

PS. dobrze ze lipedzia nie ma, a na martwice nie zaglądam, bo nie tesknie za nim

1 godzinę temu, Dwa donuty pączek tak napisał:

A np siostra chciała spalic matke i bez mszy bo taniej 

Nie miałbym nic przeciwko, gdyby oddano mnie do utylizacji albo na nawóz, bo i tak się o tym nie dowiem, gdy będę osobą nieżyjącą.

Dobra narazicho, szykuję się do Kościoła. 😉

Jeszcze ciśnienie sobie w oponach sprawdzę, bo dawno nie kontrolowałem. 

Do wieczora.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować