Fifofa 272 Napisano 8 godzin temu Większość żyje w Matrixie a Co ma być, to będzie, a co ma wisieć, nie utonie. Jak spotka jednego potem drugiego a zobaczy trzeciego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 14 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Chyba? Bosz daj spokój on cie kocha a to dèbil i dziedzko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 122 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: Widziałam że płakał na ogólnym i robił z siebie ofiarę, nie wiedziałam że był też agresywny i blokował po złości na priv. Jestem diabłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 118 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Patryk20 napisał: Chętnie bym kopnął żeby mi ulżyło Aż taka agresje wzbudziły w Tobie moje posty? Za słabe nerwy na to miejsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 553 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Widziałam że płakał na ogólnym i robił z siebie ofiarę, nie wiedziałam że był też agresywny i blokował po złości na priv. Różne rzeczy robił, blokował też nie raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 192 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Jestem diabłem Raczej małym siurkiem sądząc po czynach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 122 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: Bosz daj spokój on cie kocha a to dèbil i dziedzko Kupi Malowany lizaka i będzie parka przezywasz huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 122 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Śliwka z Grójca napisał: Raczej małym siurkiem sądząc po czynach. 17,2cm chcesz zobaczyć za donuty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 272 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Dwa donuty pączek tak napisał: Dlatego 8 zjeść pochwy dała dla fabuły i zapraszala na sex. Ogólnie nie licytowalbym się o elke jusz lepiej z muniekm nw maczety Leżak jakbyś chciał poprawić wizerunek to sex jest na ostatnim miejscu. Do sexu i Pento też ma każdy menel oprócz tego coś było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Aż taka agresje wzbudziły w Tobie moje posty? Za słabe nerwy na to miejsce. Daj spokój myślę że chciałaś się zabawić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 553 Napisano 8 godzin temu Leżak się sprzedaje za donuty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 86 Napisano 8 godzin temu 5 minut temu, Fifofa napisał: Lezak jest zazdrosny. Gdyby nie był zazdrosny, to by tak nie przeżywał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 122 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Leżak jakbyś chciał poprawić wizerunek to sex jest na ostatnim miejscu. Do sexu i Pento też ma każdy menel oprócz tego coś było? Nie interesuje mnie sex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 122 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Leżak się sprzedaje za donuty. Interesują mnie donuty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 272 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał: Gdyby nie był zazdrosny, to by tak nie przeżywał. Chce mu doradzić nie wiem czy coś to da. Można być biednym nawet nie mieć nic. Cieszyć każda drobnostką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 14 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Leżak jakbyś chciał poprawić wizerunek to sex jest na ostatnim miejscu. Do sexu i Pento też ma każdy menel oprócz tego coś było? Ej ale ja nie jestem z munkiem żadnym on ma Klaudię i mi to obojętne jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 122 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał: Gdyby nie był zazdrosny, to by tak nie przeżywał. Skąd teoria ze cokolwiek przezywam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 272 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, starra mendah balkonova napisał: Ej ale ja nie jestem z munkiem żadnym on ma Klaudię i mi to obojętne jest Klaudia jest pod kloszem rodziców jeszcze dzieciak. Tu stare byki. Porażka teraz do przewidzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 324 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Dlatego 8 zjeść pochwy dała dla fabuły i zapraszala na sex. Ogólnie nie licytowalbym się o elke jusz lepiej z muniekm nw maczety Nie wiem co by z tobą było, gdyby rym nie próbował zastąpić ci Eli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 86 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Fifofa napisał: Chce mu doradzić nie wiem czy coś to da. Można być biednym nawet nie mieć nic. Cieszyć każda drobnostką. On tu naprawdę sporo sensownych wskazówek pomiędzy wyśmiewaniem dostaje, tylko pewnie trudno je przyjąć, bo nie zawsze brzmią jak komplementy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 118 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Patryk20 napisał: Daj spokój myślę że chciałaś się zabawić Ja tu tylko wytapiam czas, sposób wytapiania czasu zależy od aktualnie dostępnych opcji. Jak są dziewczyny to chętnie poplotkuję o kosmetykach makijażach i fryzjerach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 180 Napisano 8 godzin temu 3 godziny temu, +RC+ napisał: On miał specyficzny podryw na miłego wujaszka "A dzień dobry! Jak mija ci dzionek, może kawka z ciastkiem po pracy i relaks przy ulubionej muzyce?" Coś w ten deseń. Matko, teraz skojarzyłam o kim piszesz. : ) te stosy kanapek i czerwony kubek bez ucha... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 324 Napisano 8 godzin temu 12 minut temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Dlatego 8 zjeść pochwy dała dla fabuły i zapraszala na sex. Ogólnie nie licytowalbym się o elke jusz lepiej z muniekm nw maczety Mozna powiedziec, że prawie uprawiałeś sex. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 14 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, yeya napisał: Matko, teraz skojarzyłam o kim piszesz. : ) te stosy kanapek i czerwony kubek bez ucha... Ciekawe czy to tutejszy wróbelek który traktował mnie jak ostatniom whore i hooker 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Ja tu tylko wytapiam czas, sposób wytapiania czasu zależy od aktualnie dostępnych opcji. Jak są dziewczyny to chętnie poplotkuję o kosmetykach makijażach i fryzjerach Domyślam się . Ja tylko czekam aż skończy się zimą. A tak czytam i wytapiam czas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 122 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Nie wiem co by z tobą było, gdyby rym nie próbował zastąpić ci Eli. Dla ciebie tesz starczy jeszcze możesz się uratować podaj mi dłoń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 122 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Mozna powiedziec, że prawie uprawiałeś sex. Jusz nie przezywaj pomylila się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 180 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Ciekawe czy to tutejszy wróbelek który traktował mnie jak ostatniom whore i hooker Właśnie z tutejszym miałam skojarzenie bo ten nick często w tematach się pojawiał, a my mieliśmy swojego : ) który właśnie lubił żarty z podtekstem... ale nie tylko : ) Tego tutaj to słabo znam... bardziej z tego, że inni o nim piszą... Edytowano 8 godzin temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 86 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Skąd teoria ze cokolwiek przezywam Twoje zachowanie na to wyraźnie wskazuje że jednak przeżywasz ciągle nawiązujesz jak nie do elci to do malowanego wracasz do nich w rozmowach i komentarzach, jakby wciąż byli w centrum twoich myśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 122 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, orkiestra księżniczek napisał: Twoje zachowanie na to wyraźnie wskazuje że jednak przeżywasz ciągle nawiązujesz jak nie do elci to do malowanego wracasz do nich w rozmowach i komentarzach, jakby wciąż byli w centrum twoich myśli. Lubię kreic z nimi beke jak ty mnie hejtowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach