Dwa donuty pączek tak 124 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Można zgadywać? 20 kilko nadwagi. 20 tys długu. 20 lat odsiadki. 20 komputerów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Dwa donuty pączek tak napisał: 20 komputerów Poniosło cie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 124 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Patryk20 napisał: Poniosło cie Sam mam 10 a konsol 18 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 124 Napisano 8 godzin temu Jeśli uznać że tablety to tesz komputery to 17 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 14 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: 20 komputerów Powiedzą ci o tu jest fajna restauracja pacz wołowina zjesz i nadal chûjnia z grzybami czy grzybniom się czujesz dlaczego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 14 Napisano 8 godzin temu Trzeba być fanem i kibicować wołowinie uuu wołowina, sensualista doświadczającym wołowinę chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 14 Napisano 8 godzin temu No bo o co chodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 14 Napisano 8 godzin temu I tak wolę warzywka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 87 Napisano 8 godzin temu 34 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Lubię kreic z nimi beke jak ty mnie hejtowac Ja cię nigdy nie hejtowałam, bo mnie nie bawi pastwienie się nad kimś w kiepskiej sytuacji a jeśli nazwę cię oblechem kiedy piszesz obrzydliwe rzeczy albo kłamczuchem kiedy mijasz się z prawdą, to to nie jest hejt po prostu nazywam rzeczy po imieniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 181 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 42 minuty temu, yeya napisał: Matko, teraz skojarzyłam o kim piszesz. : ) te stosy kanapek i czerwony kubek bez ucha... A sorki... piszę o Myszku : ) a Wróbelek chyba jakiś był, ale jak przez mgle pamiętam... Pora na mnie. Edytowano 8 godzin temu przez yeya Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Seven 66 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, Patryk20 napisał: Poniosło cie Miecz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 124 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał: Ja cię nigdy nie hejtowałam, bo mnie nie bawi pastwienie się nad kimś w kiepskiej sytuacji a jeśli nazwę cię oblechem kiedy piszesz obrzydliwe rzeczy albo kłamczuchem kiedy mijasz się z prawdą, to to nie jest hejt po prostu nazywam rzeczy po imieniu. To som twoje projekcje bo odreagowujesz swoje marne podreczne życie nawet jeż to zauwazyla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 124 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Powiedzą ci o tu jest fajna restauracja pacz wołowina zjesz i nadal chûjnia z grzybami czy grzybniom się czujesz dlaczego Nie wiem ale lepsze donuty z dumbo pod łóżkiem niż kootas w elce po same jaja na łóżku Muszę lecieć szukowac się do dentysty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 14 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: To som twoje projekcje bo odreagowujesz swoje marne podreczne życie nawet jeż to zauwazyla Weź lepiej jak ciebie szkoda i cię omijajom ludzie niż jak gnebiom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 87 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: To som twoje projekcje bo odreagowujesz swoje marne podreczne życie nawet jeż to zauwazyla Ale co ja niby miałabym projektować na ciebie skoro to ty sam piszesz o sraniu do reklamówek czy sikaniu do szklanek? Gdzie w tym widzisz moja rolę? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 124 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, orkiestra księżniczek napisał: Ale co ja niby miałabym projektować na ciebie skoro to ty sam piszesz o sraniu do reklamówek czy sikaniu do szklanek? Gdzie w tym widzisz moja rolę? Idąc tom logikom mozesz wytykac mi ze 36lat temu robiłem w pampersy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 124 Napisano 8 godzin temu 8 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Weź lepiej jak ciebie szkoda i cię omijajom ludzie niż jak gnebiom Oni później siadajom zadowoleni przed 55" z myslom ale mu napisalam huh Brak mózg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 14 Napisano 8 godzin temu 14 minut temu, Seven napisał: Miecz? Miecz jest taki jak wywali jaja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca pieprzowa 73 Napisano 8 godzin temu 26 minut temu, taka_pokraka napisał: Można zgadywać? 20 kilko nadwagi. 20 tys długu. 20 lat odsiadki. Dwudzieste forum na którym zarywa niegrzeczne dziewczynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Caryca pieprzowa napisał: Dwudzieste forum na którym zarywa niegrzeczne dziewczynki Strzał w dziesiątkę ale ślepym nabojem. Nie wyszło ci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 124 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Miecz jest taki jak wywali jaja? Tak butelki tlucze huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
orkiestra księżniczek 87 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Patryk20 napisał: Strzał w dziesiątkę ale ślepym nabojem. Nie wyszło ci Urodziłeś się w 1920 roku, zgadłam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 14 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Dwa donuty pączek tak napisał: Tak butelki tlucze huh Idź na tutki ja się czuję jak on ale przy facety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 14 Napisano 8 godzin temu Jesteśmy przegrywy jedzmy paczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, orkiestra księżniczek napisał: Urodziłeś się w 1920 roku, zgadłam? Nieee. Było blisko to ma związek z III wojną północną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 118 Napisano 8 godzin temu 38 minut temu, Patryk20 napisał: Nic z tych 3 rzeczy 12 minut temu, Caryca pieprzowa napisał: Dwudzieste forum na którym zarywa niegrzeczne dziewczynki Ma 20 zębów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Patryk20 12 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Ma 20 zębów. Nie mogę ci wszystkiego zdradzić. Najpierw kolacja i kilka spacerów. Może dowiesz się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dwa donuty pączek tak 124 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Jesteśmy przegrywy jedzmy paczki To wygryw pomysl co bys robila mając full Ja bym jadł donuty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 118 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Patryk20 napisał: Nie mogę ci wszystkiego zdradzić. Najpierw kolacja i kilka spacerów. Może dowiesz się Żeby się dowiedzieć, że masz 20 zębów? Dzięki znacząco przeceniasz moje zainteresowanie ta zabawą. Edytowano 8 godzin temu przez taka_pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 118 Napisano 8 godzin temu 7 minut temu, Patryk20 napisał: Nieee. Było blisko to ma związek z III wojną północną A to to faktycznie Mieczem zajechało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach