wiwi789 1 Napisano 11 godzin temu (edytowany) Uważacie że jest możliwość posiadania relacji przyjacielskiej z była/ym jeśli jedno jest w zatwierdzonym związku ? Jestem na nie do takich rozmów, spotkań. Jakie macie zdanie na ten temat? Edytowano 11 godzin temu przez wiwi789 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 14 Napisano 10 godzin temu Jestem na nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 60 Napisano 10 godzin temu Tak ale nie wiem po co właściwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 272 Napisano 9 godzin temu 42 minuty temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Tak ale nie wiem po co właściwie Po znajome pęto. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJåjaBoże 60 Napisano 9 godzin temu 15 minut temu, Fifofa napisał: Po znajome pęto. Aż tak dobrze ciągnie twoja żona że eks przychodzi na usługę? Łoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 272 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, WywaloneJåjaBoże napisał: Aż tak dobrze ciągnie twoja żona że eks przychodzi na usługę? Łoł Ona nie ma exòw ja też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 272 Napisano 9 godzin temu 11 minut temu, WywaloneJåjaBoże napisał: Aż tak dobrze ciągnie twoja żona że eks przychodzi na usługę? Łoł Jak skapnie coś z pęta to język i czekaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach