Onaaaa 1871 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: 10 siątka to jest jak mój strzał w Michała wyżej Tak dobrze więc masz rację a mówisz że nigdy nie masz racji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, parabataii napisał: Czy możemy z Magi się przyłączyć? jeszcze nie wiem czy mnie makaron zaprosi ale możemy iść we troje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: idę po maczugę Ale mam glupie pytanie- kto będzie bił tą maczuga? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, parabataii napisał: Czy możemy z Magi się przyłączyć? Czytasz w moich myślach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 140 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: jeszcze nie wiem czy mnie makaron zaprosi ale możemy iść we troje Już zaprosił więc jednak czworokąt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ale mam glupie pytanie- kto będzie bił tą maczuga? zaraz o biciu normalnie dam Ci się zaciągnąć do jaskini 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 140 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ale mam glupie pytanie- kto będzie bił tą maczuga? Dacie se po razie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, parabataii napisał: Już zaprosił więc jednak czworokąt mnie smutne picie nie interesuje wolę wesołe picie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, parabataii napisał: Dacie se po razie z przyjemnością, a co potem z tą maczugą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: mnie smutne picie nie interesuje wolę wesołe picie Będziemy sie śmiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 633 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Tak dobrze więc masz rację a mówisz że nigdy nie masz racji Odnośnie pewnych spraw nie, ale w tym przypadku się zgadzamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, parabataii napisał: Dacie se po razie No w sumie możemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: No w sumie możemy jak nam się spodoba to i po drugim razie tez możemy sobie dać razy to jest najmocniejsza waluta świata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 633 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Onaaaa napisał: No w sumie możemy W dupsko powinnaś klapsa zarobić ostrego i do spania Magi Jak mnie wkurzasz momentami i jarasz wrrrr ... Edytowano 5 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 140 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: mnie smutne picie nie interesuje wolę wesołe picie To ja z Makaronem na smutno a Ty z Magi na wesoło a potem zamiana partnerów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: jak nam się spodoba to i po drugim razie tez możemy sobie dać razy to jest najmocniejsza waluta świata Dla leżaka to nie razy a zrazy No i trzy razy po dwa razy tez można Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: W dupsko powinnaś klapsa zarobić ostrego i do spania Magi A kto powiedział że powinnam jak nie powinnam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 140 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Dla leżaka to nie razy a zrazy No i trzy razy po dwa razy tez można No i 8 razy raz po raz... dajcie znać kiedy zaczniecie od razu karetkę będę wzywać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Dla leżaka to nie razy a zrazy No i trzy razy po dwa razy tez można o północy ze dwa razy i nad ranem jeszcze raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 633 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: A kto powiedział że powinnam jak nie powinnam Potwór spaghetti tak mówi, złapie i do jaskini z Tobą 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, parabataii napisał: To ja z Makaronem na smutno a Ty z Magi na wesoło a potem zamiana partnerów to ja się jeszcze zastanowię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 140 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to ja się jeszcze zastanowię Pamiętaj drugiej szansy nie będzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, parabataii napisał: To ja z Makaronem na smutno a Ty z Magi na wesoło a potem zamiana partnerów Ale jaka zmiana że ja z tobą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 140 Napisano 4 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 140 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ale jaka zmiana że ja z tobą? A jakże by inaczej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to ja się jeszcze zastanowię Dobrze sie zastanów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 309 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Ale jaka zmiana że ja z tobą? raz Ty dasz mi, a drugim razem ja wezmę od Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 4 godziny temu 8 minut temu, Spaghetti... napisał: Potwór spaghetti tak mówi, złapie i do jaskini z Tobą Tylko uważaj bo moge miec kajdanki przy łóżku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1871 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, parabataii napisał: A jakże by inaczej A my będziemy piły na smutno czy wesoło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach