Onaaaa 1899 Napisano niedziela o 21:13 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Toffifi fiiii kurcze muszę to przemyśleć i wyjść po pizze jeszcze mam herbatniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 651 Napisano niedziela o 21:14 8 minut temu, parabataii napisał: A ja dziś odpaliłam to Trochę spooky Kuźwa, ten gość ma twarz jak Przemek Prawik Nie widziałem, że taki aktor istnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 319 Napisano niedziela o 21:14 1 minutę temu, Onaaaa napisał: jeszcze mam herbatniki i szklankę mleka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 484 Napisano niedziela o 21:14 8 minut temu, Onaaaa napisał: W pisce 6 ale zawsze ty możesz być tym co spłodzi 7 Sprawdziłem. Dostali 100 tys i duży samochód. To za siedmioro może dom? hm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 651 Napisano niedziela o 21:15 1 minutę temu, Onaaaa napisał: jeszcze mam herbatniki A do tego herbatkę i kocyk pewnie też Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1899 Napisano niedziela o 21:20 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: i szklankę mleka? Tak i miodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 319 Napisano niedziela o 21:22 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Tak i miodu szklankę miodu? masz rozmach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1899 Napisano niedziela o 21:22 5 minut temu, Zero cukru napisał: Sprawdziłem. Dostali 100 tys i duży samochód. To za siedmioro może dom? hm Pewnie tak bo teraz jest deficyt ludności tylko to nie tak łatwo i musiałbyś się bardzo starać- osiem razy po 2 razy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1899 Napisano niedziela o 21:23 Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: szklankę miodu? masz rozmach A co ci bede żałować pij ile możesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1899 Napisano niedziela o 21:24 8 minut temu, Spaghetti... napisał: A do tego herbatkę i kocyk pewnie też Kocyk można ale zamiast herbaty kakao Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 319 Napisano niedziela o 21:24 Przed chwilą, Onaaaa napisał: A co ci będę żałować pij ile możesz miodożer nigdy nie odpuszcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1899 Napisano niedziela o 21:30 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: miodożer nigdy nie odpuszcza A jak będziesz chciał więcej tak z litr to uprzedź wcześniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 319 Napisano niedziela o 21:32 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A jak będziesz chciał więcej tak z litr to uprzedź wcześniej borsuk miodożer nie żyje samym miodem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 651 Napisano niedziela o 21:34 (edytowany) 10 minut temu, Onaaaa napisał: Kocyk można ale zamiast herbaty kakao Można, więc wypij spokojnie, najlepiej z kolegą wyżej Edytowano niedziela o 21:34 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1899 Napisano niedziela o 21:37 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: borsuk miodożer nie żyje samym miodem A czym jeszcze kaszanką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1899 Napisano niedziela o 21:39 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Można, więc wypij spokojnie, najlepiej z kolegą wyżej A czemu z kolega wyżej a nie z kolegą z boku czy niżej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 651 Napisano niedziela o 21:45 (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: A czemu z kolega wyżej a nie z kolegą z boku czy niżej Bo kolega Michał zgadł, że z mlekiem ten miód pijesz Edytowano niedziela o 21:45 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 106 Napisano niedziela o 21:47 ja bym wypila z jerzem a zboczency moga isc do salowej albo do plaskiej one wszystkich obsluza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 319 Napisano niedziela o 21:47 9 minut temu, Onaaaa napisał: A czym jeszcze kaszanką i serem pleśniowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1899 Napisano niedziela o 21:48 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Bo kolega Michał zgadł, że z mlekiem ten miód pijesz Herbatę też lubię a zgadnij jaką najbardziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1899 Napisano niedziela o 21:49 1 minutę temu, szmul napisał: ja bym wypila z jerzem a zboczency moga isc do salowej albo do plaskiej one wszystkich obsluza Mleko z miodem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 651 Napisano niedziela o 21:49 (edytowany) 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: i serem pleśniowym Kuźwa, nie znoszę pleśniowego sera Jak można to jeść Edytowano niedziela o 21:49 przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 106 Napisano niedziela o 21:49 Przed chwilą, Onaaaa napisał: Herbatę też lubię a zgadnij jaką najbardziej biała? mam z czerwonokrzewu znaczy rooibos 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1899 Napisano niedziela o 21:49 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: i serem pleśniowym I flaczkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 106 Napisano niedziela o 21:50 (edytowany) 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Mleko z miodem moze byc ale widac ze zawstydzona mamusia a tu jakies zboki a pelno szlor jak salowa czy te ewki co by chetniej obsluzyly zbokoli Edytowano niedziela o 21:50 przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 319 Napisano niedziela o 21:52 2 minuty temu, Onaaaa napisał: I flaczkami zawsze łączę te potrawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 651 Napisano niedziela o 21:52 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Herbatę też lubię a zgadnij jaką najbardziej Nie wiem Magi, ale strzelam owocową Ja grzaniec góralski piłem i najbardziej lubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 106 Napisano niedziela o 21:54 3 minuty temu, Onaaaa napisał: I flaczkami a ten gey sie umawia z toba na priw czy tylko tutaj tak kozaczy z pętem bo to nudne juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1899 Napisano niedziela o 21:56 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie wiem Magi, ale strzelam owocową Ja grzaniec góralski piłem i najbardziej lubie Białą i zieloną najbardziej.. Grzańca też piłam i mi smakował- dobre te przyprawy były taki aromatyczny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1899 Napisano niedziela o 21:57 4 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: zawsze łączę te potrawy I biała kiełbasa do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach