szmul 73 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Spaghetti... napisał: Ja wogóle za makaronem nie przepadam, ksywę mam od byłej tu Pokity, więc co Ty na to Ja lubię makaron ale może Jerz chciał trochę flaczkow bo jest mięsożerny Jak można nie lubić makaronu Chociaż makaronem nigdy się nie dajesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1879 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: To po co piszesz Dumbo, że flaczki do tego Jesteś mega wybredna, wolę krakersy E gdzie krakersy, juz lepsze suchary. Bo to byla zmyłka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 311 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Aaa może ja wypije samo mleko a ty flaki z mlekiem to mleko po gotowaniu flaków? no jak masz ochotę to śmiało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1879 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: to mleko po gotowaniu flaków? no jak masz ochotę to śmiało Mleko tylko zimne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 73 Napisano 10 godzin temu Mleko tylko roślinne chyba że lubi się zaparcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 638 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, szmul napisał: Ja lubię makaron ale może Jerz chciał trochę flaczkow bo jest mięsożerny Jak można nie lubić makaronu Chociaż makaronem nigdy się nie dajesz Ja okazyjnie jem z rosołem jak kluski, więc jestem bardziej mięsożerny niż Ci się wydaje a Jeża Magi zostaw zadrośnico Można wszystko tylko trzeba chceć Nie najem, dlatego robię spaghetti z sosem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 311 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, szmul napisał: Mleko tylko roślinne chyba że lubi się zaparcia 9/10 osób cierpi z powodu zaprć to znaczy, że 1/10 to się podoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 484 Napisano 10 godzin temu Będą jakieś dymy, czy można iść spać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 73 Napisano 10 godzin temu Spokojny twoj makaron nie robiłam żadnych przytyków uważam że całkiem spoko makaron jest nawet jak Eskimos, tak se pisze bez podtekstów huh zara spac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 638 Napisano 10 godzin temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: E gdzie krakersy, juz lepsze suchary. Bo to byla zmyłka Suchary mówisz, oto suchar na noc Skoro dla zmyłki mnie okłamujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 311 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Będą jakieś dymy, czy można iść spać? dzisiaj bardziej Zbychu czy Mati? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 484 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: dzisiaj bardziej Zbychu czy Mati? Niech będzie Mati Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1879 Napisano 10 godzin temu 5 minut temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: dzisiaj bardziej Zbychu czy Mati? Przecież od razu wiadomo na jaką literę ma być imię 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1879 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Suchary mówisz, oto suchar na noc Skoro dla zmyłki mnie okłamujesz Dzięki Od razu okłamujesz. To jak w piłce trzeba wiedzieć kiedy jest spalony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 73 Napisano 10 godzin temu (edytowany) Dobranoc ameby makarony i chwilunie macie czynić tak jak wam nakaze z bibedem bo będziecie tyrani i ja tutaj rządzę i nie kłamie jeszcze zobaczycie jutro wojna kto jest ameba i czemu jeszcze nie było rimcicimci dobranoc Edytowano 10 godzin temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 638 Napisano 10 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Onaaaa napisał: Dzięki Od razu okłamujesz. To jak w piłce trzeba wiedzieć kiedy jest spalony Proszę Nie inaczej, ściemniasz. Piłka jest okrągła, a bramki są dwie, więc przegrywaj z kimś innym ja się nie dam Edytowano 10 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 311 Napisano 10 godzin temu 3 minuty temu, szmul napisał: Dobranoc ameby makarony i chwilunie macie czynić tak jak wam nakaze z bibedem bo będziecie tyrani i ja tutaj rządzę i nie kłamie jeszcze zobaczycie jutro wojna kto jest ameba i czemu jeszcze nie było rimcicimci dobranoc czapkę noś bo pogoda zdradliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 73 Napisano 10 godzin temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: czapkę noś bo pogoda zdradliwa Are you fuckin kidding me Ja nie z Pomorza, u mnie nie ma takiego wiatru 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 638 Napisano 10 godzin temu 6 minut temu, szmul napisał: Are you fuckin kidding me Ja nie z Pomorza, u mnie nie ma takiego wiatru ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 638 Napisano 10 godzin temu Łódzkie pozdrawia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 848 Napisano 10 godzin temu @karmazynowy przyplyw co ty masz za avatar? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 73 Napisano 10 godzin temu Ja jestem miłą starczy trochę być jak tapczan ale wola emocje badbojek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 638 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, Еlciаа napisał: @karmazynowy przyplyw co ty masz za avatar? Serduszko nie wzywaj posiłków jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 137 Napisano 9 godzin temu 9 minut temu, Еlciаа napisał: @karmazynowy przyplyw co ty masz za avatar? Fikuśny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 848 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Serduszko nie wzywaj posiłków jestem Zazwyczaj nie są potrzebne posiłki bo radze sobie sama. Chociaż może czas odpocząć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 848 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, karmazynowy przyplyw napisał: Fikuśny On jest jakoś przerobiony bo widzę twoją twarz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 137 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: On jest jakoś przerobiony bo widzę twoją twarz. Jesteś bardzo spostrzegawcza Elu. To połączenie mnie i salowej. Bot doskonały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 848 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, karmazynowy przyplyw napisał: Jesteś bardzo spostrzegawcza Elu. To połączenie mnie i salowej. Bot doskonały. Tragedy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 638 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Еlciаа napisał: Zazwyczaj nie są potrzebne posiłki bo radze sobie sama. Chociaż może czas odpocząć. Wiem, ale to był dość ciężki poprzedni dzień dla nas oboje tak czuje Odpocznij Elcia, potrzebujesz tego ja też. Edytowano 9 godzin temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1387 Napisano 4 godziny temu 4 godziny temu, Psi... napisał: a od czego ona ma odpoczywać Jak to od czego ma odpoczywać? Od noszenia nowego laptopa w siatce, za który z zazdrości codziennie ją zjadasz. Nie stać cię nawet na suchy chleb dla konia. Haha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach