murb 710 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, taka_pokraka napisał: I co teraz poczniesz? To dobrze, potem najwyżej razem się rzucimy A nie wiem. Może nic nie pocznę. Zdecydowanie nic nie pocznę. Zakładam, że się rzucimy ale nie do Wisły. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 276 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, murb napisał: Doprawdy, nie wiem. Coś Ci napiszę ale nieco później Slabo to wygląda Brum. Milego dnia. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Baba napisał: To była przenośnia. Wiem, jednak nie wiem dlaczego miałoby komuś zależeć na spełnianiu standardów kobiecości randomow z neta? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Mam jeszcze jakieś dwa? Nie wiem już jakie. Na babę nie chce mi się już wchodzić To ja wejdę na nią. Z czystą przyjemnością. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 448 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Doktor ZG napisał: Nie zauważyłem. Bo mnie nie znasz i nie wiesz jaka byłam na forach dekadę temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: A nie wiem. Może nic nie pocznę. Zdecydowanie nic nie pocznę. Zakładam, że się rzucimy ale nie do Wisły. Rozsądniej będzie się chwilowo wstrzymać od poczynań Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Teraz ja będę za Tobą łaził i moralizował. Poczujesz się znacznie lepiej, Brum. Mieczu! 🩷 Będę wniebowzięta albo porzucę to miejsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 448 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, taka_pokraka napisał: Wiem, jednak nie wiem dlaczego miałoby komuś zależeć na spełnianiu standardów kobiecości randomow z neta? Kobiecości nie traci się nigdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Rozsądniej będzie się chwilowo wstrzymać od poczynań To będzie nawet dłuższa chwila. Chyba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 6 godzin temu Walka o forumową "godność i szacunek" jest bardzo fajna. Problem w tym, że przynosi odwrotny skutek od zamierzonego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Teraz ja będę za Tobą łaził i moralizował. Poczujesz się znacznie lepiej, Brum. Cześć, dawno Cię mnie było. Miło widzieć Cię wśród forumowo żywych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 448 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: To ja wejdę na nią. Z czystą przyjemnością. To się nam dowcip udał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Kobiecości nie traci się nigdy. Jednak są jej różne standardy. Nie dla każdego znaczy to to samo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Doktor ZG napisał: Slabo to wygląda Brum. Milego dnia. Ojej, ojej ale mi napisałeś. Ciał. I tak Ci napiszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: To będzie nawet dłuższa chwila. Chyba. Takie są plany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 448 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, taka_pokraka napisał: Jednak są jej różne standardy. Nie dla każdego znaczy to to samo. Co mnie obchodzi każdy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Mieczu! 🩷 Będę wniebowzięta albo porzucę to miejsce. To miejsce jest wybitne. Nawet jak wejdziesz po pięciu miesiącach to wydaje się człowiekowi, że opuścił je przed chwilą. Nic się nie zmienia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Miecz napisał: Walka o forumową "godność i szacunek" jest bardzo fajna. Problem w tym, że przynosi odwrotny skutek od zamierzonego. Oj tam, oj tam. Doktor pisze, ze mną pogardza to co mam dbać o godność swą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Co mnie obchodzi każdy? No właśnie, chyba się właśnie zgodziłyśmy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Baba napisał: To się nam dowcip udał Trochę inaczej to widzę Subtelność w wymianie postowej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: To miejsce jest wybitne. Nawet jak wejdziesz po pięciu miesiącach to wydaje się człowiekowi, że opuścił je przed chwilą. Nic się nie zmienia. I właśnie o to chodzi! Wszystko wokół się zmienia a to forum nie! To jest piękne! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Oj tam, oj tam. Doktor pisze, ze mną pogardza to co mam dbać o godność swą. A w drugą stronę też można pogardzać, czy to niedopuszczalne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: I właśnie o to chodzi! Wszystko wokół się zmienia a to forum nie! To jest piękne! Ostoja stabilności i pewności, obok śmierci i podatków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: Takie są plany Oj. Będzie relacja w TVN. Coś tak czuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1018 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, taka_pokraka napisał: Cześć, dawno Cię mnie było. Miło widzieć Cię wśród forumowo żywych. A oczko na końcu co niby ma sugerować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: A w drugą stronę też można pogardzać, czy to niedopuszczalne? W zasadzie to raczej unikam takich ekstremalnych emocji. A na dodatek - czemu miałabym pogardzać postacią z forum? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 188 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Oj. Będzie relacja w TVN. Coś tak czuję. Jakby co to Cię powstrzymam jestem bardzo rozsądna i poważna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 448 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, taka_pokraka napisał: No właśnie, chyba się właśnie zgodziłyśmy I tak i nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Miecz napisał: A oczko na końcu co niby ma sugerować? A co byś chciał żeby sugerowało? Edytowano 6 godzin temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 710 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, taka_pokraka napisał: Ostoja stabilności i pewności, obok śmierci i podatków. I to jest największa wartość tego miejsca! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach