Zero cukru 471 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Edytowano 3 godziny temu przez Zero cukru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 471 Napisano 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 471 Napisano 3 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 66 Napisano 2 godziny temu Pobłogosław ojcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 471 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, JajaWywalonė napisał: Pobłogosław ojcze Wlaz pod sutannę siostro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 66 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Wlaz pod sutannę siostro A to dziękuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 471 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, JajaWywalonė napisał: A to dziękuję Chciałem być tylko uprzejmy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 66 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Chciałem być tylko uprzejmy. Rozumiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 471 Napisano 2 godziny temu Chyba chcę zostać księdzem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 471 Napisano 2 godziny temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 715 Napisano 1 godzinę temu 27 minut temu, Zero cukru napisał: Chyba chcę zostać księdzem. W jakim celu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 471 Napisano 1 godzinę temu A teraz wszyscy parafianie skaczą hop, hop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 471 Napisano 1 godzinę temu 13 minut temu, Еlciаа napisał: W jakim celu? Wyobrażam sobie jak idę przez miasto w sutannie, a za mną podąża tłum moich wiernych parafian. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 715 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Zero cukru napisał: A teraz wszyscy parafianie skaczą hop, hop Aż mi się to przypominało. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 715 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Zero cukru napisał: Wyobrażam sobie jak idę przez miasto w sutannie, a za mną podąża tłum moich wiernych parafian. Zjedz snikersa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 471 Napisano 1 godzinę temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 176 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, Zero cukru napisał: Wyobrażam sobie jak idę przez miasto w sutannie, a za mną podąża tłum moich wiernych parafian. czy oni się muszą z tym tak wszędzie obnosić? niech sobie w domach robią jak muszą ale tak przy wszystkich na mieście? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1695 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Zero cukru napisał: Wyobrażam sobie jak idę przez miasto w sutannie, a za mną podąża tłum moich wiernych parafian. To jest wizja science fiction i raczej mało prawdopodobnie by lgneli do gościa w sutannie. Predzej by uciekali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1695 Napisano 1 godzinę temu ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 471 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: To jest wizja science fiction i raczej mało prawdopodobnie by lgneli do gościa w sutannie. Predzej by uciekali. To jest wizja jak najbardziej prawdopodobna. Takiego księdza jeszcze na oczy nie widzieli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 66 Napisano 1 godzinę temu Chciałam iść do zakonu. W sumie mogę nadal a ksiądz to nie wiem czy można w każdym wieku. Do zakonu pewnie moze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 715 Napisano 1 godzinę temu 23 minuty temu, Zero cukru napisał: Wyobrażam sobie jak idę przez miasto w sutannie, a za mną podąża tłum moich wiernych parafian. Jesteś megalomanem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 176 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Jesteś megalomanem? po prostu lubi wino, kobiety i śpiew Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 471 Napisano 1 godzinę temu Wchodziłbym na drzewa i ratował koty. Przeprowadzałbym staruszki przez pasy. Żulom pomagał pchać wózek ze złomem. Chodziłabym po marketach i rozmawiał z ludźmi. Każdy by chciał, żeby położył rękę na jego czole i przekazał mu dobrą energię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 471 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Jesteś megalomanem? Odejdź grzesznico. Wyczuwam diabła w twoim ciele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1695 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, Zero cukru napisał: To jest wizja jak najbardziej prawdopodobna. Takiego księdza jeszcze na oczy nie widzieli. Większość teraz ludzi to ateiści i kto by za tobą szedł? No te emerytki może Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1695 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: po prostu lubi wino, kobiety i śpiew I sutannę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 715 Napisano 1 godzinę temu Musiałbyś wleźć na ambone żeby wygłosić kazanie. ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 471 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Większość teraz ludzi to ateiści i kto by za tobą szedł? No te emerytki może Nawet ateistów bym nawracał. Wśród moich wyznawców jest miejsce dla każdego (prawie dla każdego). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach