Zero cukru 474 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Wiesz, jak się ma ''miękkie serce, to trzeba mieć twardą dupę'' także sam rozumiesz o co chodzi w tych trójkątach Mam taką nadzieję, bo szukasz czwartej na siłę chyba Nic na siłę. Panie drogi same wskakują. Koralgor teraz próbuje, ale trochę nieśmiale. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 566 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Dopa twarda, ale nie od trójkątów Nie widać, ale starasz się to się liczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Ja myślami że specjalnie tak napisałeś. Aż takiej wyobraźni nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 566 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: czwartej? a ktora byla trzecia Trzecia niosła ogień i strach, więc nie dla Malowanego takie zabawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Nie widać, ale starasz się to się liczy Ej ale na doope, to ty mi się nie gap. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 718 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Spaghetti... napisał: Nie widać, ale starasz się to się liczy On jest typowym przykladem powiedzenia Krowa która dużo muczy malo mleka daje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: On jest typowym przykladem powiedzenia Krowa która dużo muczy malo mleka daje. Nieśmieszne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 718 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Nieśmieszne Bo prawdziwe. xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 566 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Ej ale na doope, to ty mi się nie gap. W tej sutannie na avku nawet jej nie widać i całe szczęście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 566 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Еlciаа napisał: On jest typowym przykladem powiedzenia Krowa która dużo muczy malo mleka daje. Rozumiem, ale jak możesz Ela ! Gdzie twój szacunek do waszej kamienicy Edytowano 6 godzin temu przez Spaghetti... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Bo prawdziwe. xD Ty chyba próbujesz odstraszyć nową fankę 11. Sabotujesz mnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Rozumiem, ale jak możesz Ela ! Gdzie twój szacunek do waszej kamienicy Mówiłem, że to diabeł wcielony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 6 godzin temu Ela zrób mi nik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 718 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Ty chyba próbujesz odstraszyć nową fankę 11. Sabotujesz mnie. Dokladnie. Widzę znasz mnie na wylot, próbuje wszystkie ewentualne fanki odstraszyc. Edytowano 6 godzin temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 566 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Mówiłem, że to diabeł wcielony Miałeś rację i zabieraj ją stąd na randkę Lepiej strzela z ak-47 i taką ją zapamiętam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Dokladnie. Widzę znasz mnie na wylot, próbuje wszystkie ewentualne fanki odstraszyc. Prawie ją miałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 718 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Zero cukru napisał: Ela zrób mi nik Zakładasz nowe konto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Zakładasz nowe konto? Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 6 godzin temu elka odstrasza inne samice 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Miałeś rację i zabieraj ją stąd na randkę Lepiej strzela z ak-47 i taką ją zapamiętam W takiej pozycji na pewno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 6 godzin temu niema tu miejsca na konkurencje dla elki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 718 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Tak I ja mam nick wymyślić? Nie mam pojęcia, ksiądz opada. Moim zdaniem najbardziej ci pasował zepsuty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: elka odstrasza inne samice Nie chce się dzielić i nie ma co się jej dziwić 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 474 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: I ja mam nick wymyślić? Nie mam pojęcia, ksiądz opada. Moim zdaniem najbardziej ci pasował zepsuty. Mam nazwę Zbuntowany Ksiądz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 718 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Koralgor napisał: niema tu miejsca na konkurencje dla elki Edytowano 6 godzin temu przez Еlciаа Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 6 godzin temu trzebaby pokazac cyce do zdjecia a ja jak zarzuce na plecy to juz nieodwijam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 718 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Mam nazwę Zbuntowany Ksiądz Może lepiej "zmutowany" Bo zbuntowany to pierwsza myśl zbuntowany anioł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 30 Napisano 6 godzin temu 25 minut temu, Onaaaa napisał: Ja wyznaję ateizm. Ja rozmawiam z Bogiem jak mi źle i zdycham ale te przedstawienia w kościele mi zbędne som. Ksiądz po koledzie mi zbędny jest. Abonament miesięczny za wiarę tesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 25 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Może lepiej "zmutowany" Bo zbuntowany to pierwsza myśl zbuntowany anioł. moze zbuntowany bąk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 718 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Еlciаа napisał: Nie mam pojęcia, ksiądz opada. *odpada zresztą opada też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach