Koralgor 28 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, starra mendah balkonova napisał: ale te baby musza miec spasionych nudnych pantoflarzy ktorym nie staje ze takie wredne som. jaki pan taki kram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Nerwowy skoczek napisał: Żaden wymysł, bo czytałam to też ja i inne osoby. Trzeba było się nie uzewnętrzniać po pijaku ze swymi problemami higienicznymi. Spanie ze sztucznymi rzęsami w makijażu też pamiętamy. Chciałabym twoją pościel zobaczyć. A ten kinol to jakieś nowe pijackie objawienie czy po ketrelu schizy? Po prostu tłumaczyłam komuś czym jest śledź. Sama tego nie praktykowalam, ale biorąc pod uwagę twoje braki w higienie (jak czarne pazury) to bardziej pasowałoby do ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 145 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Koralgor napisał: jaki pan taki kram ciekawe kiedy zaczna chronic Jerza, jest w niebezpieczenstwie ta mateczka po trzydziestce, prawie bezdomna i w ciezkiej sytuacji finansowej, biedna i niedorobiona, nie to co one co zjadly wszystkie rozumy tego swiata. Edytowano 7 godzin temu przez starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 28 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: ciekawe kiedy zaczna chronic Jerza, jest w niebezpieczenstwie ta mateczka po trzydziestce, prawie bezdomna i w ciezkiej sytuacji finansowej, biedna i niedorobiona, nie to co one co zjadly wszystkie rozumy tego swiata. moga tak myslec ale nie prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 28 Napisano 7 godzin temu jez nierzuca sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 16 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Razorblade napisał: Po prostu tłumaczyłam komuś czym jest śledź. Sama tego nie praktykowalam, ale biorąc pod uwagę twoje braki w higienie (jak czarne pazury) to bardziej pasowałoby do ciebie. Tak, tak, Gienek. A czarne pazury istnieją tylko w twojej głowie. Każdy bajt ci można sprzedać jeśli się przyda do tępego hejtu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Oczywiście że tak pisała. Gienek, wstan i przejdź się po pokoju czy żaden śledź nie został. Powiedz mi, czy twoje jestestwo tutejsze ogranicza się do czegoś poza nieustannym czepianiem się innych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Tak, tak, Gienek. A czarne pazury istnieją tylko w twojej głowie. Każdy bajt ci można sprzedać jeśli się przyda do tępego hejtu. Odmów spowiadam się Bogu wszechmogącemu i luli, bo bydło wymaga opieki z samego świtu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 16 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Razorblade napisał: Odmów spowiadam się Bogu wszechmogącemu i luli, bo bydło wymaga opieki z samego świtu. Nie będę cię zabawiać od samego rana, masz od tego swoich gejów z ozorami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 145 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Razorblade napisał: Powiedz mi, czy twoje jestestwo tutejsze ogranicza się do czegoś poza nieustannym czepianiem się innych? Lubią się jeszcze schizowac, emocjonować, warczeć na ludzi, pisać o chorych łaniach, amebach i pèdofilach, że jak nie ma sensacji to najchętniej by jakaś same stworzyły żeby im się trochę mniej nudziło chyba Edytowano 7 godzin temu przez starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Nie będę cię zabawiać od samego rana, masz od tego swoich gejów z ozorami. Te twoje tępe hejty chyba są wynikiem tego, że nikt cię nie chce oprócz brzuchatego rolnika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 844 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Razorblade napisał: Powiedz mi, czy twoje jestestwo tutejsze ogranicza się do czegoś poza nieustannym czepianiem się innych? Oczywiście że tak. Jest tu sporo ludzi do których mam szacunek i lubię wymieniać posty. Gdybyś była tu trochę dłużej nie zadawałabyś glupich pytań. Chociaż tak, najczęściej pewnie komentuję prymitywne hejty i kompromitacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Nie będę cię zabawiać od samego rana, masz od tego swoich gejów z ozorami. A ty masz kogo? Nicki na forum? Przecież z tobą wstyd gdziekolwiek się pokazać, bo chodzisz w garsonkach jak stara baba i nosisz rajstopy z klinem nawet w domu. O czym z tobą gadać? O sadzeniu marchewki? Prosta wiejska kobieta gotująca gar zupy, która wyzywa kobiety od kureff i nie przebiera w słowach. Zlituj się hipokrytko i idź spać,bo jesteś śmieszna pod tym płaszczykiem katoliczki i biedy umysłowej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka w Polonezie napisał: Oczywiście że tak. Jest tu sporo ludzi do których mam szacunek i lubię wymieniać posty. Gdybyś była tu trochę dłużej nie zadawałabyś glupich pytań. Chociaż tak, najczęściej pewnie komentuję prymitywne hejty i kompromitacje. Jestem tu prawie 5 lat i nie zauważyłam nic takiego. Głównie się naprzykrzasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A ty masz kogo? Nicki na forum? Przecież z tobą wstyd gdziekolwiek się pokazać, bo chodzisz w garsonkach jak stara baba i nosisz rajstopy z klinem nawet w domu. O czym z tobą gadać? O sadzeniu marchewki? Prosta wiejska kobieta gotująca gar zupy, która wyzywa kobiety od kureff i nie przebiera w słowach. Zlituj się hipokrytko i idź spać,bo jesteś śmieszna pod tym płaszczykiem katoliczki i biedy umysłowej Ooooo. Jest i Madzia 🩵 jak zwykle w punkt podsumowane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 844 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Razorblade napisał: Jestem tu prawie 5 lat i nie zauważyłam nic takiego. Głównie się naprzykrzasz. A ja tu jestem ze 12 lat, lubię sporo osób i może źle patrzysz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: A ty masz kogo? Nicki na forum? Przecież z tobą wstyd gdziekolwiek się pokazać, bo chodzisz w garsonkach jak stara baba i nosisz rajstopy z klinem nawet w domu. O czym z tobą gadać? O sadzeniu marchewki? Prosta wiejska kobieta gotująca gar zupy, która wyzywa kobiety od kureff i nie przebiera w słowach. Zlituj się hipokrytko i idź spać,bo jesteś śmieszna pod tym płaszczykiem katoliczki i biedy umysłowej Hahahahaahaha. Pieprzowa jest niezwykle bufoniasta i zarozumiała. I ma niezły tupet, bo będąc pozornie bogobojną katoliczką wyłazi z niej prawdziwy diabeł i gdy wpada w szał to nie przebiera w słowach. Oraz lokuje cyce gachom w Internecie. Jak mu tam było, Witek? Który mógłby być jej synem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Razorblade napisał: Ooooo. Jest i Madzia 🩵 jak zwykle w punkt podsumowane. Nie chce się tutaj wchodzić. Źle bo jestem, a jak mnie nie było to ciągle salowa i wycie do księżyca Zal mi was bo jesteś żałosne i beznadziejne. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 114 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Razorblade napisał: Hahahahaahaha. Pieprzowa jest niezwykle bufoniasta i zarozumiała. I ma niezły tupet, bo będąc pozornie bogobojną katoliczką wyłazi z niej prawdziwy diabeł i gdy wpada w szał to nie przebiera w słowach. Oraz lokuje cyce gachom w Internecie. Jak mu tam było, Witek? Który mógłby być jej synem. Witek? Nie pamietam dokładnie, ale maksymalnie kilka lat różnicy z Pieprz. Ale przekręcasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 8 minut temu, Razorblade napisał: Hahahahaahaha. Pieprzowa jest niezwykle bufoniasta i zarozumiała. I ma niezły tupet, bo będąc pozornie bogobojną katoliczką wyłazi z niej prawdziwy diabeł i gdy wpada w szał to nie przebiera w słowach. Oraz lokuje cyce gachom w Internecie. Jak mu tam było, Witek? Który mógłby być jej synem. Zginęły posty i pewnie poleci temat. Na 10 stronie dokładnie napisałam co o tym myślę i wrzuciłam śmieci do ignora Dosyć karmienia i na dziś bycia gwiazdą. Moderatorzy jak to czytają, to chyba załamują ręce Edytowano 7 godzin temu przez 250GodzinTak Jestem zmęczona i zacina mi się telefon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freeBunio 20 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Zginęły posty i pewnie poleci temat. Na 10 stronie dokładnie napisałam co o tym myślę i wrzuciłam śmieci do ignora Dosyć karmienia i na dziś bycia gwiazdą. Moderatorzy jak to czytają, to chyba załamują ręce Cały dzień hejtu na forum z tego co piszą przerobiłaś, masz prawo być zmęczona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rucham babki w kaliszu 0 Napisano 7 godzin temu 28 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Lubią się jeszcze schizowac, emocjonować, warczeć na ludzi, pisać o chorych łaniach, amebach i pèdofilach, że jak nie ma sensacji to najchętniej by jakaś same stworzyły żeby im się trochę mniej nudziło chyba kwintesencja zachowania większości feminoidów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 16 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, Doktor ZG napisał: Witek? Nie pamietam dokładnie, ale maksymalnie kilka lat różnicy z Pieprz. Ale przekręcasz To też już było pisane. Mają jeden skrypt na hejt, będzie to grane jak orkiestra Owsiaka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Razorblade napisał: Jazgot wiły czerwcowej i wiejskiej Boryny z saganami dziś wszedł na nowy poziom. Fajnie jest się pośmiać z podludzi. Straciłam dziś wiarę w ludzi po dzisiejszej lekturze i spektaklu. Wstyd mi za nich Ale może na jakiś czas będzie spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freeBunio 20 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Razorblade napisał: Zamknij mordę. A Ty się powinnaś chyba leczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
#freeBunio 20 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Razorblade napisał: Zamknij mordę. Chyba znowu alkohol wjechał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1149 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, Doktor ZG napisał: Witek? Nie pamietam dokładnie, ale maksymalnie kilka lat różnicy z Pieprz. Ale przekręcasz Nie kilka tylko kilkanaście. To twojej żonie ciągle się wydaje, że można cofnąć licznik w peselu. Haha Biedna bezrobotna kobiecina wróżąca z kart Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 16 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Straciłam dziś wiarę w ludzi po dzisiejszej lekturze i spektaklu. Wstyd mi za nich Ale może na jakiś czas będzie spokój Kto urządza seanse hejtu? Wstydu nie masz, tępa urwo. Kiedyś się udławisz tymi kłamstwami które tu produkujesz latami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Straciłam dziś wiarę w ludzi po dzisiejszej lekturze i spektaklu. Wstyd mi za nich Ale może na jakiś czas będzie spokój Plujesz im w twarz, a oni że deszcz pada. Nigdy nie dotrze do zakutych łbów. Nie lubię używać takich określeń, ale czasami się nie da inaczej, ile można być cierpliwym… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 16 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nie kilka tylko kilkanaście. To twojej żonie ciągle się wydaje, że można cofnąć licznik w peselu. Haha Biedna bezrobotna kobiecina wróżąca z kart 7, tępa ...õ. To ty byś mogła być jego matką, stara krowo gdyby nie to że jesteś bezpłodna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach