starra mendah balkonova 145 Napisano 10 godzin temu Ale te madki musza mieć wiadra że im cały wibrator wchodzi i jeszcze im miło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 145 Napisano 10 godzin temu Też im mogę pakować to będą spokojniejsze. Lecą na mnie kobiety typy to nie. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eskalacja 8 Napisano 9 godzin temu 14 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Ale te madki musza mieć wiadra że im cały wibrator wchodzi i jeszcze im miło. Sama tego chciałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 145 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, eskalacja napisał: Sama tego chciałaś Spadaj glejaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1701 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Spadaj glejaku Glejaka wal siekiera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 145 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Glejaka wal siekiera. Jem orzechy teraz i idę spać powoli a on lubi gadać do siebie, nic nowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 145 Napisano 9 godzin temu Imigranci tacy obcy przybysze jak on są samotni ale myślę że im dobrze i nie jest mu wcale źle i nie jest mi uja żal i niech se pije bo i tak nie stać go na pisanie w języku trzeźwej osoby nie narkomana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eskalacja 8 Napisano 9 godzin temu 10 minut temu, starra mendah balkonova napisał: Imigranci tacy obcy przybysze jak on są samotni ale myślę że im dobrze i nie jest mu wcale źle i nie jest mi uja żal i niech se pije bo i tak nie stać go na pisanie w języku trzeźwej osoby nie narkomana Cokolwiek mi się nie spodoba, a się zdziwią caryce, że normalnie wyglądająca baba jest ...nięta https://www.facebook.com/reel/939783215174534 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eskalacja 8 Napisano 9 godzin temu ...y dobry jest xD https://x.com/i/grok/share/baa6ac6277c948149d0c180da7d81382 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 8 godzin temu Żarcik na dobranoc - Caryca, pokaż DŁUGIEGO cyca. Ha ha haaa. 🦞 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 145 Napisano 8 godzin temu (edytowany) ona by cie wyslala bez wahania do burdelu albo na wojne i cieszylaby sie z twojej smierci i jakby cie gwaucily murzyny. ale ja nie jestem taka okrutna, nie trzeba byc takim samym i brac przyklad moze. Edytowano 8 godzin temu przez starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 70 Napisano 2 godziny temu 10 godzin temu, Razorblade napisał: Co by one bez Ciebie Madziu poczęły. Jak nie wiły czerwcowe (co to w ogóle za nazwa? Wiedzieć tego nie musisz, ale poszukiwanie wiedzy nie gryzie. Jak już się ockniesz i wyciągniesz czerwone lico z michy bolognese, nad którą zasnęłaś, zaprzyjaźnij się z Google. Każdy krok, który powstrzymuje twój postępujący uwiąd poznawczy, nie zaszkodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1150 Napisano 2 godziny temu 5 godzin temu, Razorblade napisał: Żarcik na dobranoc - Caryca, pokaż DŁUGIEGO cyca. Ha ha haaa. 🦞 Wstajemy i nie śpimy, bo już dawno słońce wstało. Dziś obchodzimy Dzień Pandy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Razorblade 15 Napisano 7 minut temu 2 godziny temu, 250GodzinTak napisał: Wstajemy i nie śpimy, bo już dawno słońce wstało. Dziś obchodzimy Dzień Pandy Dzień dobry U mnie pochmurno dziś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach