Toya 22 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Doktor ZG napisał: O ku... Dlaczego to wklejasz? Nie ma usprawiedliwienia na to. Mogłem odpuścić, ale zabolało jej zachowanie. Jestem .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Toya napisał: Nie ma usprawiedliwienia na to. Mogłem odpuścić, ale zabolało jej zachowanie. Jestem .... ak jest skonczony to niech sie nudlem chociaz podzieli , na odchodne. malowany jestes tu juz skonczony, odejdz z pompa chociaz, zabierz ich ze soba do grobu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 56 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Szynszyla i do Pieprza też wbijał o cycki. Oraz korespondował z tą od Smoka. Lubię Jak czy jakoś tak. szynszyla tez zaginela po kontakcie z lexem 3 minuty temu, +RC+ napisał: albo jakieś podstarzałe cyniczne dziadki, lewaki, to chyba o mnie 3 minuty temu, +RC+ napisał: , trzech, może czterech typa na forum jest w miarę ogarnięta kogo mas zna mysli ze az 3 naliczyles ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 76 Napisano 3 godziny temu 15 minut temu, Toya napisał: Ciekawe czy mam szansę jeszcze huh Z tego co widziałem to pustaczka napniesz plecy i majty znowu spadnom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 5 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Torbe papierowo, kupię w zabce po drodze a gumy mam tylko nie dawaj jej oblodzic bo ci porysuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 733 Napisano 3 godziny temu 31 minut temu, lybed napisał: z elka sie zejda najdalaj do konca tygodnia Kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 30 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, 250GodzinTak napisał: Weź leki.. Ten sam facet i prawie 2 metry wzrostu. Odbij knurze, bo zasadzę kopa A ktoś w to wierzy w ogóle? Gienia też pewnie nie, dlatego nawzajem sobie zastepujecie facetów, ty fizycznie a ona charakterologicznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 5 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, lybed napisał: szynszyla tez zaginela po kontakcie z lexem to chyba o mnie kogo mas zna mysli ze az 3 naliczyles ? ja to 1, lezak 2, i gapa 3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 148 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Toya napisał: Nie ma usprawiedliwienia na to. Mogłem odpuścić, ale zabolało jej zachowanie. Jestem .... Idź na tiktoka i tam machaj członem atencjuszu niewyżyty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 76 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, obly napisał: tylko nie dawaj jej oblodzic bo ci porysuje Musi wszystkie stracic będzie super lodzik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 56 Napisano 3 godziny temu menel znowu blokuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 76 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Kto? A kogo bys chciała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 56 Napisano 3 godziny temu dajcie jego paskudny pysk to sie go znajdzie i starym wysle co tu odwala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 76 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: Idź na tiktoka i tam machaj członem atencjuszu niewyżyty A dumbusia chce się bawic w dom huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 120 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Toya napisał: Nie ma usprawiedliwienia na to. Mogłem odpuścić, ale zabolało jej zachowanie. Jestem .... Pamiętasz jak jej broniłeś jak ja przesadziłem? Daj spokój. Nic juz nie wklejaj, będziesz żałować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1157 Napisano 2 godziny temu 25 minut temu, Toya napisał: Nie ma usprawiedliwienia na to. Mogłem odpuścić, ale zabolało jej zachowanie. Jestem .... To wróci do ciebie i za inne też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 148 Napisano 2 godziny temu A ewki pewnie się cieszą bo najchętniej by ja widziała martwa za jakieś nudesy. Nawet pijaki iskry nie chcą może niech idą do tych porządnych i im wyrywają nogi ręce zeby i włosy takie coś za znęcanie się nad ludźmi i życzenie im śmierci bo z iskry już nie ma czego wyrwać tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 148 Napisano 2 godziny temu Ale makabryczne fak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Janusz z wąsem 10 Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, Żwirbilis napisał: Toya idź tam starego obróć na patelni bo sie już topi 1 godzinę temu, Żwirbilis napisał: idź jej wydryluj pitryne Kakalaken, to Ty brachu? Jeżeli tak to kopę lat... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 148 Napisano 2 godziny temu Ale takie ładne dokarmiane zadbane to lepiej się męczy niż chore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 148 Napisano 2 godziny temu Iskra sobie powinna więcej walić ja tak robię nawet jak pieprzowa by mi wciskala do dopy nie wiadomo co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 71 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, starra mendah balkonova napisał: A ewki pewnie się cieszą Słowem tego nie skomentowałam, więc płyń ze swoją ciężką obsesją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 148 Napisano 2 godziny temu Ciekawe jak się wyrywa paznokcie takim szlorom i pewnie wyją bardzo nad paznokietkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 148 Napisano 2 godziny temu Teraz niech idą pijaki i menele do was mmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 29 Napisano 2 godziny temu czemu te awantury zawsze sa w godzinach pracy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 56 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Koralgor napisał: czemu te awantury zawsze sa w godzinach pracy ? tu i tak wiekszosc nie pracuje wiec bez roznicy albo pija albo sa na utrzymaniu starych albo podrecznymi. kafeteria to forum wolnych - od pracy - ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
poza kontrolą 9 Napisano 2 godziny temu 33 minuty temu, Doktor ZG napisał: Pamiętasz jak jej broniłeś jak ja przesadziłem? Daj spokój. Nic juz nie wklejaj, będziesz żałować. Pamiętam. Dobij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 29 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, lybed napisał: tu i tak wiekszosc nie pracuje wiec bez roznicy albo pija albo sa na utrzymaniu starych albo podrecznymi. kafeteria to forum wolnych - od pracy - ludzi no niewiem bo majal caly dzien a niekluca sie miendzy 18 a 21 tylko albo w nocy albo w czasie pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 148 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Pójdą do tych dam i dżentelmenów jak iskry nie mogą i zaznają w końcu szczęścia o którym marzą fak będzie się trup slał gęsto ale pewnie będą prosili o więcej zboczeńcy sadomasochistyczni huh że pijak czyma rękę nogę a ci o tak więcej jak u doktora Mengele fak Edytowano 2 godziny temu przez starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 29 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, lybed napisał: tu i tak wiekszosc nie pracuje wiec bez roznicy albo pija albo sa na utrzymaniu starych albo podrecznymi. kafeteria to forum wolnych - od pracy - ludzi ty tez zresztal siedzisz i o 4 czasem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach