Toya 20 Napisano 3 godziny temu Ja tez nie wiem dlaczego taka się robiła przez zwykłe gadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 76 Napisano 3 godziny temu 5 minut temu, JajaWywalonė napisał: Co to niby znaczy? To ze uprawiały seks ktorego zazdrościsz? XD przykro mi nie o to jest krindz bo to normalne że kobiety się bzykają z kim chca zazdrosny klopsie Się niech bzykajom ale ja nie muszę tego tolerowac i po kims jak lex brac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 85 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Łysa z brazzers napisał: Spójrz w lustro to się dowiesz xD Nudne i powtarzalne. Czy jestem jego żona? Nie sądzę więc jak zwykle się nie popisałeś. To jak ja wygladam i czy wygladam jak guwno razy 10 to nie ma nic to rzeczy bo ja tu nie sråm prywatą ani nikomu ryja nje każe oglądać. Tym bardziej już nie jestem kleks czad Omega xD czaisz kontekst cysiu czy nadal nie chùja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 76 Napisano 3 godziny temu Kazdy może mieć swój kalkulator nie wiem skąd to oburzenie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 20 Napisano 3 godziny temu Tu nikt nie chce do ciebie wrócić. Gardzę tobą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 3 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Toya napisał: O palących...ahhh 13:42 Tancerzecw tym teledysku mają super plecy i sobie pomyślałam o Tobie 13:43 Mógłbyś dać fotke zrobioną jak klatę robisz czyli na wprost tylko że pleców. Rozumiesz? 13:44 Mmmm... 13:44 Sorry ale no jest, jak jest, mimo wszystko nooooo... Gadzi mózg mi pracuje mimo niesprzyjajacych okoliczności. I gdybym była jak niektóre to byśmy sobie "pomogli" jeśli wiesz o czym mówię edytowano 13:46 A w doopie mam na jaką wyjdę teraz i że to Żenujące i niedojrzałe, bez kultury i nie kobiece, powiem Ci mimo to jeszcze to, że gdy piszemy prawie zawsze jestem wilgotna nawet jeśli to zwykłe pitu pitu jak wczoraj w nocy. Nie wiem dlaczego. 13:51 było wiecej taki wklejek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 54 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Łysa z brazzers napisał: Spójrz w lustro to się dowiesz xD smiechlem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 733 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Się niech bzykajom ale ja nie muszę tego tolerowac i po kims jak lex brac... Ty możesz brać co najwyżej swoją gumową tpe. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 85 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Się niech bzykajom ale ja nie muszę tego tolerowac i po kims jak lex brac... Ale nikt ci nie daje niczego. Skoncz tworzyć urojone problemy dla przyciągnięcia uwagi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 146 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Toya napisał: Ja tez nie wiem dlaczego taka się robiła przez zwykłe gadanie Mocno jest erotycznie niebezpieczna ale ty nie umiesz jej zapłodnić tylko masz ataki a to ostatni dzwonek na dziecko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 29 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Toya napisał: O palących...ahhh 13:42 Tancerzecw tym teledysku mają super plecy i sobie pomyślałam o Tobie 13:43 Mógłbyś dać fotke zrobioną jak klatę robisz czyli na wprost tylko że pleców. Rozumiesz? 13:44 Mmmm... 13:44 Sorry ale no jest, jak jest, mimo wszystko nooooo... Gadzi mózg mi pracuje mimo niesprzyjajacych okoliczności. I gdybym była jak niektóre to byśmy sobie "pomogli" jeśli wiesz o czym mówię edytowano 13:46 A w doopie mam na jaką wyjdę teraz i że to Żenujące i niedojrzałe, bez kultury i nie kobiece, powiem Ci mimo to jeszcze to, że gdy piszemy prawie zawsze jestem wilgotna nawet jeśli to zwykłe pitu pitu jak wczoraj w nocy. Nie wiem dlaczego. 13:51 niewrzucaj takich rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 76 Napisano 3 godziny temu 11 minut temu, 250GodzinTak napisał: Jestem w szoku, bo myślałam, że Iskra jest jednak mądrzejsza, a tu dopa Ale to wywlekanie brudów, obrzucanie się gnojem, jakieś żale to jest tak żałosne i infantylne, że ręce opadają Za mało zmartwień i pracy. Niech idą w ramach wolontariatu na oddział onkologiczny, to zobaczą jak wyglądają prawdziwe problemy. Tam nie ma problemów po prostu umieralnia jak nerkowy i inny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 288 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Toya napisał: Tak prosiłem. Elo Pomogłeś dziś Lexowi w ocenie Twojej osoby. A ja nie ze wszystkim się zgadzałam. A okazało się dziś jaki faktycznie jesteś. Szkoda słów. W końcu ochłoniesz i będziesz srogo miał do siebie wyrzuty. A ja Ci nic złego zrobić nie chciałam, wspierać, póki zechcesz, reszta z nami sama się potoczyła. A Ty teraz mnie niszczysz i nie masz żadnych oporów, nawet rodziców tykasz, o kumpla z priv bo powiedziałam że jesteście sobie równi jako kontakt u mnie. A oczekiwałes słów laski która się z Tobą spotyka i jest uczucie realne.. Jakie to przykre co robisz.. Baw się dobrze ale już sam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 54 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, JajaWywalonė napisał: Nudne i powtarzalne. Czy jestem jego żona? Nie sądzę więc jak zwykle się nie popisałeś. To jak ja wygladam i czy wygladam jak guwno razy 10 to nie ma nic to rzeczy bo ja tu nie sråm prywatą ani nikomu ryja nje każe oglądać. Tym bardziej już nie jestem kleks czad Omega xD czaisz kontekst cysiu czy nadal nie chùja? popatrz na statystyczna grazyne matke 3 dzieci ktora jeszcze musi na chlopa zarobic to bedziesz wiedziec. penwie skrzyzowanie renaty beger z kaja godek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 85 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, lybed napisał: smiechlem To nawet smieszne nie jest dlatego jesteś janusz i troglodyta. Nigdy nie rozumiałam ludzi którzy się śmieją jak poyebani z byle guwna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
baba jędza wezwać księdza 71 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Się niech bzykajom ale ja nie muszę tego tolerowac i po kims jak lex brac... 1 minutę temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Kazdy może mieć swój kalkulator nie wiem skąd to oburzenie xD A ten znowu odrzuca kobiety, które go w ogóle nie chciały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 76 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: niewrzucaj takich rzeczy Czemu przecież wiadomo że to pustak moja rozmowa z jakoms przedwczoraj Hhttps://zapodaj.net/plik-G2BNh2fGVF Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 324 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Еlciаа napisał: Ty możesz brać co najwyżej swoją gumową tpe. No, ale wierna przynajmniej jest, nie szuka innego, tylko grzecznie siedzi w szufladzie. xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 30 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, JajaWywalonė napisał: Nudne i powtarzalne. Czy jestem jego żona? Nie sądzę więc jak zwykle się nie popisałeś. To jak ja wygladam i czy wygladam jak guwno razy 10 to nie ma nic to rzeczy bo ja tu nie sråm prywatą ani nikomu ryja nje każe oglądać. Tym bardziej już nie jestem kleks czad Omega xD czaisz kontekst cysiu czy nadal nie chùja? Kobieto wysmiewasz wygląd żony lexa a wielce moralizujesz na forum jak ktoś ocenia po wyglądzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 288 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Toya napisał: Tu nikt nie chce do ciebie wrócić. Gardzę tobą Tak i tą cyt "szmaatą" pogardzaną żyjesz na forum całą noc i pół dnia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 54 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Baw się dobrze ale już sam. przyslij tu lexa ja sie chce do niego na szkoelnie z red pilla zapisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 5 Napisano 3 godziny temu 18 minut temu, BellaS napisał: w realu dała? kto ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obly 5 Napisano 3 godziny temu kto to jest ta BellaS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 54 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, JajaWywalonė napisał: To nawet smieszne nie jest dlatego jesteś janusz i troglodyta. Nigdy nie rozumiałam ludzi którzy się śmieją jak poyebani z byle guwna widzisz mamy inne poczucie humoru 1 minutę temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Czemu przecież wiadomo że to pustak moja rozmowa z jakoms przedwczoraj przeciez to smakosz jukon cos tam on po 3 emotki wstawia znowu wyrwales chlopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 85 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, lybed napisał: popatrz na statystyczna grazyne matke 3 dzieci ktora jeszcze musi na chlopa zarobic to bedziesz wiedziec. penwie skrzyzowanie renaty beger z kaja godek Tyle to ja wiem tylko skąd ta buta u Janusza który probuje wmówić że może wybierać w miss. Bicz pliz miejmy rigcz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 54 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Łysa z brazzers napisał: Kobieto wysmiewasz wygląd żony lexa a wielce moralizujesz na forum jak ktoś ocenia po wyglądzie. dokladnie wlasnie to mnie smieszy ze po mnie jedzie bo z grubhej baby sie rzekomo smialem a robi to samo caly bandzior. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 733 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, +RC+ napisał: No, ale wierna przynajmniej jest, nie szuka innego, tylko grzecznie siedzi w szufladzie. xD Tak, wymagań nie ma, jeść nie woła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 54 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, obly napisał: kto to jest ta BellaS bierz sie za nia ona o tobie milo pisala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 76 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Еlciаа napisał: Ty możesz brać co najwyżej swoją gumową tpe. Szukaj w swojej lidze kürwiarzy i pijakow 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 288 Napisano 3 godziny temu Mogłabym Cię tu zniszczyć, tyle o Tobie wiem. Jak zyjesz, nie tylko co mi pisałeś. Ale Ci tego oszczędze. Mimo bycia szmaatą i gufnem, nikim po prostu, kogo nikt pewnie nigdy nie zaakceptuje i nie pokocha, to jednak mam to czego nie Ty- empatię. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach