Cztery donuty opiekacz tak 79 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Dêbil. Fuj badania zrób sobie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 326 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, lybed napisał: zlituje sie - czworokat jest elka, iskra malowany i lex kazdy z kazdym sie wirtualnie bzyka No chyba nie każdy z każdym, bo Malowany z Lexem raczej nie... 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1157 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, +RC+ napisał: No, takiej dramy to dawno tu nie było. Jestem w szoku, bo myślałam, że Iskra jest jednak mądrzejsza, a tu dopa Ale to wywlekanie brudów, obrzucanie się gnojem, jakieś żale to jest tak żałosne i infantylne, że ręce opadają Za mało zmartwień i pracy. Niech idą w ramach wolontariatu na oddział onkologiczny, to zobaczą jak wyglądają prawdziwe problemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 3 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, lybed napisał: a ty wiecznie niezorientowana a podobno skriny masz na wszystko zlituje sie - czworokat jest elka, iskra malowany i lex kazdy z kazdym sie wirtualnie bzyka i drama sie zrobila bo sie zazdrosc uruchomila. cyce, pipy na sedesie i inne takie rzeczy sie dzialy Nie było mnie, życie sobie układałam od nowa . Dzieki libed anyway Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 62 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Roochal jom lex? To tera tablica medelejewa jak elka dobre 4 minuty temu, BellaS napisał: w realu dała? no a gdzie wiele dram cie ominelo tydzien temu byla drama jak sie elka zakochala w przybuszu z kalkuty lat 22 cos jak twoje bzykanei typow z silki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cztery donuty opiekacz tak 79 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, JajaWywalonė napisał: Elka jest uczciwa bo nigdy nie zaprzeczała że lubi seks jak koń owies i nigdy nie umoralnia a tamta jest chodzącym fałszem a mje to brzydzi w chùi Fujka obie stracone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 85 Napisano 8 godzin temu Kleksiu taki czad alfa a poleciał na szczerbata 40 o umyśle 15 która się naczytala powieści dla kur domowych. Nie chcę wiedzieć jak wygląda jego grazyna która mu nie daje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 22 Napisano 8 godzin temu Leżak masz linka jak prosiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 62 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, +RC+ napisał: No chyba nie każdy z każdym, bo Malowany z Lexem raczej nie... mysle ze lex by chcial a czemu sie tak sexem chlopa z chlopem zainteresowales w tym ukladzie ? Edytowano 8 godzin temu przez lybed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 288 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Toya napisał: Ja nie jestem tobą, żeby się czegoś wypierać. Zawsze byłaś kimś ważnym, tylko ty teraz próbujesz budować inny obraz Ja próbuję budować inny obraz siebie? Czy to Ty mnie ośmieszyć chcesz bo już koniec i żeby sobie ból uśmierzyć nieco, to sobie powtarzasz jakim to jestem gufnem niewartym zachodu. Tyle że za tym gufnem latałeś i nad telefonem wisiałeś w pracy aż odpowiedź przyjdzie i wiele, wiele innych rzeczy robiłeś dla mnie. Tylko że to zawsze było mało, jednak ciągnęła wilka do lasu rozrywka i luz który u mnie nie był, bo nie taki charakter, pierdy mnie się nie trzymają, żeby stale tak pieprzyć, na tym się nic nie zbuduje. Nie chce mi się z Tobą więcej dyskutować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 85 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Cztery donuty opiekacz tak napisał: Fujka obie stracone Co to niby znaczy? To ze uprawiały seks ktorego zazdrościsz? XD przykro mi nie o to jest krindz bo to normalne że kobiety się bzykają z kim chca zazdrosny klopsie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 3 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, lybed napisał: 6 minut temu, BellaS napisał: w realu dała? no a gdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 152 Napisano 8 godzin temu 12 minut temu, Mgła napisał: No a zobacz ile dni płaczesz za takim niczym jak ja. Był seks z Lexem? Musisz przejść na ateizm kobieto 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1157 Napisano 8 godzin temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 62 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, BellaS napisał: Nie było mnie, życie sobie układałam od nowa . Dzieki libed anyway se z lexem uloz on teraz jest na topie okazalo sie ze na te gadki o red pilach tyle bab wyrwal ze zniknal z forum bo pewnie nie wyrabia jak mu du.chanie samo przychodzi teraz juz wierze ze szynszyla znad morza jechala do lexa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 22 Napisano 8 godzin temu O palących...ahhh 13:42 Tancerzecw tym teledysku mają super plecy i sobie pomyślałam o Tobie 13:43 Mógłbyś dać fotke zrobioną jak klatę robisz czyli na wprost tylko że pleców. Rozumiesz? 13:44 Mmmm... 13:44 Sorry ale no jest, jak jest, mimo wszystko nooooo... Gadzi mózg mi pracuje mimo niesprzyjajacych okoliczności. I gdybym była jak niektóre to byśmy sobie "pomogli" jeśli wiesz o czym mówię edytowano 13:46 A w doopie mam na jaką wyjdę teraz i że to Żenujące i niedojrzałe, bez kultury i nie kobiece, powiem Ci mimo to jeszcze to, że gdy piszemy prawie zawsze jestem wilgotna nawet jeśli to zwykłe pitu pitu jak wczoraj w nocy. Nie wiem dlaczego. 13:51 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 326 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Jestem w szoku, bo myślałam, że Iskra jest jednak mądrzejsza, a tu dopa Ale to wywlekanie brudów, obrzucanie się gnojem, jakieś żale to jest tak żałosne i infantylne, że ręce opadają Za mało zmartwień i pracy. Niech idą w ramach wolontariatu na oddział onkologiczny, to zobaczą jak wyglądają prawdziwe problemy. No moda na sukces... takie rzeczy powinno się zachować dla siebie i z klasą przeboleć, nawet jak rana jest głęboka... To nic nie wnosi prócz taniego spektaklu dla nas - postronnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 22 Napisano 8 godzin temu Nie kłam, nie kłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 62 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, JajaWywalonė napisał: Kleksiu taki czad alfa a poleciał na szczerbata 40 o umyśle 15 która się naczytala powieści dla kur domowych. Nie chcę wiedzieć jak wygląda jego grazyna która mu nie daje xD niektorzy uwazaja ze na lewiznie wyglad sie nie liczy albo 200km od domu tez sie nie liczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 22 Napisano 8 godzin temu Tak prosiłem. Elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 152 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, JajaWywalonė napisał: Kleksiu taki czad alfa a poleciał na szczerbata 40 o umyśle 15 która się naczytala powieści dla kur domowych. Nie chcę wiedzieć jak wygląda jego grazyna która mu nie daje xD No a jak, każdy paszczur mysli że to swięty obowiązek boży się im wypinać bo są inteligentni, dobrze dyktanda w szkole by pisali i mają dużo w dûpie nawet jak są tlusci, lubią babę młotkiem walić i śmierdzi od nich bo nie myja siura Edytowano 8 godzin temu przez starra mendah balkonova Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 288 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Toya napisał: Nie kłam, nie kłam Niby co kłamie? Jaki byłeś ważny? Po prostu jesteś tak złamany wewnętrznie że nie przyjmujesz tego do wiadomości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
lybed 62 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Toya napisał: Gadzi móz tu juz bylo widac ze pranie mózgu u lexa przeszla daj spokoj nie wklejaj tych prywatnych rozmow to chamskie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+RC+ 326 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, lybed napisał: mysle ze lex by chcial a czemu sie tak sexem chlopa z chlopem zainteresowales w tym ukladzie ? Bo piszesz każdy z każdym sam, oraz coś o fantazjowaniu o chłopcach po alkoholu zarzucałeś Malowanemu, więc trochę karty na stół odkryłeś... Oj Libed, Libed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 288 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Toya napisał: Tak prosiłem. Elo Co prosiłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Toya 22 Napisano 8 godzin temu Ze skamlalem o nudesa ty skamlalas o moją uwagę foty glosowki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 85 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Toya napisał: O palących...ahhh 13:42 Tancerzecw tym teledysku mają super plecy i sobie pomyślałam o Tobie 13:43 Mógłbyś dać fotke zrobioną jak klatę robisz czyli na wprost tylko że pleców. Rozumiesz? 13:44 Mmmm... 13:44 Sorry ale no jest, jak jest, mimo wszystko nooooo... Gadzi mózg mi pracuje mimo niesprzyjajacych okoliczności. I gdybym była jak niektóre to byśmy sobie "pomogli" jeśli wiesz o czym mówię edytowano 13:46 A w doopie mam na jaką wyjdę teraz i że to Żenujące i niedojrzałe, bez kultury i nie kobiece, powiem Ci mimo to jeszcze to, że gdy piszemy prawie zawsze jestem wilgotna nawet jeśli to zwykłe pitu pitu jak wczoraj w nocy. Nie wiem dlaczego. 13:51 Łoł 365 dni z iskrom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Łysa z brazzers 31 Napisano 8 godzin temu 6 minut temu, JajaWywalonė napisał: Nie chcę wiedzieć jak wygląda jego grazyna która mu nie daje xD Spójrz w lustro to się dowiesz xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JajaWywalonė 85 Napisano 8 godzin temu Brakowało mi odmóżdżenia tego typu dzis dziękuję serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach