Spaghetti... 606 Napisano wczoraj o 00:48 Koniec kuźwa ''imprezy'' 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 102 Napisano wczoraj o 00:53 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Koniec kuźwa ''imprezy'' Taki był ładny, amerykański i co ze sobą zrobił Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 102 Napisano wczoraj o 00:55 12 minut temu, Spaghetti... napisał: Skoro dobry to go zjedz, ale z rana, bo teraz na drugi bok się przewraca małź Dobrze że dajesz wskazówki , bo jeszcze bym pobłądziła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano wczoraj o 01:03 9 minut temu, parabataii napisał: Taki był ładny, amerykański i co ze sobą zrobił Po tym co przeszedł na ulicy i kariery miał prawo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano wczoraj o 01:04 8 minut temu, parabataii napisał: Dobrze że dajesz wskazówki , bo jeszcze bym pobłądziła Nie dobrze, bo on jest nadal po innej stronie łożka, więc dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 102 Napisano wczoraj o 09:43 8 godzin temu, Spaghetti... napisał: Po tym co przeszedł na ulicy i kariery miał prawo No bez przesady, nie lubię takich argumentów. To jest tak jak tłumaczenie że ktoś miał trudne dzieciństwo dlatego zabił kogoś. G... prawda . Wiele osób ma trudne dzieciństwo a wyrastają na porządnych ludzi. Dzień dobry. Buziak z rana jak śmietana chciałam złagodzić moje ostre wejście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano wczoraj o 10:33 11 godzin temu, parabataii napisał: Otwieracie 5 wątków na raz i latam potem po całym forum i Was szukam Trzeba mieć podzielną uwagę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano wczoraj o 10:46 9 godzin temu, Spaghetti... napisał: Po tym co przeszedł na ulicy i kariery miał prawo Z sobą każdy ma prawo zrobić co chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano wczoraj o 12:00 2 godziny temu, parabataii napisał: No bez przesady, nie lubię takich argumentów. To jest tak jak tłumaczenie że ktoś miał trudne dzieciństwo dlatego zabił kogoś. G... prawda . Wiele osób ma trudne dzieciństwo a wyrastają na porządnych ludzi. Dzień dobry. Buziak z rana jak śmietana chciałam złagodzić moje ostre wejście Masz racje, ale tutaj chodzi o konkretnego aktora, który sporo ulicznego życia przeszedł jako typowy twardziel, stąd między innymi te operacje plastyczne. Poczytaj sobie jego biografię kiedyś wtedy dowiesz się szczegółów, bo aktorem też nie został przypadkowo. Dzień dobry Właśnie widzę udało Ci się zupełnie jak ''wejście smoka'' a może w ''smoka'' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano wczoraj o 12:02 1 godzinę temu, Onaaaa napisał: Z sobą każdy ma prawo zrobić co chce. Dokładnie, to właśnie miałem na myśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 102 Napisano wczoraj o 12:43 1 godzinę temu, Onaaaa napisał: Z sobą każdy ma prawo zrobić co chce. Pewnie ze tak i każdy ma to prawo skomentować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 102 Napisano wczoraj o 12:44 41 minut temu, Spaghetti... napisał: Dokładnie, to właśnie miałem na myśli. A ja się z Wami zgadzam więc właściwie o co ta awantura 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 102 Napisano wczoraj o 12:45 (edytowany) 45 minut temu, Spaghetti... napisał: Masz racje, ale tutaj chodzi o konkretnego aktora, który sporo ulicznego życia przeszedł jako typowy twardziel, stąd między innymi te operacje plastyczne. Poczytaj sobie jego biografię kiedyś wtedy dowiesz się szczegółów, bo aktorem też nie został przypadkowo. Dzień dobry Właśnie widzę udało Ci się zupełnie jak ''wejście smoka'' a może w ''smoka'' Bardzo lubię ten film, za dzieciaka mnie fascynował, teraz jak oglądam trochę bawi ale nadal go bardzo lubię Może sięgnę po tą pozycję nie lubię generalnie książek o prawdziwym życiu, ale może zrobię wyjątek Edytowano wczoraj o 12:47 przez parabataii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1337 Napisano wczoraj o 15:45 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano 23 godziny temu 6 godzin temu, parabataii napisał: A ja się z Wami zgadzam więc właściwie o co ta awantura Przecież żadnej awantury nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano 23 godziny temu (edytowany) 6 godzin temu, parabataii napisał: Bardzo lubię ten film, za dzieciaka mnie fascynował, teraz jak oglądam trochę bawi ale nadal go bardzo lubię Może sięgnę po tą pozycję nie lubię generalnie książek o prawdziwym życiu, ale może zrobię wyjątek Sporo fajnych filmów z nim jest polecam Harley Davidson i Marlboro Man jesli nie widziałaś Jak nie lubisz to nic na siłe, ale jak chcesz możesz spróbować Edytowano 23 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 102 Napisano 22 godziny temu 20 minut temu, Spaghetti... napisał: Przecież żadnej awantury nie było Ooooo to nie chcę poznać Twego prawdziwego gniewu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 102 Napisano 22 godziny temu 20 minut temu, Spaghetti... napisał: Sporo fajnych filmów z nim jest polecam Harley Davidson i Marlboro Man jesli nie widziałaś Jak nie lubisz to nic na siłe, ale jak chcesz możesz spróbować Ok, mój błąd - doprecyzuję, chodziło mi o "Wejście smoka" Jeśli chodzi o pana Mickeya to oglądałam z nim chyba jakiś film erotyczny... coś z orchideą w tytule? albo mi się coś dokumentnie popiep.... tzn. Grał w jakimś takim filmie ale tytułu nie pamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano 22 godziny temu 37 minut temu, parabataii napisał: Ooooo to nie chcę poznać Twego prawdziwego gniewu Spokojnie, tej strony medalu na pewno nie poznasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 606 Napisano 22 godziny temu (edytowany) 32 minuty temu, parabataii napisał: Ok, mój błąd - doprecyzuję, chodziło mi o "Wejście smoka" Jeśli chodzi o pana Mickeya to oglądałam z nim chyba jakiś film erotyczny... coś z orchideą w tytule? albo mi się coś dokumentnie popiep.... tzn. Grał w jakimś takim filmie ale tytułu nie pamiętam Kurcze, to zupełnie inna ''para kaloszy'' kina, ale też polecam Pewnie masz na myśli 9 1/2 tygodnia bo to bardzo popularny romans z nim Edytowano 22 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano 22 godziny temu (edytowany) 1 godzinę temu, Spaghetti... napisał: Przecież żadnej awantury nie było Dokładnie też nie wiem gdzie ta awantura Edytowano 22 godziny temu przez Onaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 102 Napisano 22 godziny temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: Spokojnie, tej strony medalu na pewno nie poznasz Nigdy nie mów nigdy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano 22 godziny temu 7 godzin temu, parabataii napisał: A ja się z Wami zgadzam więc właściwie o co ta awantura A ja sie z tobą zgadzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 102 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Dokładnie też nie wiem gdzie ta awantura Dwóch na jednego to banda łysego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 102 Napisano 22 godziny temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Pewnie masz na myśli 9 1/2 tygodnia bo to bardzo popularny romans z nim Ten film kojarzę ale mi chodziło o ten. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 102 Napisano 22 godziny temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: A ja sie z tobą zgadzam Za późno, już Was okrzyczałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano 22 godziny temu Nie lubie z nim filmów. Najlepsze są z Brucem Willisem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 102 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Nie lubie z nim filmów. Najlepsze są z Brucem Willisem Te ostatnie jego filmy to straszna słabizna ale on tam już bardzo nie domagał. Ale ogólnie jestem zaaaa - w nim kiedyś też się podkochiwałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1820 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, parabataii napisał: Za późno, już Was okrzyczałam Jakoś nie przestraszyłam się ciebie i możesz dalej krzyczeć bo cie nie słychać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 102 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Jakoś nie przestraszyłam się ciebie i możesz dalej krzyczeć bo cie nie słychać Dlatego podziwiam aktorów niemego kina, ekspresją ciała musieli pokazać to co teraz można wykrzyczeć nie ruszając się o centymetr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach