Mgła 349 Napisano 6 godzin temu 14 minut temu, BD463A napisał: Myślałaś choć raz ile muszę na to patrzeć? Rozejrzyj się pochlastać można frajerstwo nie wie ani że nie o forsie piszesz gdy o swojej przyszłości Nie nadążam w takich sytuacjach czytać, przyjmujesz się ludźmi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WywaloneJajcā 25 Napisano 6 godzin temu XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BD463A 0 Napisano 6 godzin temu 22 minuty temu, Mgła napisał: Rozumie się samo przez się, pytam dlaczego taki poważny? Widzę na jakim etapie jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BD463A 0 Napisano 6 godzin temu 20 minut temu, Mgła napisał: Nie nadążam w takich sytuacjach czytać, przyjmujesz się ludźmi? Cholernie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 349 Napisano 5 godzin temu 15 minut temu, BD463A napisał: Widzę na jakim etapie jesteś Nie jesteś wyrocznia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 349 Napisano 5 godzin temu 15 minut temu, BD463A napisał: Cholernie Żartowałam przecież. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BD463A 0 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Nie jesteś wyrocznia. Swoje wiem kope już lat kto się zbliży do tego tamten /przyjaciel/ czy kto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BD463A 0 Napisano 5 godzin temu Za...sz się tak dłużej żyjąc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 349 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BD463A napisał: Swoje wiem kope już lat kto się zbliży do tego tamten /przyjaciel/ czy kto Daj se spokój z nim. Nie wiem może nikt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BD463A 0 Napisano 5 godzin temu Coś ci nawali to mnie interesuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 349 Napisano 5 godzin temu Zgadzam się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BD463A 0 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Zgadzam się. Z czym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 349 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BD463A napisał: Z czym No to co chcesz, co ciągle wracasz do tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BD463A 0 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: No to co chcesz, co ciągle wracasz do tego. Nie toleruje zmiany zdania i nie biorę jeńców a cie znam masz weekend zastanów się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BD463A 0 Napisano 5 godzin temu Wrzucę wtedy coś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 349 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, BD463A napisał: Nie toleruje zmiany zdania i nie biorę jeńców a cie znam masz weekend zastanów się Mam tego świadomość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 349 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BD463A napisał: Wrzucę wtedy coś Nie rozumiem co i kiedy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BD463A 0 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Mam tego świadomość. Ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BD463A 0 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Nie rozumiem co i kiedy? Gdy zmienisz zdanie widzę za dużo wybaczasz mi też wybaczysz a z psami chowany jestem to nie postraszysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BD463A 0 Napisano 5 godzin temu Aby nie chce tego widzieć to się dobrze zastanów co odpowiedzieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BD463A 0 Napisano 5 godzin temu Dla ciebie to robie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 349 Napisano 5 godzin temu Nie zrobisz tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BD463A 0 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Nie zrobisz tego. Wierzysz co mówisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 349 Napisano 5 godzin temu Tak gadać nie będziemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BD463A 0 Napisano 5 godzin temu Wierzysz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BD463A 0 Napisano 5 godzin temu Do niedzieli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Choroszcza jukon welcome 1 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, BD463A napisał: Myślałaś choć raz ile muszę na to patrzeć? Rozejrzyj się pochlastać można frajerstwo nie wie ani że nie o forsie piszesz gdy o swojej przyszłości Goowno prawda schozofrenio Pisała to z beki, że inni pracują i muszą wynajmować Ze ona jako babcia-dziewica bez zębów po śmierci rodziców odziedziczy cenne morgi z których nawet teraz nikt tam się nie umie utrzymać w tej patoli leniwej i zgniłą chałupę z dziurawym dachem z księciem w pakiecie W ten sposób jako nigdy niepracująca, bez wypracowanej emerytury wyjdzie lepiej niż reszta a razem z nią te jej zdychające z biedy zwierzeta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Choroszcza jukon welcome 1 Napisano 4 godziny temu Wtedy pewnie też niczym biblijna Elżbieta w sędziwym wieku jeszcze urodzi Choroszcza welcome Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 922 Napisano 4 godziny temu 17 minut temu, Choroszcza jukon welcome napisał: Wtedy pewnie też niczym biblijna Elżbieta w sędziwym wieku jeszcze urodzi Choroszcza welcome Że ja? xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Choroszcza jukon welcome 1 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Еlciаа napisał: Że ja? xd Ja prdl wróć do szkoły Są jakieś granice bycia tępym lachociagiem nakierowanym tylko na barłożenie na kafe i nowe kutangi Ja jeebie tylko dzieci żal 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach