.. ... . ... .. .. . ... 25 Napisano poniedziałek o 22:24 Zagrajom anielskie chory i peknom grube rury Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.. ... . ... .. .. . ... 25 Napisano poniedziałek o 22:25 Święta praksedo módl się za nami kùrwami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 311 Napisano poniedziałek o 22:25 1 minutę temu, Gosc3763 napisał: By coś zostało po tobie moja droga Gófno, nic nie pozostanie. Zresztą to się nie liczy tak naprawdę czy zostanie, mało co to mnie będzie obchodzić, jak większość ludzi nie obchodzi. Dla satysfakcji ma sens robić rzeczy bezsensowne, a to za droga satysfakcja dla mnie. Chociaż nwm zobaczymy, ale to też nie jest ot tak wrócić, aby to miało ręce i nogi trzeba wejść w tryb, a to nie jest ode mnie zależne. Ale mało prawdopodobne, że wrócę do tych rzeczy, j.w. A co po Tobie zostanie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.. ... . ... .. .. . ... 25 Napisano poniedziałek o 22:25 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.. ... . ... .. .. . ... 25 Napisano poniedziałek o 22:26 Brut smrut oraz ubustwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 311 Napisano poniedziałek o 22:26 Dobra odpalam czerwony. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 4 Napisano poniedziałek o 22:27 Przed chwilą, Mgła napisał: Dobra odpalam czerwony. I powiedz czy bolało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 4 Napisano poniedziałek o 22:27 ...ne pytanie zadajesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.. ... . ... .. .. . ... 25 Napisano poniedziałek o 22:29 Neo przygotuj się. Maszyna podlonczona. Uwaga ładuje różowom kule mocy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NajśliczniejszyZCałejWsi 5 Napisano poniedziałek o 22:29 te Iskra piszesz sama ze soba aby miec udawano atencje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 311 Napisano poniedziałek o 22:30 2 minuty temu, Gosc3763 napisał: ...ne pytanie zadajesz Fakt. Nie bolało ale ni hua nie mam nastroju akurat na taką muzykę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 4 Napisano poniedziałek o 22:31 Przed chwilą, Mgła napisał: Fakt. Nie bolało ale ni hua nie mam nastroju akurat na taką muzykę. Czyli progres konkret Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 311 Napisano poniedziałek o 22:32 Ta, wyzucie dziwne. Tak się chyba mówi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.. ... . ... .. .. . ... 25 Napisano poniedziałek o 22:32 Plejadianie lonczmy sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.. ... . ... .. .. . ... 25 Napisano poniedziałek o 22:33 🫸 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 4 Napisano poniedziałek o 22:33 1 minutę temu, Mgła napisał: Ta, wyzucie dziwne. Tak się chyba mówi? Wbijaj w mogiłę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 311 Napisano poniedziałek o 22:34 Przed chwilą, Gosc3763 napisał: Wbijaj w mogiłę Racja. Idę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
.. ... . ... .. .. . ... 25 Napisano poniedziałek o 22:36 Tracę łącznośc halo halo ziemio słyszycie mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 311 Napisano poniedziałek o 23:11 38 minut temu, Gosc3763 napisał: Wbijaj w mogiłę Racja. Idę. Ale jeszcze nie teraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 4 Napisano poniedziałek o 23:33 20 minut temu, Mgła napisał: Racja Nie miałaś znaczenia w żadnym przypadku może raz aby i odpuść wszystko pomysl tak że więcej narobisz syfu komus jak dłużej to pójdzie nie nadajesz się Trochę z logiki na dziś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 311 Napisano poniedziałek o 23:37 3 minuty temu, Gosc3763 napisał: Nie miałaś znaczenia w żadnym przypadku może raz aby i odpuść wszystko pomysl tak że więcej narobisz syfu komus jak dłużej to pójdzie nie nadajesz się Trochę z logiki na dziś Myślałam w ten sposób już niejednokrotnie, o tym syfie mówię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 4 Napisano poniedziałek o 23:38 Jesteś gównem dla każdego to i w to się obraca na co się kłamać co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 311 Napisano poniedziałek o 23:39 Ja to wiem i to jest najśmieszniejsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 4 Napisano poniedziałek o 23:40 To tylko ty potrafisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 311 Napisano poniedziałek o 23:40 Dzięki za miłe słowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 4 Napisano poniedziałek o 23:41 Z tego ... jest wiesz najlepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 311 Napisano poniedziałek o 23:42 No tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 4 Napisano poniedziałek o 23:42 Kiedyś skręcało mnie z żenady Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 311 Napisano poniedziałek o 23:45 Co się zmieniło? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosc3763 4 Napisano poniedziałek o 23:45 Przyjąłem że jesteś jebnieta ale nie toleruje czekam tylko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach