Koralgor 107 Napisano 25 Marzec 2 minuty temu, murb napisał: A czemu kiedy napisałam, że się mylisz to napisałeś, że jestem wariatką? Bo sie zakochal i codziennie rano sadzi posty o obiekcie swoich westchnien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, murb napisał: A czemu kiedy napisałam, że się mylisz to napisałeś, że jestem wariatką? Bo poprzez odhumanizowanie kogoś łatwiej zgnoić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1347 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, Koralgor napisał: To prawda. Madziu zacznij nas wyzywać obelgami spod dworca od razu przyjmą Cię to sfory. Nie będę wyzywać, bo nie jestem doktorem, pieprzem ani króliczkiem.. A forum to nie życie, bo po wylogowaniu życie toczy się dalej i wstyd mi za niektórych ludzi. Przykro mi, że Gina ma hejt i wyśmiewanie przez króliczka, że jest na wózku i jest giermkiem. To dobra dziewczyna i nie zasłużyła na to. Jeśli będzie hejtowana, oraz ja, moja mama i mąż,to nie będę udawać, że tego nie widzę. Króliczek dostanie po łapkach. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 239 Napisano 25 Marzec 2 minuty temu, Koralgor napisał: Czyn honory domu. Malzonka udala sie na strone. Wypada podazyc jej sladem. Moja małżonka jest w kobiecym towarzystwie, poza domem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano 25 Marzec Przed chwilą, NieTakiKróliczekZły... napisał: Śledzisz go tak pilnie, że niewątpliwie zauważyłaś posty, że nie jesteśmy teraz w jednym miejscu Przepraszam bardzo, ale skad ja mam to wiedziec? Oswiadczen wspolnych o pobycie zamiejscowym nie wydawaliscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano 25 Marzec 2 minuty temu, Doktor ZG napisał: Nie napisałaś tego normalnie tylko zaczęłaś swoje głupie gierki. Ja nie będę w nie grał. Pamietaj. Ale jestes grozny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1347 Napisano 25 Marzec 5 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Udaję się śladem Pieprz, za bardzo smierdzi choroszczą Już po obchodzie i zgaś światło. A jak cie razi mój blask, to wsiadaj w taksówkę i zgłoś się jednak na inny oddział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 25 Marzec 2 minuty temu, murb napisał: Ja jestem czuła na punkcie swojej piękności. Akurat żeńska część gatunku jest bardziej czuła na punkcie swojego wizerunku z powodu próżności. Dlatego ataki po wyglądzie bolą bardziej niż ataki na osobowość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Moja małżonka jest w kobiecym towarzystwie, poza domem. Wlasciwie to sobie przed chwila przypomnialam ze Twoja malzonka moze za mna detektywa monka puscic wiec cofam to co zostalo napisane w temacie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1347 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Moja małżonka jest w kobiecym towarzystwie, poza domem. Która małżonka? Pierwsza uwierzę. Druga jest cały czas tutaj. A 3 jeszcze się nie pojawiła, ale gdzieś jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
starra mendah balkonova 195 Napisano 25 Marzec 2 minuty temu, Get Оut napisał: Akurat żeńska część gatunku jest bardziej czuła na punkcie swojego wizerunku z powodu próżności. Dlatego ataki po wyglądzie bolą bardziej niż ataki na osobowość. to troche przykre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 239 Napisano 25 Marzec 2 minuty temu, Еlciаа napisał: No jak druga strona się zgadza to już bym tego zmuszaniem nie nazwała. Ale wiesz na czym polega np rape play. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1347 Napisano 25 Marzec 13 minut temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: Madziu, przykro mi, że nikt oprócz geńka i psychicznych trollisk nie docenia twoich wypowiedzi, może gdybyś pisała kiedykolwiek coś ponad poziom upośledzenia, też byś czasem dostała serduszko spoza kręgu nienormalnych Nie odpowiadam za twoje psychozy. Zauważ, że zawsze gdzie jestem tematy się kręcą, a ty? Siedzisz tutaj cały czas i lajkujesz posty męża. Myślisz, że to jest normalne? Nie.. Więc won 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, starra mendah balkonova napisał: to troche przykre. Na szczescie nie wszystkich to dotyczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 239 Napisano 25 Marzec 7 minut temu, Koralgor napisał: Bo sie zakochal i codziennie rano sadzi posty o obiekcie swoich westchnien I oczywiście takie manipulacje nie padają tu pierwszy raz. Ale ok. Bawcie się dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 840 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Ale wiesz na czym polega np rape play. Wiem i to mnie kręci w pewien sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NieTakiKróliczekZły... 85 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Zauważ, że zawsze gdzie jestem tematy się kręcą, W cyrku też ludzie płacą za oglądanie klaunów I powtarzam, to nie jest wina naszej pary, że ty nie masz męża, a chcialabyś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano 25 Marzec Przed chwilą, Doktor ZG napisał: I oczywiście takie manipulacje nie padają tu pierwszy raz. Ale ok. Bawcie się dobrze Możesz oczywiście udowodnić, że nie mam racji JEDNYM prostym trikiem! Po prostu nie pisz o mnie jutro rano, w południe ani wieczorem. Wiem, że trudno się oprzeć, ale musisz ćwiczyć silną wolę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fifofa 305 Napisano 25 Marzec 10 minut temu, murb napisał: A czemu kiedy napisałam, że się mylisz to napisałeś, że jestem wariatką? Zostaw ludzie z Chorąszczy tak mają przypomina się była nie doszła na bolec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 25 Marzec 8 minut temu, Doktor ZG napisał: Nie napisałaś tego normalnie tylko zaczęłaś swoje głupie gierki. Ja nie będę w nie grał. Pamietaj. Jest mi obojętne w co grasz. Najważniejsze, że najwyraźniej Tobie się to podoba. A co ja zachowam w pamięci to już moja sprawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 107 Napisano 25 Marzec Doktora tak niesamowicie łatwo zdominować, że to bajka. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 25 Marzec 2 minuty temu, Koralgor napisał: Możesz oczywiście udowodnić, że nie mam racji JEDNYM prostym trikiem! Po prostu nie pisz o mnie jutro rano, w południe ani wieczorem. Wiem, że trudno się oprzeć, ale musisz ćwiczyć silną wolę. To niewykonalne. 🫢 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1347 Napisano 25 Marzec Przed chwilą, Koralgor napisał: Doktora tak niesamowicie łatwo zdominować, że to bajka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor ZG 239 Napisano 25 Marzec Przed chwilą, Еlciаа napisał: Wiem i to mnie kręci w pewien sposób. Bo to przyjemne. A najbardziej wtedy kiedy znasz zasady, ale nie czujesz, ze to sztuczne. Wszystko odbywa sie naturalnie i spontanicznie takze poprzez zmuszanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 25 Marzec 3 minuty temu, Fifofa napisał: Zostaw ludzie z Chorąszczy tak mają przypomina się była nie doszła na bolec. Ale mnie ciekawią różne rzeczy. Bardzo mnie ciekawią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1347 Napisano 25 Marzec 3 minuty temu, NieTakiKróliczekZły... napisał: W cyrku też ludzie płacą za oglądanie klaunów I powtarzam, to nie jest wina naszej pary, że ty nie masz męża, a chcialabyś. Nie masz kasy, więc z czego zapłacisz? Cudzymi mężami więcej się nie zajmuj, a na pewno nie moim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Bo to przyjemne. A najbardziej wtedy kiedy znasz zasady, ale nie czujesz, ze to sztuczne. Wszystko odbywa sie naturalnie i spontanicznie takze poprzez zmuszanie Ale o czym Ty piszesz człowieku. To dzieci mogą czytać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1347 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Bo to przyjemne. A najbardziej wtedy kiedy znasz zasady, ale nie czujesz, ze to sztuczne. Wszystko odbywa sie naturalnie i spontanicznie takze poprzez zmuszanie Do czego znowu zmuszasz swoje żony? Szok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 840 Napisano 25 Marzec 1 minutę temu, Doktor ZG napisał: Bo to przyjemne. A najbardziej wtedy kiedy znasz zasady, ale nie czujesz, ze to sztuczne. Wszystko odbywa sie naturalnie i spontanicznie takze poprzez zmuszanie No to fajnie bo ja jeszcze tak nie próbowałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1347 Napisano 25 Marzec Przed chwilą, murb napisał: Ale o czym Ty piszesz człowieku. To dzieci mogą czytać. Jestem w szoku Brum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach