250GodzinTak 1350 Napisano niedziela o 17:17 Przed chwilą, libedovski napisał: i ze wysyla gole foty przy stole z butelkami wodki a kazda baba jest zona tirowca znowu ty i te twoje urojenia Nie mam urojeń jak ty, widząc wszędzie wróbelki i puchacza i nie wiem o jakich butelkach piszesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 125 Napisano niedziela o 17:19 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Nie mam urojeń jak ty, widząc wszędzie wróbelki i puchacza i nie wiem o jakich butelkach piszesz. Nikt nie wiedział o jakich kiedy to opisywałaś. Było pite? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1350 Napisano niedziela o 17:21 Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: Nikt nie wiedział o jakich kiedy to opisywałaś. Było pite? Herbata malinowa wypita.. W spowiedzi była? Wyspowiadała się z grzechów? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 125 Napisano niedziela o 17:21 5 minut temu, murb napisał: Możesz odwiesić na kołek. Ale co ty tak zaogniasz. 4. obrażl. «o człowieku tępym, ograniczonym» Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 125 Napisano niedziela o 17:22 Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Herbata malinowa wypita.. W spowiedzi była? Wyspowiadała się z grzechów? No a jak. A ty chodzisz na wielkanocną spowiedź? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 52 Napisano niedziela o 17:23 9 minut temu, 250GodzinTak napisał: Wiem jakie miała inne nicki i kim jest. Ale nie powiem Dzień prawdy, część druga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano niedziela o 17:23 Widmo taki piękny temat założył żeby porozmawiać ze mną o prawdzie i kłamstwie. Uprasza się o godne zachowanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 125 Napisano niedziela o 17:23 Przed chwilą, Dangerous napisał: Dzień prawdy, część druga. Dobrze, że mówisz. Bo ja chciałam poprosić o grafik dni prawdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 125 Napisano niedziela o 17:24 Przed chwilą, murb napisał: Widmo taki piękny temat założył żeby porozmawiać ze mną o prawdzie i kłamstwie. Uprasza się o godne zachowanie. Tyle samo prawd ile kłamstw rządzi całym światem mym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano niedziela o 17:25 (edytowany) 3 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: No a jak. A ty chodzisz na wielkanocną spowiedź? Trzeba się spowiadać z hejtu w necie Edytowano niedziela o 17:27 przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 125 Napisano niedziela o 17:26 1 minutę temu, murb napisał: Trzeba się spowiadać z hejtu w necie? A jak myślisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano niedziela o 17:28 Przed chwilą, Nerwowy skoczek napisał: A jak myślisz? Myślę, że tak ale pewności nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1350 Napisano niedziela o 17:28 4 minuty temu, Dangerous napisał: Dzień prawdy, część druga. Caryca się zacięła, bo tylko jej jedyne uszczypliwe slowa to"pite było " i chyba nadal nie ustaliła z Doktorem, na ile gości zarezerwować sale w strażnicy z koła gospodyń wiejskich, bo bigos i flaki trzeba już gotować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 39 Napisano niedziela o 17:28 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Nie mam urojeń jak ty, widząc wszędzie wróbelki i puchacza i nie wiem o jakich butelkach piszesz. oczywiscie ze masz co udowodnilas widzac nudesy sliwki przy stole pelnym wodki bo jestes tepa i jak cie rzekomo nie bylo to nie wylapalas ze ona tylko zartowala na forum 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1350 Napisano niedziela o 17:30 6 minut temu, Dangerous napisał: Dzień prawdy, część druga. Nudne to łażenie za ludźmi i ich nawracanie.. A dusza aż krzyczy "Niech mnie ktoś zauważy, chce do raju" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Еlciаа 840 Napisano niedziela o 17:30 Przed chwilą, libedovski napisał: oczywiscie ze masz co udowodnilas widzac nudesy sliwki przy stole pelnym wodki bo jestes tepa i jak cie rzekomo nie bylo to nie wylapalas ze ona tylko zartowala na forum Stanowczo się nie zgadzam. Masz mi poświęcać uwagę!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 282 Napisano niedziela o 17:31 Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Nudne to łażenie za ludźmi i ich nawracanie.. A dusza aż krzyczy "Niech mnie ktoś zauważy, chce do raju" Fanatyzm polega na podwojeniu wysiłku, gdy zapomnieliśmy o celu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1350 Napisano niedziela o 17:31 1 minutę temu, libedovski napisał: oczywiscie ze masz co udowodnilas widzac nudesy sliwki przy stole pelnym wodki bo jestes tepa i jak cie rzekomo nie bylo to nie wylapalas ze ona tylko zartowala na forum Zrób sobie po Świętach tomografię głowy. Bo nie wiem o czym mówisz i współczuję środowiska w którym żyjesz. Komentarz zgłaszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1350 Napisano niedziela o 17:32 1 minutę temu, WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ napisał: Fanatyzm polega na podwojeniu wysiłku, gdy zapomnieliśmy o celu. A jaki cel ma twój komentarz? I z czym się to je? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WycₕₒdzₑₙₐCₕwᵢₗₑ 282 Napisano niedziela o 17:32 1 minutę temu, Еlciаа napisał: Stanowczo się nie zgadzam. Masz mi poświęcać uwagę!!!!! bez Ciebie umarlibyśmy z nudów a to jeden jest o Ciebie zazdrosny, a to drugi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 52 Napisano niedziela o 17:33 Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: A jaki cel ma twój komentarz? I z czym się to je? Pseudointelektualista popisuje się mądrościami z dupy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano niedziela o 17:34 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Zrób sobie po Świętach tomografię głowy. Bo nie wiem o czym mówisz i współczuję środowiska w którym żyjesz. Komentarz zgłaszam. No i usuną temat. Echhhh... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 125 Napisano niedziela o 17:34 6 minut temu, murb napisał: Myślę, że tak ale pewności nie mam. https://ibb.co/Fb8qvSky Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1350 Napisano niedziela o 17:35 1 minutę temu, Dangerous napisał: Pseudointelektualista popisuje się mądrościami z dupy. Okropnie niskim i niedowartościowanym człowiekiem musi być Libed tak jechać po ludziach. Kiedy ani wzrostu ani pisać to nie potrafi, ani nic w gaciach nie ma, stąd te frustracje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 125 Napisano niedziela o 17:36 3 minuty temu, 250GodzinTak napisał: A jaki cel ma twój komentarz? I z czym się to je? Z serem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 125 Napisano niedziela o 17:37 3 minuty temu, murb napisał: No i usuną temat. Echhhh... No co ty, to podręczne wyklikały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1350 Napisano niedziela o 17:37 3 minuty temu, murb napisał: No i usuną temat. Echhhh... Będzie nowy temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libedovski 39 Napisano niedziela o 17:37 Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Będzie nowy temat bez ciebie juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 125 Napisano niedziela o 17:38 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Okropnie niskim i niedowartościowanym człowiekiem musi być Libed tak jechać po ludziach. Kiedy ani wzrostu ani pisać to nie potrafi, ani nic w gaciach nie ma, stąd te frustracje A w jakiej sytuacji sprawdzałaś mu gacie? Jednak salowa z kaczką i basenem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano niedziela o 17:44 6 minut temu, Nerwowy skoczek napisał: No co ty, to podręczne wyklikały. 1 minutę temu, pewaj napisał: Zgłoszone pedziu Wiele osób pracuje aby zniknął temat z Brum w tytule. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach