Get Оut 177 Napisano 17 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Nie obawiam sie bo mało co jem to raczej zwykle jedzenie masz a nie dietę i powinieneś jeść na co masz ochotę i ile chcesz boś mężczyzna i masz być silny Ty też masz być silna, a żeby tak było powinnaś chcieć więcej jeść. Oboje jesteśmy za szczupli , ale z wydolnością jest dobrze. Dobrej reszty nocy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 17 godzin temu 9 minut temu, parabataii napisał: Jak Kuba rozpruwacz się w Tobie uruchomi, to po Twoich zabiegach nie poznają mnie już znajomi. nie ważne z rana czy z wieczora, bo i tak zrobisz ze mnie potwora Dobranoc kociak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1829 Napisano 17 godzin temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Ty też masz być silna, a żeby tak było powinnaś chcieć więcej jeść. Oboje jesteśmy za szczupli , ale z wydolnością jest dobrze. Dobrej reszty nocy Czasem zapominam o jedzeniu. Dobranoc Promyczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 55 Napisano 17 godzin temu Za mało kupujecie ja mam nadwagi z 20kg ale wydałem 35zl na święta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 111 Napisano 16 godzin temu 9 minut temu, Get Оut napisał: Dobranoc kociak. Pa Kocurku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach