Get Оut 177 Napisano 11 godzin temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: W miłym uścisku, w ciemności i w łóżku, niech nas ta chwila dobrze nastraja. Śpij więc głęboko, bezpiecznie i błogo, idąc przez noc swą gwieździstą drogą Yo Pod niebem pełnym tajemnic i gdzie Twój blask zatrzymuję się by zrozumieć czas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 12 minut temu, murb napisał: Olaboga, olaboga! Od tego pisania rozbolała mnie noga! Dobrze, że Cię nie boli głowa Weź więc paracetamol, a ból przeminie jak po flegaminie Edytowano 11 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Piszę adję i oddalam się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano 11 godzin temu 10 minut temu, 250GodzinTak napisał: Wolę bardziej koty Niż poranne suchoty A ja psy Bo nie jestem wtedy zły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 680 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 6 minut temu, Margherite napisał: Nie wiesz co mówisz, swoje zęby to swoje.Sztuczne najczęściej w szklance leżą Miały być włosy w tytule ale coś mnie podkusiło i napisałam zęby. Edytowano 11 godzin temu przez murb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 89 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Dangerous napisał: Cześć Margarita. Tak, od rana tu lata i podgryza. W taki szczególny czas? Bardzo uzależniona musi być, albo frustracja świętami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 89 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Dangerous napisał: Cześć Margarita. Tak, od rana tu lata i podgryza. Cześć, cześć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano 11 godzin temu 9 minut temu, parabataii napisał: Cztery pięć sześć, nie mogę tego znieść. Zapytasz mnie czego, uporu Twojego. W jakiej sprawie spytasz, i tak tego nie chwytasz. Ale i tak Cię lubię, choć takie rzeczy dopiero po ślubie. Naskrobałam co wiedziałam Nie bądź kura, znosić jajek nie musisz, a mój upór warty tego, więc nazywaj mnie po imieniu nie kolegą. Chwytam raz, a skutecznie, ale też bezpiecznie. Osz Ty mała cwana babo, po ślubie będzie więc tylko nago Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, parabataii napisał: Spodnie rajtki gatki w dól, bo tam już czeka na Ciebie stół. Stolik bardzo malutki i węziutki, ciekawe czy ta blatu ta powłoka udźwignie chlopa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 123 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Margherite napisał: W taki szczególny czas? Bardzo uzależniona musi być, albo frustracja świętami A ty wszystko łykasz c'nie? To te dwie spędzają tu całe święta od rana do późnej nocy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 45 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Margherite napisał: W taki szczególny czas? Bardzo uzależniona musi być, albo frustracja świętami I zobacz, że już się do Ciebie rzuca.. ale złą energie należy dobrą odpierać. Jak się czujesz, lepiej ze zdrowiem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 11 godzin temu 11 minut temu, parabataii napisał: Za trudne rymy składasz, ciężko mi odpowiadasz i choć nie mam już siły to rymy przemówiły Wszystko co skryte w końcu wyszło jak światło co mrok rozproszyło i przemówiły dusze co czekały i nowych dróg szukały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1340 Napisano 11 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: A ty wszystko łykasz c'nie? To te dwie spędzają tu całe święta od rana do późnej nocy. Skąd wiesz siedząc tu w krzakach? Skończ wyzywać, bo po łapach dostaniesz Edytowano 11 godzin temu przez 250GodzinTak Dubel słowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 11 godzin temu 5 minut temu, Get Оut napisał: Yo Pod niebem pełnym tajemnic i gdzie Twój blask zatrzymuję się by zrozumieć czas. Zamiast liczyć godziny i lata wolę byś dotykiem moje dłonie spłatał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nerwowy skoczek 123 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Skąd wiesz siedząc tu w krzakach? Skończ wyzywać, bo po łapach dostaniesz 0 Stąd, że siedzę w krzakach? Czy ty do cholery czytasz to co napisałaś zanim wyślesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie bądź kura, znosić jajek nie musisz, a mój upór warty tego, więc nazywaj mnie po imieniu nie kolegą. Chwytam raz, a skutecznie, ale też bezpiecznie. Osz Ty mała cwana babo, po ślubie będzie więc tylko nago Jestem już zmęczona i nie chce być już dreczona, więc odpowiem Ci gładko, dałeś czadu - o matko! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1340 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Dangerous napisał: I zobacz, że już się do Ciebie rzuca.. ale złą energie należy dobrą odpierać. Jak się czujesz, lepiej ze zdrowiem? Już się rzuciła? Może rajty uwierają, albo brak pomysłów na menu urodzinowe i musi to przedyskutować na mejlu Haha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Stolik bardzo malutki i węziutki, ciekawe czy ta blatu ta powłoka udźwignie chlopa Mały ciasny ale własny, nic nie bój o chłopa bo czeka go miła robota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1340 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, Nerwowy skoczek napisał: Stąd, że siedzę w krzakach? Czy ty do cholery czytasz to co napisałaś zanim wyślesz? Siedzisz i cały czas tu jesteś. A wariatów to szukaj sobie w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: Zamiast liczyć godziny i lata wolę byś dotykiem moje dłonie spłatał Dotykiem splatał Twoje sny i jak wiatr szeptał wśród drzew i mgły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, Get Оut napisał: Wszystko co skryte w końcu wyszło jak światło co mrok rozproszyło i przemówiły dusze co czekały i nowych dróg szukały. Ładne rymy wymyśliłeś ale chyba nic nie piłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, parabataii napisał: Jestem już zmęczona i nie chce być już dreczona, więc odpowiem Ci gładko, dałeś czadu - o matko! Nie będę Cię więc męczył i dręczył po nocach, bo choć dziś nie sobota, to jest jeszcze muzyczna robota Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 30 Napisano 11 godzin temu 47 minut temu, Dangerous napisał: Kadłubkiem to ty jesteś. Ty zaś liżesz podręcznym, w nadziei że któraś może ci popuści obrzydliwy zwyrolu. Gdy sp.dalaj nie zadziała To wytaczac cięższe działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 30 Napisano 11 godzin temu Wow ale z Gieni asshole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 11 godzin temu 6 minut temu, parabataii napisał: Mały ciasny ale własny, nic nie bój o chłopa bo czeka go miła robota Niech ta robota go całkiem pochłonie i w tym trudzie ciężkim i znoju, nie zazna on dzisiaj ani trochę spokoju Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, parabataii napisał: Ładne rymy wymyśliłeś ale chyba nic nie piłeś? Nie nie piłem ale ziemski świat odkryłem i bez procentów sam siebie zaskoczyłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka z Grójca 269 Napisano 11 godzin temu 17 minut temu, Margherite napisał: W taki szczególny czas? Bardzo uzależniona musi być, albo frustracja świętami Absurd kafeterii w całej okazałości. Sieeota, która tu od rana siedzi i pluje pisze drugiej że ktoś; kto spędził świeta z rodziną i wchodził tu sporadycznie siedzi tu od rana. Druga od razu "w Święta? Nie może być" Komedia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Nie będę Cię więc męczył i dręczył po nocach, bo choć dziś nie sobota, to jest jeszcze muzyczna robota Dla mnie muzycznym guru pozostaniesz, nawet jak pisać tu przestaniesz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 51 Napisano 11 godzin temu 4 minuty temu, szmul napisał: Wow ale z Gieni asshole Nabawilem się adhd od minimalizmu gdy widzę ...nik samic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, Get Оut napisał: Dotykiem splatał Twoje sny i jak wiatr szeptał wśród drzew i mgły. Bo każdy szept i każdy dreszcz, to jak gorący letni deszcz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach