Get Оut 177 Napisano 19 godzin temu 8 minut temu, Onaaaa napisał: Nie obawiam sie bo mało co jem to raczej zwykle jedzenie masz a nie dietę i powinieneś jeść na co masz ochotę i ile chcesz boś mężczyzna i masz być silny Ty też masz być silna, a żeby tak było powinnaś chcieć więcej jeść. Oboje jesteśmy za szczupli , ale z wydolnością jest dobrze. Dobrej reszty nocy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 19 godzin temu 9 minut temu, parabataii napisał: Jak Kuba rozpruwacz się w Tobie uruchomi, to po Twoich zabiegach nie poznają mnie już znajomi. nie ważne z rana czy z wieczora, bo i tak zrobisz ze mnie potwora Dobranoc kociak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1829 Napisano 19 godzin temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Ty też masz być silna, a żeby tak było powinnaś chcieć więcej jeść. Oboje jesteśmy za szczupli , ale z wydolnością jest dobrze. Dobrej reszty nocy Czasem zapominam o jedzeniu. Dobranoc Promyczku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 56 Napisano 19 godzin temu Za mało kupujecie ja mam nadwagi z 20kg ale wydałem 35zl na święta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 111 Napisano 19 godzin temu 9 minut temu, Get Оut napisał: Dobranoc kociak. Pa Kocurku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 90 Napisano 1 godzinę temu 18 godzin temu, 250GodzinTak napisał: Nigdy nie śmiałam się z cudzych mężów. Zwłaszcza, że w obecnej sytuacji, mąż Margo jest po wylewie. 18 godzin temu, Dangerous napisał: Życzę mu bardzo dużo zdrowia i siły, znam osoby po wylewie i wiem, jak im ciężko. Dziękuję wam dziewczyny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 1 godzinę temu 18 godzin temu, VenusHorizon2 napisał: Za mało kupujecie ja mam nadwagi z 20kg ale wydałem 35zl na święta A z kondycją jak i z taką nadwagą musisz oddychać rękawami jak po schodach wchodzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 58 minut temu 18 godzin temu, Onaaaa napisał: Czasem zapominam o jedzeniu. Dobranoc Promyczku A dzisiaj zapomniałaś czy nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach