Get Оut 177 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: Absurd kafeterii w całej okazałości. Sieeota, która tu od rana siedzi i pluje pisze drugiej że ktoś; kto spędził świeta z rodziną i wchodził tu sporadycznie siedzi tu od rana. Druga od razu "w Święta? Nie może być" Komedia No ale ty o sobie piszesz, bo zawsze czepiasz się kogoś i rozliczasz jak ubek, a później masz pretensje jak ci pocisną po rajtach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 30 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon2 napisał: Nabawilem się adhd od minimalizmu gdy widzę ...nik samic Jakich samic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 111 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Niech ta robota go całkiem pochłonie i w tym trudzie ciężkim i znoju, nie zazna on dzisiaj ani trochę spokoju Facet po tak ciężkiej nocy, będzie się czuł jakby dostal w jaja z procy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 111 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Get Оut napisał: Nie nie piłem ale ziemski świat odkryłem i bez procentów sam siebie zaskoczyłem. Jesteś dziś genialny i całkowicie niebanalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: Bo każdy szept i każdy dreszcz, to jak gorący letni deszcz Bo taki dreszcz w sercu budzi wciąż cień i tańczę w kroplach choć wiem że czas płynie za mną jak cień. Edytowano 12 godzin temu przez Get Оut 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 30 Napisano 12 godzin temu Dobrze zaś ze nie-binarny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 30 Napisano 12 godzin temu A ów odbyt... Transcendentalny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Get Оut napisał: Nie nie piłem ale ziemski świat odkryłem i bez procentów sam siebie zaskoczyłem. Lecz skoroś odkrył ten ziemski świat, to uważaj, byś nie wpadł w blat. Albo co gorsza w poręcz łóżka bo będzie boleć cie nóżka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 609 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, parabataii napisał: Dla mnie muzycznym guru pozostaniesz, nawet jak pisać tu przestaniesz Dzięki za uznanie choć nie nazwę Cię ''kochanie'' lepiej wrzucę muzę albo zjem meduzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 51 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, szmul napisał: Jakich samic Boli mnie wszystko jak coś takiego widze https://zapodaj.net/plik-3oeZgizCEJ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 30 Napisano 12 godzin temu Chyba ośmiornice, leżaka tajemnice Gdy mu zajrzysz pod spódnicę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcze jukon welcome 17 Napisano 12 godzin temu 26 minut temu, 250GodzinTak napisał: Skąd wiesz siedząc tu w krzakach? Skończ wyzywać, bo po łapach dostaniesz Łysa a kiedy lecisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, parabataii napisał: Jesteś dziś genialny i całkowicie niebanalny Jak lekki wiatr oryginalny a Ty niekonwencjonalna i też bezczelnie oryginalna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 30 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, VenusHorizon2 napisał: Boli mnie wszystko jak coś takiego widze Normalne użytkowanie pokoju którego ktoś jest bywalcem a nie gosciem jak w hotelu, myślałam że jakieś nimfy śmietnisko wstawisz Edytowano 12 godzin temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
choroszcze jukon welcome 17 Napisano 12 godzin temu 24 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Siedzisz i cały czas tu jesteś. A wariatów to szukaj sobie w domu Łysa to kiedy lecisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, parabataii napisał: Facet po tak ciężkiej nocy, będzie się czuł jakby dostal w jaja z procy. Będzie miał mine biedaczek jakby połknął stado kaczek. W gardle dziub mu stanie i na nic jego staranie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 51 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, szmul napisał: Normalne użytkowanie pokoju którego ktoś jest bywalcem a nie gosciem jak w hotelu, myślałam że jakieś nimfy śmietnisko wstawisz Mnie aż w kości ud boli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 30 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon2 napisał: Mnie aż w kości ud boli Współczuję kiedy się taki czyscioszek zrobiłeś A może chodzi ci o organizację autystyczna na tej półce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 51 Napisano 12 godzin temu Nie nadaje się juz do życia i społeczeństwa huh 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 111 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Spaghetti... napisał: Dzięki za uznanie choć nie nazwę Cię ''kochanie'' lepiej wrzucę muzę albo zjem meduzę Pozostaje mi Ci życzyć smacznego, nie jadłam nigdy nic tak uroczego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Get Оut napisał: Bo taki dreszcz w sercu budzi wciąż cień i tańczę w kroplach choć wiem że czas płynie za mną jak cień. Deszcz na nas leje coraz mocniej kropla za kroplą. Chciałam być kuszącą, mokrą boginią a stoję przed tobą z glutem i kwaśną minią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 51 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, szmul napisał: Współczuję kiedy się taki czyscioszek zrobiłeś A może chodzi ci o organizację autystyczna na tej półce Nie wiem kiedy mi odjèbalo ale chodze tylko i ogarniam aby bylo czyste jak muzeum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 12 godzin temu 7 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Deklu, nadal wiszą tematy gdzie Magda78 pisała tu 12 godzin temu, 10, 5, 3. A jej paż Gienek się skarży, że tu Pieprz od rana siedzi a druga się dziwi że w Święta Kumasz absurd i fałśz, czy zaraz zaczniesz swój klasyczny bełkot o dzieciach? Gdybyś był normalny, to nie łaził byś za ludźmi jak cieć i nie było by kłótni, bo akcja rodzi reakcje i ja wiem jak ty działasz prowokujesz, a później kwiczysz jak po pysku dostaniesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 111 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Get Оut napisał: Jak lekki wiatr oryginalny a Ty niekonwencjonalna i też bezczelnie oryginalna. Już nie praw mi tu komplementów, bo wprowadzasz nieco zamętu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 30 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, VenusHorizon2 napisał: Nie nadaje się juz do życia i społeczeństwa huh Nadajesz tylko musisz pomedytować w Tybecie i się nie denerwować aż tak przez rzeczy na które nie masz wpływu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, VenusHorizon2 napisał: Nie nadaje się juz do życia i społeczeństwa huh A tobie co sie stało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 481 Napisano 12 godzin temu (edytowany) 14 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Deklu, nadal wiszą tematy gdzie Magda78 pisała tu 12 godzin temu, 10, 5, 3. A jej paż Gienek się skarży, że tu Pieprz od rana siedzi a druga się dziwi że w Święta Kumasz absurd i fałśz, czy zaraz zaczniesz swój klasyczny bełkot o dzieciach? Jeszcze o 3 w nocy Madzia pisała jak bardzo się rozchorowała. Ja też tak mam, że jak jestem chory, to siedzę tutaj do rana . Wydaje mi się, że Madzia w ten sposób chciała wytłumaczyć, dlaczego nigdzie nie pojechała, tylko zapomniała, że jest 3 w nocy. Zabawnie się obserwuje, jak chwali się wyjazdami i myśli w tym ptasimi móżdżku, że ktoś jej zazdrości, ale jak wychodzi, że nigdzie nie pojechała, tylko przegrywa tutaj, to już milczy. Edytowano 12 godzin temu przez Zero cukru 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 111 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Będzie miał mine biedaczek jakby połknął stado kaczek. W gardle dziub mu stanie i na nic jego staranie A ten facet nawet tuż przed zgonem, jeszcze smagnie Cię swym ogonem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1340 Napisano 12 godzin temu 11 minut temu, Spaghetti... napisał: Dzięki za uznanie choć nie nazwę Cię ''kochanie'' lepiej wrzucę muzę albo zjem meduzę Coś ty taki głodny się zrobił? Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon2 51 Napisano 12 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A tobie co sie stało? Nie wytrzynam z ludźmi którzy robiom nieład rzeczywistości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach