Dangerous 45 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka z Grójca napisał: Sama powinnaś najlepiej wiedzieć jak wyglądają alkoposty. To.nie jakaś pomylona literka tylko rżenie jak koń i bełkot. Nadal twoje wiszą na forum Cześc gienia. Żegnam. I życzę dużo rozumu na przyszłość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, VenusHorizon2 napisał: Z normalnym człowiekiem który zostawi kabel na stokiku pod tv i będzie leżał czasy czas Na stoliku to niech leży. Gorzej jak wrzucą za wersalkę czy w kuchni do szuflady i szukasz i znaleźć nie można. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Śliwka z Grójca napisał: No teraz to jednak ty dzwonisz nieproszony. Dusza nie ginie, krople spadają, tańcz spokojnie Jeżeli łazisz za kimś od lat i prowokujesz, to nie trzeba kolejnej twojej prowokacji żeby ci kopa na łeb zasadzić, bo płacisz za całokształt schizolu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, parabataii napisał: Zatańcz ze mną ostatni raz, bo do łóżka niebawem czas. Ostatni tej nocy, bo niedługo po północy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 45 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, choroszcze jukon welcome napisał: Wpadłaś i od razu pjeeerdooolisz hejt na kogoś kogo tu nie było zamiast na dwie wściekłe sooki, z których całe forume od dwóch dni rznie beke bo się rzucają do każdego i gniją tu wygrywki To następnym razem jak nie wiesz to milcz A to ciekawe, bo co nie wejdę to wysrywasz te swoje żałosne pierdy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 481 Napisano 9 godzin temu 21 minut temu, Śliwka z Grójca napisał: Ona sama to już jest potęzny mega absursd. Ale z gienkiem te ich płacze, skarżenie i plucie od rana to jest jakiś kosmiczny fikoł Zaraz cię pozwie jak nie zaprzestaniesz stalkowac i hejtować, więc lepiej licz się ze słowami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 9 godzin temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: Choćbyś fikał jak szalony widzę że będziesz dobrze chroniony W murach Twojej duszy, każdy krok mój jest przemyślany i zorganizowany. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 45 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, choroszcze jukon welcome napisał: Ja nie rżnę wygrywa w przeciwieństwie do was Śmiech przez łzy - rozumiem, po co te emotikony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 9 godzin temu 8 minut temu, Spaghetti... napisał: Ostatni tej nocy, bo niedługo po północy Po północy raz jeszcze, aż przejdą nas dreszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 481 Napisano 9 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, choroszcze jukon welcome napisał: Po to żebyś pojęła jak żałosna jesteś razem z łysą która teraz jest w ciepłych krajach i jej tu nie ma Jesteście hiperprzegrywkami wśród przegrywów A mi się tak spodobały tak, że wczoraj zgapilem i użyłem dwa razy. Edytowano 9 godzin temu przez Zero cukru 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 481 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, choroszcze jukon welcome napisał: Po to żebyś pojęła jak żałosna jesteś razem z łysą która teraz jest w ciepłych krajach i jej tu nie ma Jesteście hiperprzegrywkami wśród przegrywów A z każdego robią przegrywa i to się kur.. najlepsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 9 godzin temu 21 minut temu, parabataii napisał: Cycki łapie, poopę głaszcze i jak foka raciami klaszcze Strach pomyśleć co ma w głowie jeśli nic nie powie. Przyssał sie do brzucha i wygląda jakby chciał skonsumować cie całą ile sie dało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 45 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, choroszcze jukon welcome napisał: Po to żebyś pojęła jak żałosna jesteś razem z łysą która teraz jest w ciepłych krajach i jej tu nie ma Jesteście hiperprzegrywkami wśród przegrywów A ty jak bardzo żałosny jesteś, skoro wylewasz teraz na nas ten szlam? Nie wiem, jaki prywatny masz uraz do Madzi, ale ja ci nic nie zrobiłam, bo omijam wręcz szerokim łukiem takie incelskie byty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 481 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Dangerous napisał: A ty jak bardzo żałosny jesteś, skoro wylewasz teraz na nas ten szlam? Nie wiem, jaki prywatny masz uraz do Madzi, ale ja ci nic nie zrobiłam, bo omijam wręcz szerokim łukiem takie incelskie byty. Ty jesteś jej plecakiem i to wystarczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Dangerous napisał: A ty jak bardzo żałosny jesteś, skoro wylewasz teraz na nas ten szlam? Nie wiem, jaki prywatny masz uraz do Madzi, ale ja ci nic nie zrobiłam, bo omijam wręcz szerokim łukiem takie incelskie byty. Uznał że jest świętą krówką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, Get Оut napisał: W murach Twojej duszy, każdy krok mój jest przemyślany i zorganizowany. Zamiast szukać mądrości wolę na brzuchu Twoim szukać czystej przyjemności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 8 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Strach pomyśleć co ma w głowie jeśli nic nie powie. Przyssał sie do brzucha i wygląda jakby chciał skonsumować cie całą ile sie dało Głaszcze pięści zaraz wejdzie i z rozkoszy radosny zejdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 30 Napisano 8 godzin temu Konfliktow tych genezę i niuanse nie rozkminie choćby życie me od tego zależało Bardziej mie ciekawią kwestia jak podglądać ludzi przez odkurzacz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, szmul napisał: Konfliktow tych genezę i niuanse nie rozkminie choćby życie me od tego zależało Bardziej mie ciekawią kwestia jak podglądać ludzi przez odkurzacz Normalnie przez tą rurę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 45 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Get Оut napisał: Uznał że jest świętą krówką. Aż ukroję sobie makowca z tego wszystkiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 608 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 18 minut temu, parabataii napisał: Po północy raz jeszcze, aż przejdą nas dreszcze A łóżko aż skrzypiało, bo na skrzypcach nam zagrało Edytowano 8 godzin temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Dangerous napisał: Aż ukroję sobie makowca z tego wszystkiego. Z rodzynkami czy bez , bo ten drugi jest lepszy i dziś sprawdziłem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Onaaaa napisał: Normalnie przez tą rurę. Ruskich hakerów przez diody w tv i najwięcej beki było w jak obskurnych warunkach żyją jakby kasy nie mieli. W tv było o tym. Edytowano 8 godzin temu przez Get Оut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 89 Napisano 8 godzin temu 25 minut temu, choroszcze jukon welcome napisał: Wpadłaś i od razu pjeeerdooolisz hejt na kogoś kogo tu nie było zamiast na dwie wściekłe sooki, z których całe forume od dwóch dni rznie beke bo się rzucają do każdego i gniją tu wygrywki To następnym razem jak nie wiesz to milcz Nie podskakuj tak bo dziurę w suficie wybijesz w najlepszym razie Jak nie dziurę w głowę A potem bedzie oj joj joj...... A idż z tym hej tem, co to za he jt? Chyba nie wiesz co to hejt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 45 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: Z rodzynkami czy bez , bo ten drugi jest lepszy i dziś sprawdziłem. Oczywiście, że bez. Rodzynki są na mej zakazanej liście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Get Оut napisał: Z rodzynkami czy bez , bo ten drugi jest lepszy i dziś sprawdziłem. Żadnego nie lubię ale sernik wyszedł pyszny bez rodzynek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 8 godzin temu 9 minut temu, Onaaaa napisał: Zamiast szukać mądrości wolę na brzuchu Twoim szukać czystej przyjemności Najpierw mundrości , a później przyjemności żeby jakaś kolejność była cuś jak taniec godów. Skończyły mi sie teksty na rymy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 110 Napisano 8 godzin temu 3 minuty temu, Spaghetti... napisał: A łóżko aż skrzypiało, bo na skrzypcach nam zagrało Mambo, tango albo rumba, życie mija jak sekunda. Tańcz i szalej, kręć obroty bo nabrałam fest ochoty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Żadnego nie lubię ale sernik wyszedł pyszny bez rodzynek Sernik mi został bez rodzynek i z galaretką na górze. Myślałem że gotowce kupiłaś, a Ty samosia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1827 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Najpierw mundrości , a później przyjemności żeby jakaś kolejność była cuś jak taniec godów. Skończyły mi sie teksty na rymy. To nic mi się już nie chce rymować Chce najpierw brzuch i koniec kropka pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach