Margherite 89 Napisano 16 godzin temu 31 minut temu, Dangerous napisał: A to ciekawe, bo co nie wejdę to wysrywasz te swoje żałosne pierdy. Musi trzymać z resztą, bo go wyhejtujom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 481 Napisano 16 godzin temu 36 minut temu, choroszcze jukon welcome napisał: Wpadłaś i od razu pjeeerdooolisz hejt na kogoś kogo tu nie było zamiast na dwie wściekłe sooki, z których całe forume od dwóch dni rznie beke bo się rzucają do każdego i gniją tu wygrywki To następnym razem jak nie wiesz to milcz Aż mi się przypomniało jak Madzia się śmiała z margherity i jej męża. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 609 Napisano 16 godzin temu 5 minut temu, parabataii napisał: Mambo, tango albo rumba, życie mija jak sekunda. Tańcz i szalej, kręć obroty bo nabrałam fest ochoty Trzy razy pod dwa razy, a nocy nam braknie mała, więc jak szaleć i bawić się razem, to do rana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 89 Napisano 16 godzin temu Dobranoc tym normalnym i tym nienormalnym 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1829 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: Sernik mi został bez rodzynek i z galaretką na górze. Myślałem że gotowce kupiłaś, a Ty samosia. Bez galaretki tylko polewa czekoladowa na górze. Nie tam gotowe to mało kiedy kupuje. Zrobione lepsze jeszcze szarlotkę tylko piekłam bo ileż mizna jeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 89 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Zero cukru napisał: Aż mi się przypomniało jak Madzia się śmiała z margherity i jej męża. Kiedy? Co gadała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 481 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Margherite napisał: Dobranoc tym normalnym i tym nienormalnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: To nic mi się już nie chce rymować Chce najpierw brzuch i koniec kropka pl "Chce " być powinno na stałe w Twoim słowniku, bo to ułatwia komunikację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zero cukru 481 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Margherite napisał: Kiedy? Co gadała? Ale to rok temu było i byłaś przy tym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 89 Napisano 16 godzin temu Przed chwilą, Zero cukru napisał: Ale to rok temu było i byłaś przy tym. Musiałbyś przypomnieć tu już wiele rzeczy było. Popatrz tylko do kogo ja się odzywam, do Giny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 111 Napisano 16 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Trzy razy pod dwa razy, a nocy nam braknie mała, więc jak szaleć i bawić się razem, to do rana Od zmierzchu do świtu szaleństwo na parkiecie, jak teraz zaczniemy to skończymy w lecie. rymy mi siadają bo oczy padają Edytowano 16 godzin temu przez parabataii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Bez galaretki tylko polewa czekoladowa na górze. Nie tam gotowe to mało kiedy kupuje. Zrobione lepsze jeszcze szarlotkę tylko piekłam bo ileż mizna jeść W polewie czekoladowej mam babkę piaskową i od święta można słodkie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1829 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, Get Оut napisał: "Chce " być powinno na stałe w Twoim słowniku, bo to ułatwia komunikację. A nie używam słowa chce to mówię jak że mówię może zamiast chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 96 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Margherite napisał: Musiałbyś przypomnieć tu już wiele rzeczy było. Popatrz tylko do kogo ja się odzywam, do Giny. Mniejsza o to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1829 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Get Оut napisał: W polewie czekoladowej mam babkę piaskową i od święta można słodkie. Kto by to wszystko zjadł I babki nie mam. I tak w święta jak tyle jedzenia to jeść mi sie nie chcę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: A nie używam słowa chce to mówię jak że mówię może zamiast chce Używasz ale za mało, bo jak wejdzie na stałe że chcesz, to łatwiej jest osiągnąć coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 609 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, parabataii napisał: Od zmierzchu do świtu szaleństwo na parkiecie, jak teraz zaczniemy to skończymy w lecie. rymy mi siadają bo oczy padają Po zachód i południe też brzmi dumnie, lecz może do lata nam się skończyć sałata więc zmykaj do łożka, bo dopadne się do twego serduszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 47 Napisano 16 godzin temu 10 minut temu, Zero cukru napisał: Aż mi się przypomniało jak Madzia się śmiała z margherity i jej męża. Manipulowanie wychodzi ci kiepsko. Wróć lepiej do stękania bądź sikania w majty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Kto by to wszystko zjadł I babki nie mam. I tak w święta jak tyle jedzenia to jeść mi sie nie chcę Ale to po kawałku mi zostało , bo wszystko wyjedli i będę wracał do swojej diety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karmazynowy przyplyw 96 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Dangerous napisał: Manipulowanie wychodzi ci kiepsko. Wróć lepiej do stękania bądź sikania w majty. Nie wiem o jaką manipulację ci chodzi, a Margherita niech sobie pisze z kim chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1829 Napisano 16 godzin temu 3 minuty temu, Get Оut napisał: Używasz ale za mało, bo jak wejdzie na stałe że chcesz, to łatwiej jest osiągnąć coś. Ok racja czyli od dziś bede mówić chce to i tamto a ty będziesz spełniał moje zachcianki dobrze to wymyśliłeś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 1343 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Dangerous napisał: Manipulowanie wychodzi ci kiepsko. Wróć lepiej do stękania bądź sikania w majty. Nigdy nie śmiałam się z cudzych mężów. Zwłaszcza, że w obecnej sytuacji, mąż Margo jest po wylewie. Ten facet to chodząca katasrofa i żal mi go 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1829 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, Get Оut napisał: Ale to po kawałku mi zostało , bo wszystko wyjedli i będę wracał do swojej diety. Nie trzeba ci diety żadnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 111 Napisano 16 godzin temu 9 minut temu, Spaghetti... napisał: Po zachód i południe też brzmi dumnie, lecz może do lata nam się skończyć sałata więc zmykaj do łożka, bo dopadne się do twego serduszka Serce moje schowane w klacie, musiałbyś mnie rozpłatać bracie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dangerous 47 Napisano 16 godzin temu 4 minuty temu, 250GodzinTak napisał: Nigdy nie śmiałam się z cudzych mężów. Zwłaszcza, że w obecnej sytuacji, mąż Margo jest po wylewie. Ten facet to chodząca katasrofa i żal mi go Życzę mu bardzo dużo zdrowia i siły, znam osoby po wylewie i wiem, jak im ciężko. Masz rację, malowany to katastrofa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 16 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Nie trzeba ci diety żadnej W sensie to co jadłem zwykle . A Ty też nie musisz obawiać sie, bo masz dobrą przemianę materii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Оut 177 Napisano 16 godzin temu 10 minut temu, Onaaaa napisał: Ok racja czyli od dziś bede mówić chce to i tamto a ty będziesz spełniał moje zachcianki dobrze to wymyśliłeś Haha to nie miało być na mnie tylko w społeczeństwie rozpychać się łokciami i pomyśli sie jak ujarzmić potencjalną pazerność wobec mnie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 609 Napisano 16 godzin temu 9 minut temu, parabataii napisał: Serce moje schowane w klacie, musiałbyś mnie rozpłatać bracie Mogę, ale z rana, bo teraz późna juz pora ukochana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 1829 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Get Оut napisał: W sensie to co jadłem zwykle . A Ty też nie musisz obawiać sie, bo masz dobrą przemianę materii. Nie obawiam sie bo mało co jem to raczej zwykle jedzenie masz a nie dietę i powinieneś jeść na co masz ochotę i ile chcesz boś mężczyzna i masz być silny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
parabataii 111 Napisano 16 godzin temu 2 minuty temu, Spaghetti... napisał: Mogę, ale z rana, bo teraz późna juz pora ukochana Jak Kuba rozpruwacz się w Tobie uruchomi, to po Twoich zabiegach nie poznają mnie już znajomi. nie ważne z rana czy z wieczora, bo i tak zrobisz ze mnie potwora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach